yau su bir kac arkadasin avatarinda tolga var...resme bakiyorum...hic kaleciye benzer hali varmi bu adamin?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Amaç Tolga'yı kaybetmemek değil onu kazanmaz..İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleci alinacakya, eyvah Tolgayi kaybediyoruz feryatlari ba$ladi $imdi. Eger kaleci alindi diye Tolga küsüp oynamayacaksa o Trabzonsporun vay haline. Böyle bir mantik olmaz, profosyonel futbolcu böyle dü$ünemez. Tolgayi kaybetmeyelim korkusuyla kaleci alinmayacaksa Trabzonsporu kaybedelim öyle mi? Eger Tolgada burada yazan bazi arkada$lar gibi dü$ünüyorsa, samimi söylüyorum ondan kaleci olmaz.
Eğer Ziya Doğan Mıstafa Keçeli ile Celaleddin'e o kadar dayanmasına rağmen Tolga'yı hemen harcayacak ise ona Ziya Doğan'a yuh!
Eğer Yönetim Ziya Doğan'I hala takımın başında bırakmasına rağmen Tolga'ya yarım sezondan fazla şans vermiyor ise yönetime yuh!
Eğer Trabzonspor taraftarının asla azımsanmayacak bir bölümü sürekli düşen performansı ve takımdan ayrılış şekline ve hatta ve hatta olası Polonyalı oyuncu transferlerimize balta koyan Szymek'in hala geri dönmesini bekler iken Tolga'Nın üzerine Martinez'i istiyor ise o taraftara da yuh!
Yorum
-
hani biz alyaduk püfffffffİlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFrederik Insua, Gladbach'dan Mexiko'ya transfer olmu$... :-((((Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
ustamİlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekrar merhaba şimdi burda şu kadar para verildi şu futbolular gitti demem çok yanlış olur ama transferde baskanımızın yoğun cabası olduğunu öğrendim
ayrıca ceyhun hakkında kısa bilgi vericek olursam bursaspor baskanı bizzat ceyhun ile görüştü yönetim şu an 10 numara ,,bi futbolucu almadığı için bu transfre çok soğuk bakıyor
kalın sağlıcalıkla
para + 3 futbolcu
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İyi o zaman sana ne oluyor Tolga korkmuyorsa gelsin iyi degilse kessin o zamanİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz gaste oku derim TOLGA gelen yedek kalır diyor öyle korkup kaçmıyor
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Arkadaşlar, kaleci konusunda yorum yapmayacaktım...ama bu kadar konuşmadan sonra dayanamadım artık... Tolga şu anki hali ile Şampiyonluğa oynayacak Trabzonsporun kalesini koruyamaz... Bu sene, lige erken havlu attık maçlarda artık heyecan kalmadı ve dolayısı ilede streste yoktu... Stresli bir maçın yükünü Tolganın kaldırabileceğini sanmıyorum... Tolganın 1-2 senelik bir tecrübeye daha ihtiyacı var kanımca...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
sag tarafdaki Erhan karde$imiz...İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
şu başı kel olan çocuk bizim siteye takılıyo galiba...ziyanın gözüne girebilmek için saçını kestirmiş..
kimdir bu tanıyan varmı bn tanıyamadım..
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
benim anlamadigim olay su...tolga martinezden iyi diyenler var...e ondan iyiyse sorun nerde...ozaman martinezi keser ve onun önünde oynar...bukadar basit..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Zeki Ayvaz kampa katıldı

Profesyonel Şube Menajeri Necmi Perekli, Paf takımımızın kalecisi Zeki Ayvaz'ın yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacağını açıkladı.

Perekli, kaleci Zeki Ayvaz'ın dışında 25 Haziran'da Mustafa Keçeli, Erdinç, Ömer Rıza, Jefferson ve Ceyhun'un, 28 Haziran'da Risp'in, Hüseyin, Gökdeniz, Umut, Yattara, Jabi ve Musa'nın ise çalışmalara Trabzon'da katılacağını belirtti.
Üc Soru:
1.Ergin Keles Kamp kadrosunda olmasına ragmen ne zaman gelecek tarih de belirtilmemis.
2.Ahmet Sahine ne oldu:
3.Mustafa Keceli Ömer Rıza ve Erdincin farkı nedir ki 5 gün sonra kampa katılıyorlar............

Aynı zamanda Ahmet Sahin sakat demislerdi gördügünüz gibi Tolga ile beraber kosuyorlar.....En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 22:18.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Kalecilik tecrübesine ihtiyacı var ama kulübede tecrübe kazanamaz.İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, kaleci konusunda yorum yapmayacaktım...ama bu kadar konuşmadan sonra dayanamadım artık... Tolga şu anki hali ile Şampiyonluğa oynayacak Trabzonsporun kalesini koruyamaz... Bu sene, lige erken havlu attık maçlarda artık heyecan kalmadı ve dolayısı ilede streste yoktu... Stresli bir maçın yükünü Tolganın kaldırabileceğini sanmıyorum... Tolganın 1-2 senelik bir tecrübeye daha ihtiyacı var kanımca...
Şu an için belki %100 yeterli değil ama kendine güveni geldi mi görülür o zaman asıl içindeki cevher..
Dönme-Bana-61
İyi de o zaman yedej bekletecek isen neden adam alıyorsuni hele neden o kadar para harcıyorsun.
Eğer Martinez ile Tolga'ya aynı haklar tanınır ise Martinez elbette yedek kalır..
İki üç maç oynadı sadece.
Abartılacak adam değil.
Yorum
-
Djokaj'in Freiburg ile anla$tigini söylemi$tiniz...
resmi sitesine girdim Freiburg'un öyle bir yazi yok... ??
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum