Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada Teknik direktör Ziya Doğan'ın Arjantin'den genç bir forvet oyuncusunun ismini yönetime verdiği öğrenildi.

Hem genc hem forvet tam da Lavezziyi belirtiyor
    hehehehe...ama bu is sadece yönetime isim vermekle olmuyor
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ben bu moralle dağıtmazmıyım şimdi kurul toplantısını ha söyleyin dağıtmaz mıyıııım
      Neyse Akşama hayırlı haberler bekliicez çare yok. Bu arada ben de Stichus'un 2 gündür forumda olmamasına takmış ve epeyce şüphelenminş durumdayım. Aniden " herşey çok güzel olabilir" diyorum hehe.
      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben bu moralle dağıtmazmıyım şimdi kurul toplantısını ha söyleyin dağıtmaz mıyıııım
        Neyse Akşama hayırlı haberler bekliicez çare yok. Bu arada ben de Stichus'un 2 gündür forumda olmamasına takmış ve epeyce şüphelenminş durumdayım. Aniden " herşey çok güzel olabilir" diyorum hehe.
        Bence stichus u fazla bilgi vermemesi için yönetim kaçırdı
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Ahmet'in Morali Yerinde

Trabzonspor da geçtiğimiz sezon bir türlü forma şansı bulamayan kaleci Ahmet Şahin gelecek sezonda kaleyi ele geçirmek için yoğun bir çalışma içine girecek.Deneyimli file bekçisi Gerede kampına Eşi Ülev ve kızı Yağmur'la birlikte geldi.

Trabzonsporun bircok macında 18 kişilik kadroya bile giremeyen yası 29-30 olmus bu futbolcuya yıllık 700-800 milyar vereceklerine Altyapıdan gen c bir kaleciyi alsalar ya kadroya yazık vallahi
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Milliyet Son Dakika

Orkun Galatasaray yolunda

Özkan ÖZTÜRK / BURSA (DHA)

BURSASPOR, anlaştığını açıkladığı Kayseri Erciyesspor’un başarılı file bekçisi Orkun’u Galatasaray’a kaptırıyor.
            Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, Kayseri Erciyes Kulübü Başkanı Ziya Eren ile dün yaptığı uzun görüşmenin ardından Orkun’un bonservisinde anlaştıklarını açıklarken, Galatasaray’ın devreye girmesi bu transferi zora soktu.
            Orkun’un menajeri Ali Bilgin, yaptığı açıklamada, “Orkun ile ilgili daha önce de Galatasaray kulübü devredeydi. Daha sonra ise sarı kırmızılı yönetim geri çekilmişti. Ancak dün Bursaspor kulübü Orkun’un bonservisi konusunda Kayseri Erciyes kulübü ile anlaşmasına karşın, araya tekrar Galatasaray girince Orkun’un Bursaspor’a transferi zora girdi. Galatasaray altyapısında yetişen, büyük hedefleri olan Milli Takım formasını hayal eden Orkun da, bana yeni sezonda Galatasaray formasını giymek istediğini söyledi. Orkun’un yeni sezonda Galatasaray’da oynaması şu anda çok daha yakın ihtimal gözüküyor'' dedi.
            Bu gelişmenin ardından, yeşil beyazlı kulübün Gaziantepspor’un file bekçisi Kenan Hasagiç ve Vestel Manisa ile yollarını ayıran Fevzi Tuncay’ın transferi için düğmeye bastığı öğrenildi.

Ne degerliymis bu Orkun...
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bü yönetimin aldığı tek şey trabzon limanı ihalesidir

Yorum

• adamlara dedik özeri alın bizi takan yok ne haliniz varsa görün yönetim

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nasıl iyi bir kadromuz var biri bana anlatsın ALLAH AŞKINA kim iyi ? umut iyi niyetli olabilir ama asla son vuruşlarda etkili değil ..nereye koşacağını bilmiyor.... ceyhun hoca tarafından küstürülmüş ..gökdeniz satılırsa transfer yapacağız..step ..teklif bekliyoruz... hüseyin yanında top saklayacak biri olursa verimli olabilir ...kim kaldı ? musampa oynamadığı için bilmiyoruz ..celalettinmi iyi keçelimi iyi musa mı iyi ..ersen mi iyi ...ömer rıza mı iyi ..kim iyi yaaa ...hadi hepsi iyi geçen yıl iyi futbol oynadığımız bir maç varmıki ..satmak için uğraştığımız gökdeniz olmasa yine ikinci yarının lideriydik diyebilirmiyidi hazretler ...ikinci yarının lideriymiş ..ikinci yarı üç önemli maç yaptık ..birincisi gs maçı kaybettik diğerleride iki kupa yarı finali küme erciyesle ..hangisinde iyi futbol oynadık ....iyi iyi herşey çok iyi ..başkan da çok keyifli bir lig demişti ..bize ısdırap gelen bir lig TRABZONSPOR başkanına keyifli geliyor ..bizmi TRABZONSPORLULUĞUMUZU sorgulasak..........

