İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun için içimde zerre kadar sorun yok gelsin çok isterim
Yok ahlakmis değer mis hikaye madem öyle özer saplamasi ne bu takımda kaptan leminin bize kapatmasi parasız oynarım diyen kimdi
Caner bize.geldi de bi istemiyoruz abdullah tan sonra cozulemeyen sol beke ilaç olur ilaç başka. Adam alabilirsan ayrı
Ersun takımı sampiyon yapsinda isterse sarp sınırından ukrayna sınırına kadar tüm devuskileri sıraya dizsin adamın ipsolsinden bana ne ....
Bu kadar ruh vardiysa bizim taraftarlar da gençler maçı sonrası dayak atsalardi takıma ulan yenilgi sonrası kahraman gibi karşıladilar bu takım ögunun suçu neydi cami de dayak yedi adam cenaze de???
Gecsinlsr bu ayakları be kadar öz evlatci zerzavatci varsa her maçta kalın kalın yadediyorim ben merak etmesinler
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 21.04.2016, 08:38.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca tamamsa pazardan itibaren transfer de başlar.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca tamamsa pazardan itibaren transfer de başlar.
Bu arada son yazımda dolayi yine ceza alabilirim twitter üzerinde yazarım yine sana
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearka sayfalarda bir hesabimiz vardi
11 milyon € bonservis 15 milyon eurolukta maas bütcesinin acilmasini bekliyorumİlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca tamamsa pazardan itibaren transfer de başlar.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearka sayfalarda bir hesabimiz vardi
11 milyon € bonservis 15 milyon eurolukta maas bütcesinin acilmasini bekliyorum
Yorum
-
İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun için içimde zerre kadar sorun yok gelsin çok isterim
Yok ahlakmis değer mis hikaye madem öyle özer saplamasi ne.s2me bu takımda kaptan leminin bize kapatmasi parasız oynarım diyen kimdi
Caner bize.geldi de bi istemiyoruz abdullah tan sonra cozulemeyen sol beke ilaç olur ilaç başka. Adam alabilirsan ayrı
Ersun takımı sampiyon yapsinda isterse sarp sınırından ukrayna sınırına kadar tüm devuskileri sıraya dizsin adamın ipsolsinden bana ne ....
Bu kadar ruh vardiysa bizim taraftarlar da gençler maçı sonrası dayak atsalardi takıma ulan yenilgi sonrası kahraman gibi karşıladilar bu takım ögunun suçu neydi cami de dayak yedi adam cenaze de???
Gecsinlsr bu ayakları be kadar öz evlatci zerzavatci varsa her maçta kalın kalın yadediyorim ben merak etmesinler
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Usta ilk göreve basladigindaki aciklamalarindan sonra Ersun hayırlı olsun demistim sonra bir ara şüpheye düşer gibi oldum ama suan yine eminim..Sen aldigimiz gönderdiğimiz topcular var diyorsan veya fb macindan sonra gideceklere karar vereceksen senin hocan bellidir ve ona göre hareket ediyorsun demektir..Ersun gideceklerin listesini zaten coktan vermistir..Usta en doğru karari verdi..Sabretmeyi basarabiliriz insallah. .
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta ilk göreve basladigindaki aciklamalarindan sonra Ersun hayırlı olsun demistim sonra bir ara şüpheye düşer gibi oldum ama suan yine eminim..Sen aldigimiz gönderdiğimiz topcular var diyorsan veya fb macindan sonra gideceklere karar vereceksen senin hocan bellidir ve ona göre hareket ediyorsun demektir..Ersun gideceklerin listesini zaten coktan vermistir..Usta en doğru karari verdi..Sabretmeyi basarabiliriz insallah. .
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecaner şerefsizi hariç tüm dediklerine katılıyorum krutoy.
Düşün aga iskender takımı ağlayarak terkediyor düştüğümuz durum bu
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak UEFA ile ilgili bu hafta sonuna karar çıkmazsa transfer vs. olmaz bence ama sen bir haber mi aldın?İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaşam var mı duyumun
Bu arada son yazımda dolayi yine ceza alabilirim twitter üzerinde yazarım yine sana
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak böyle yapıyorsunuz içime bir umut ışığı doğuyor,yapmayın böyle
Yorum
-
İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah reis caner noktasında şerefsiz ona sonsuz katılıyorum benim derdim ozerinde şerefsiz olduğunu kabuk etmeyen tarafta guruhu
Düşün aga iskender takımı ağlayarak terkediyor düştüğümuz durum bu
İskenderin haberini okudum çok üzüldüm,çok kızdım,
başkan kangreni biliyordur,neşteri vuracaktır diye tahmin ediyorum,
bi takımın hücum bölgesinde oynayan oyuncusu,10 numaralı formayı giyen oyuncusu gol atamıyorsa,gol attıramıyorsa 1 dakka bile durdurmamak lazım,yerim öyle öz evladı,Niğdeliyim ama öz evlat benim.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan şöyle göz kararı bakıp anında bir 10 kişiyi gönderebilir, pek de yanılacağını düşünmüyorum
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısın,
İskenderin haberini okudum çok üzüldüm,çok kızdım,
başkan kangreni biliyordur,neşteri vuracaktır diye tahmin ediyorum,
bi takımın hücum bölgesinde oynayan oyuncusu,10 numaralı formayı giyen oyuncusu gol atamıyorsa,gol attıramıyorsa 1 dakka bile durdurmamak lazım,yerim öyle öz evladı,Niğdeliyim ama öz evlat benim.
Yorum
Yorum