Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her nete girisimde ilk foruma bakiyorum belki yeni bir transfer vardir diye ama yok oglu yok..carloslar,lincolnlar havada ucusuyor bizimkiler havanda su dovuyor.bir transfer bu kadarmi zor anlamak mumkun degil..

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar fotomaç üyesi falan değilim yaa trabzonsporla ilgili DOĞRU haberler geliyor telefonuma bobadilla paraguay milli takım kalecesi boca juniors da oynuyo yaşı da sanırım 30 falan bence iyi bir kaleci ...
      hemen geri yaz..hazir buenos airesdeyken palermo ve riquelmeyide kacirsinlar riquelme olmasa lavezziyede raziyiz.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben espri yapmıyorum göbegimiz onunla kesilmedi olmasada olur yukarıdaki bilgisizce yazanlar sınıfında seni üst sıralarda görüyorum bizden baska hangi takımın forumuna girerseniz girin futbolu izleyen bilen hangi önemli isimle yazışırsanız yazışın kimse Martinezi istememezlik yapmaz bu kaleciyi almak ister ama burada hicbir seyi begenmeyenler 40 metreden topu tutamayan kalecisini dev aynasında gören insan cok o yüzden başarıda yok aslında hepimiz burada Sayitoglu-Hacıosmanoglu piyesini oynuyoruz karakterimiz bu izleyen bilgi sahibi olana saygı yok Trabzonsporunda esas problemi bu nerde kalmıstık Bobadilla mı yoksa Tolga mı iyi kaleci
        tamamdir arkadasim ben bilgisizce yaziyorum sen devam et bilgi dolu yazilarini yazmaya ama dikkat ediyorumda gundeme gelen her futbolcuyu istiyorsunuz yani transfer olsun da kim olursa olsun diyorsunuz...bence bu kadar heyecan yapmayin bu arada bende merak ediyorum martinezi kac kere canli izledin cok bilen sayin otorite
        hee bide tolganin her hatasini insanin gozunun icine sokupta martinezin yedigi golleri es gecmek sizin gibi bi otoriteye yakismiyor ..

Yorum

• Dünya Kupasinda görsük.
          Elbette iyi Kaleci ama kim yaziyor Mesaji.

Yönetim Kurulu üyesimi yoksa Gazetecimi?
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Arkadaşlar, beğensekte beğenmsekte Nuri Albayrak, Trabzonspor camiasının başkanıdır.Yazdıklarınıza herkes dikkat edecek.Saygıda kimse kusur etmeyecek, ama yaptığı ya da yapacağı yanlışları saygı çerçevesinde eleştirmek herkesin hakkıdır.Bunu unutmayın...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar, beğensekte beğenmsekte Nuri Albayrak, Trabzonspor camiasının başkanıdır.Yazdıklarınıza herkes dikkat edecek.Saygıda kimse kusur etmeyecek, ama yaptığı ya da yapacağı yanlışları saygı çerçevesinde eleştirmek herkesin hakkıdır.Bunu unutmayın...

maaelesef hala başkanıdır doğru makama saygımız sonsuz daaaaaaaaaaaaa
              En son Murat Altun tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 17:43.
              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• "Bobadilla kim yaw" der ve güler şimdi birileri
                Bir an önce bitirsinler, yol alsınlarda isimler her zaman tartışılır zaten
                Ortasaha için kimsenin adının geçmemesi çok ilginç
                Gizli yapıldığını mı gösteriyor, yapılmayacağını mı?

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar az önce telefonuma mesaj geldi bobadilla ile büyük oranda anlaşma sağlanılmış ....

inanın bu çok iyi haber...
                  turkcell denmi geldi?aynısı bana da gelmişti..

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Bobadilla kim yaw" der ve güler şimdi birileri
                    Bir an önce bitirsinler, yol alsınlarda isimler her zaman tartışılır zaten
                    Ortasaha için kimsenin adının geçmemesi çok ilginç
                    Gizli yapıldığını mı gösteriyor, yapılmayacağını mı?
                    gizliden çok hiç yapılmıyor gibi geliyor bana valla korkuyorum bu işten.. inşallah yanılırım..
                    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      her nete girisimde ilk foruma bakiyorum belki yeni bir transfer vardir diye ama yok oglu yok..carloslar,lincolnlar havada ucusuyor bizimkiler havanda su dovuyor.bir transfer bu kadarmi zor anlamak mumkun degil..
                      en iyi transferleri galatasay yapıyor malesef orta sahaları bomba gibi oldu. carlos şampiyonlar liginde oynar ligde yatar... beşiktaşla trabzonsporumuz sessiz gidiyor. ama Ziya hoca 30una kadar transferler yetişşin diyerek bozuk atınca buyuk ihtimalle bu aralar transfer olur. ayrıca yonetim kendini yıldız alma zorunlulugunda hissediyordur bence önemli bir oyuncu alacaklardır 10 numaraya
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• söyle bir düsünürsek ...sagda sabri ortada linderoth ve Lincoln soldada arda..bence türkiyenin en iyi orta sahasi..