aynen katılıyorum kadromuz iyiymiş keyfi yerinde olacakda oynayacak bi ceyhun formsuz ne oynadığı belli olmayan ersen celoyu hasanı hüseyini ferhatı ö.rızayı saymıyom zaten elle tutulur gökdeniz yattara azcıkda umut var

Yorum

• Trabzon indirim bekliyor!

Serkan Balcı, Adnan Güngör ve Jabi'ye imza attıran Trabzonspor'un kaleci arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Paraguay Milli Takım kalecisi Bobadilla ve Sakaryaspor kalecisi Martinez hedefteki isimler! Sakarya'dan da kolaylık bekleniyor!

Cordoba'nın ülkesine gitmek istemesi üzerine bu transferden vazgeçen yönetim, Paraguay Milli Takım kalecisi Bobadilla ve Sakaryaspor kalecisi Martinez'e yöneldi.

İki kalecinin de fiyatının yüksek oluşu Trabzonspor'un önüne engel koyarken, Sakaryaspor yönetiminin Martinez'in fiyatında indirime gitmesi bekleniyor.

SAKARYA MARTİNEZ'İ SATMALI

Martinez'in menajeri Batur Altıparmak, Trabzonspor'un Martinez için teklifte bulunduğunu doğrulayarak, "Ancak Sakaryaspor yönetimi bu futbolcudan yüksek fiyat istediği için transfer gerçekleşmemişti. Arada oldukça yüksek bir fiyat farkı var. Sakaryaspor gelecek sezon ikinci ligde mücadele edecek. Bir yabancı kaleci barındırmanın zorluğunun farkında olmalılar. Olası bir Süper lige çıkamamaları durumunda ise Martinez, seneye serbest kalabilir. Bu yüzden Martinez'in satılma ihtimali oldukça yüksek. Şu ana kadar Martinez'i Trabzonspor dışında ne yurt içinden ne de yurt dışından hiç bir takım istemedi. Sakaryaspor yönetiminin burada duyarlı davranması gerekiyor" diye konuştu.

Sakaryaspor'da yönetim ise Martinez'de fiyat indirimine bir türlü yanaşmıyor. Trabzonspor bu futbolcu için Sakaryaspor kulubüne 1 milyon dolar önermiş, Sakaryaspor ise 2 milyon 500 bin dolarda direnmişti.

Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Martinez'in gündemlerinde bulunan birkaç kaleciden biri olduğunu, Kolombiyalı kaleci konusunda görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Bu arada Teknik direktör Ziya Doğan'ın Arjantin'den genç bir forvet oyuncusunun ismini yönetime verdiği öğrenildi.

Yorum

• taktılar martineze sakaryada bizi kazıklasın sparta prag kazıkladıda sakarya kazıklasa ne yazar hiç olmazsa yabancıya gitmez

Yorum

• 'Fener'i istiyorum. Carlos ve Alex'li kadro bana büyük heyecan veriyor. Kayseri'ye attığım imza göstermelikti...'
                        20.06.2007

Transferin en çok konuşulan isimlerinden Mehmet Topuz, FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı. Fenerbahçe’ye transferi gündemde olan milli yıldız, “Galatasaray ve Beşiktaşlı yöneticiler beni hergün arıyor. Ama tercihim Fener. Bazı hedeflerim var ve bu hedeflere ulaşmanın yolu Sarı-Lacivertli formadan geçiyor. Roberto Carlos ve Alex’li kadro bana büyük heyecan veriyor” dedi. Topuz, Kayserispor yönetimiyle yaptığı sözleşmeyi feshetmek istediğini belirtip, “Basın önünde 2011 yılına kadar uzattığım kontrat göstermelikti. Hiçbir bağlayıcılığı bulunmuyor” ifadesini kullandı. Bu arada Mehmet’in bonservisi konusunda kolaylık sağlanması amacıyla Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın Kayserispor’un Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ikna etmesi bekleniyor.
                        şu habere bakarmısınız millet ne kadar düzembaz olmuş artık fenerbahçe
                        takımına bi oyuncu almak için bile r. tayyibi araya sokuyorlar böyle saçma bişey olabişirmi fenere olan hırçınlığım daha da arttı
                        bu arada bu ahmetin yerinde olsam kadroya girememekten ölürüm be utan beiki tane 23 yaşında kaleciden sonra 3. kalecisin hemde 29 yaşındasın
                        bu admın trabzonsporda durması yanlış hala nasıl duruyor anlamıyorum
                        hemdea yılda 700 bin yuh artık bu yönetimin derhal herşeyini toplayıp gitmesi lazım diyelim kaleci alacaksınız aldınızda diyelim ( alacak gibi değilller )nerye koycan zaten 3 tane kalecin var bi takımda zaten 3 kalecinin olması saçma sattın mı ahmeti satcan jef i satmana gerek yok zaten bence bizim kaleciye bile ihtiyacımız yok
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• artık trabzonun şampiyon olması için başbakanın trabzonsporlu olmasıdır
                          ben bu haberden bunu anlıyorum
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• MARTİNEZ’LE SON KEZ

