Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne Palavrasi? Lütfen böyle ithamlarda bulunma!

Yazimda digerleri icin gerekmiyorlarmiydi diye sordum ve evet gerekiyordu diye cevapladim !!!!!!

Elbette Alex ve Tuncay istenir (gerci bizim TD Alexi kosmuyor diye istemez ) ama Türkiyede birak bizi kim alabilirdi ve kim aldi???

Sanki Besiktas ile GS kaptida bizim Yönetime kiziyoruz

Tuncay gitmek istiyordu kardesim GITMEK ve gitti. Yolu acik olsun.

Alexede yillik 2-3 Milyon Avroyu veremeyiz. Bu bu kadar Basit!

Rüsdü ise.... simdi sövecegim Rüsdüye....
    Evet pesinden kosduk. Sadece bu sene degil. Oyaladi durdu .....
    Fenerden gitmem dedi. Fenerde birakacagim dedi ve sonunda Besiktasa gitti. Besiktas ona dahami cok Para Teklif etti??

Gelmek istemedi. Ne yapalim simdi???
    STEPNELERİ ALMA O ZAMAN

Yorum

• Bobadilla nasıl bir kaleci arkadaşlar

Yorum

• Galiba ilk Güney Amerikalı kalecimiz olacak ( Jeffi saymıyorum ) ve ilk Paraguaylı futbolcumuz artık paraya kıyıp iyi bir 10 numara almaları lazım Güney Amerikalı olursa iyi olur kimseye bonservis vermediler daha tabi bulabilirlerse bonservisi elindede olur ve bir sol bek ve acık oynayabilecek futbolcu alıp transferi kapatabilirler bence.

Bu arada eldeki bazı futbolcularıda göndermek gerekli aklıma ilk gelenler Keceli Ömer Rıza ve Ahmet Sahin bunları gönderdikten sonra en az 4 genc futbolcuyu kadroya katarlarsa iyi bir transfer dönemi gecirmis oluruz.......

Milan Stephanov satılırsa bile stopere gerek yok Selim hakkında iyi duyumlar aldım Risp Erdinc ve Cagdasta var gerek yok ........
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bobadilla nasıl bir kaleci arkadaşlar
          sen karar ver kardesim
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Aldo Bobadilla

31 Yasinda ( Dogum Tarihi 20.04.1976)
            1,79 m & 74 kg

Oynadigi Club Libertad (2006 dan beri)

Paraguay Milli takiminda toplam 27 mac oynamis.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              300-500 binin lafını yapmıyoruz coolank Yönetim yapınca çingene pazarlığı diye kızmasını biliyoruz Hem sen dediydin bu adamı daha iyi bilmen lazım Bilmem kaçıncı kez yazıyorum iyi tercih bence Umarım yamulmayız

Bobadilla Dünya Kupasında ilk 8 dakika hariç 3 maçta 90 dakika oynadı
              İngiltereye kendi kalelerine attıkları golle 1-0
              İsveçe 89 da Ljunbergin golüyle yine 1-0 yenildiler
              Tobagoyuda 2-0 la geçtiler İngiltere ve İsveçin kadrolarını yazmaya gerek yok herhalde Tobagonunda İsveçle 0-0 berabere kaldığını İngiltereye son 7 dakikada yediği 2 golle yenildiğini unutmayalım

Şüphesiz bunda Paraguayın defansif futbolununda etkisi var(Bizde deli danalar gibi hücum yapmıyoruz zaten ) Tek başına kaleci bu skorları aldı demiyorum yanlış anlaşılmasın Sadece bilgi olsun
              yahu ben sana adamı taaa ne zaman dedim ama ben bilmem ki adamı

Yorum

• Turnuvanın sonunu bekleyelim ondan sonra karar vereceğim demesin de.. Veya turnuvaya konsantre olmalıyım filan

Bu arada yarın 13:00'de Ziya hocanın basın toplantısı var
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu adamıdı gençlerbirliği oftaşa kaptırmayalım sonra

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Turnuvanın sonunu bekleyelim ondan sonra karar vereceğim demesin de.. Veya turnuvaya konsantre olmalıyım filan

Bu arada yarın 13:00'de Ziya hocanın basın toplantısı var

Neden?
                    Masalmi anlatacakmis?

Cok dinledik Usta cooooooooook........
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• maşallah kalıplı kaleci
                      kaleyi kaplar bu adam ...

hava topuna çıktı mı da ezer yahu

Yorum

• .................................
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 12:59.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ben hala martinezi alacagiz diye bir umut tasiyorum...
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• umarım gercekleşir bobadilla transferi gene heyecanlanmaya başladık e zaman böyle olsa gerisi gelmiyor
                            (bu adamın ismi yazıldıgı gibimi okunuyor)
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• aykut erçetin boştaydı neden almadı yönetim sivaslı hayrettin için geçen sene o kadar uğraşan yönetim bedava olunca almaktan neden vazgeçti yoksa celaleddin ve keçeli bu takımda torpillimi

Yorum

• İnşallah iyi kalecidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X