Yorum

• Aldo BOBADILLA : İyi bir kaleci mi dediniz? O zaman Paraguay kalecisi Bobadilla'yı seyretmenizde fayda var. "Club de Gimnasia y Esgrima La Plata" takımında forma giyen 1.92 lik kaleci müthiş refleksleriyle karşı karşıya pozisyonlarda da çok başarılı. 30 yaşındaki Bobadilla adeta fark edilmeyi bekliyor.

Dünya Kupasından sonra Bocaya alınmadan önce yazılan bir yazı:

Chovy: Martinezi en az 10 kez izledim yeterlimi ? ( 4 mac canlı sahadan )
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bizim sn.başkana saygımız sonsuzda onun taraftara saygısı varmı? eğer taraftara saygısı varsa, ya istifa eder, yada taraftara verdiği sözleri yerine getirir. yoksa taraftara nekadar saygısı varsa taraftardanda o kadar saygı görür, yani hakettiği kadarını

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben espri yapmıyorum göbegimiz onunla kesilmedi olmasada olur yukarıdaki bilgisizce yazanlar sınıfında seni üst sıralarda görüyorum bizden baska hangi takımın forumuna girerseniz girin futbolu izleyen bilen hangi önemli isimle yazışırsanız yazışın kimse Martinezi istememezlik yapmaz bu kaleciyi almak ister ama burada hicbir seyi begenmeyenler 40 metreden topu tutamayan kalecisini dev aynasında gören insan cok o yüzden başarıda yok aslında hepimiz burada Sayitoglu-Hacıosmanoglu piyesini oynuyoruz karakterimiz bu izleyen bilgi sahibi olana saygı yok Trabzonsporunda esas problemi bu nerde kalmıstık Bobadilla mı yoksa Tolga mı iyi kaleci

anlamakta bu kadar zoruluk cekmene gerek yok ki bende akşam amrtinez hakkında yazdım .. yazılanları dogru okusan anlıcan zaten. martinez iyi ya da kötü bi kaleci yorumu yok sadece şu var. ha martinez Trabzpnsporun kalesini koruyacak büyük bir kaleci değil.. belki ilerde cok buyuk bir kaleci olacak buna kimsenin itirazı yok ama şimdi degil.. belki ilerde tolgada cok buyuk bir kaleci olacak ama şimdi degil.. eger genc birisi o kalaeye korucaksa bu martinez degil tolga olsun.. alınacak kaleci kariyerli bişe olsun 51 gol yiyen ve oynadıgı takım kümeye düşen bi takım kalecisi olması.. ugur boralı istiyor yönetim kimse istemiyor niye istemiyorsunuz şampiyonluk yaşmaış bi kadronun oyuncusu.. Trabzonsporda kaç tane başka takımda şampiyonluk yaşamış adam var o duyguyu bilen var yok yokk.. o duyuguyu yaşayan oyuncu lazım . o duyguyu yaşatacak oyuncu lazım trabzonspora martinez degil....
                              Trabzonspor

Yorum

• Benle burada Nuri Albayrak hakkında polemik yapmaya kalkmayın.Başkana saygı göstermezseniz bile bunun yeri burası değildir.herşeyden önce olduğu makama saygı göstermesini bileceğiz.Medeniyet bunu gerektirir.Hesap yeri sandıktır.
                                Kim olursa olsun Trabzonspor'un başkanına burada saygısızlığa müsade edemem!Sözüm ona Trabzonspor başkanına isminle hakaret etmeye çalışan arkadaşlarımız komik durumlara düşüyorlar.
                                Forum kurallarımız bellidir.Bundan sonra bu yanlışta ısrar eden arkadaşlarım,sonuçlarına katlanacaktır.
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X