Trabzonspor yönetimi kaleci konusunda son ataklarını geliştirmek isterken, gündeme yeniden Sakaryaspor’un Kolombiyalı kalecisi Martinez geldi. Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın öncelikle istediği Martinez için bugün son bir görüşme yapılacağı dile getirildi. Sakaryaspor yönetiminden bonservisin en azından 1,5 milyon dolar düzeyine çekilmesi talep edilecek. Ya da 1 milyon dolar ve Cem-Selim ikilisi takas olarak önerilecek. Bu önerinin de kabul edilmemesi halinde, Martinez’le ilgili transfer görüşmeleri tümüyle kapatılacak. Bu kaleciye Fenerbahçe’nin de talip olduğunun bildirilmesi transferi yine zora sokacağından endişe ediliyor.

Landreau’da Gündemde
                            Bordo-Mavili yönetimin, Martinez’le ilgili olumsuz bir yanıt alması halinde bu kez gündeme yeniden Paraguay milli takımının birinci kalecisi Villar ve ikinci kalecisi Bobadilla’nın geleceğine işaret edildi. Villar’ın toplam maliyetinin 2 milyon dolar olması iştah kabartıyor. İsim olarak da dünya çapında tanınmış olması şansını yükseltiyor. Bu ismin yanında şimdi de gündeme Paris Seint Germaen’in 28 yaşındaki kalecisi Mickael Landreau’nun girdiği ifade edildi. Tecrübeli kalecinin bonservis bedeli bulunmuyor. Bu isimle birlikte Runje’yi transfer eden Lens’le yollarını ayırmak isteyen Sabastian Chabbert’in de düşünülen isimler arasında olduğuna dikkat çekildi.
                            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bordo-Mavili yönetimin, Martinez’le ilgili olumsuz bir yanıt alması halinde bu kez gündeme yeniden Paraguay milli takımının birinci kalecisi Villar ve ikinci kalecisi Bobadilla’nın geleceğine işaret edildi. Villar’ın toplam maliyetinin 2 milyon dolar olması iştah kabartıyor. İsim olarak da dünya çapında tanınmış olması şansını yükseltiyor.
                              Bu isime dikkat... Kolombiya, Uruguay oluyor da neden Paraguay olmasın

Yorum

• Trabzonspor günlüğü

Trabzon başlıyor Trabzonspor bugün Bolu'nun Gerede ilçesinde yeni sezon için start verecek. İnter Toto Kupası'na katılacağı için sezona erken başlayacak olan bordo mavililer 33 kişilik futbolcu kadrosuyla Gerede Green Park Otel'de kamp yapacak. 10 günlük kamp sonunda kafile 30 Haziran'da Trabzon'a dönecek.

Keçeli gidecek TEKNİK direktör Ziya Doğan'ın oyun planı içinde düşünmediği Mustafa Keçeli'ye "kulüp bul" denildi. Geçen sezon 21 maçta görev alan Mustafa Keçeli 1303 dakika oyunda kaldı. 62.05 maç ortalaması yakaladı.

Murat Belediye'ye
                                Kadrosu iyice şişen Trabzonspor geçen sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan aldığı Murat Ocak'ı eski takımına geri yollayacak. Teknik direktör Ziya Doğan geçen sezon forvette çok az fırsat verdiği Murat'ın yeni sezonda forma giyebileceği bir takıma verilmesini önermişti.

Hedef İnter Toto
                                GENEL menajer Necmi Perekli, ''Gerede'de de takıma katılan yenilerle eskilerin adaptasyonunu sağlayacağız" dedi. Perekli "Öncelikli hedefimiz İnter Toto Kupası'nda başarılı olmak" ifadelerini kullandı.

adamlar murat ocak için forvet demişler bide spor gazetesi fotomaçmış amatör adamlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X