Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tuncay Bekiroğlu, Colman alındığı dönem yönetici dahi değildi?

Karıştırıyor olmayasın?
    yinemi isimleri karistiriyorum
    restoranda bardagi kiran yönetici kimdi ss 1. döneminde
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yinemi isimleri karistiriyorum
      restoranda bardagi kiran yönetici kimdi ss 1. döneminde
      Mahmut Aksu'yu söylemeye çalışıyorsun galiba tahminim.
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Mahmut Aksu'yu söylemeye çalışıyorsun galiba tahminim.
        ozaman onu yönetime almali baskan, gittimi koparmadan dönmüyordu adam

Ünal Karaman

Yorum

ozaman onu yönetime almali baskan, gittimi koparmadan dönmüyordu adam
          Başka sıkıntıları var onun da Sadri başkan neden 2. yönetimine almadı onu.
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Başka sıkıntıları var onun da Sadri başkan neden 2. yönetimine almadı onu.
            ne tür
            İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Menajerler ile farklı ilişkileri dillendirilmişti o dönem.

Transferlerle yıldızı parlayınca da yönetimden adam göndermek için farklı lobiler yapmaya başladığı söylenmişti arka taraflarda.

2. yönetim listesine bu yüzden yazılmadı.

Bence o dönemden bir kayıp varsa Hayrettin Bey'dir.

Onu tekrar görmek isterim yönetimde.
            flood olusmasin

ben hacisalihogulunu hic begenmiyordum

bana cok antipatikdi
            son yönetimden serhat altinciyida begenmisdim
            ustanin yönetiminde cok ise yarardi
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 12:07.

Ünal Karaman

Yorum

ne tür
              Menajerler ile farklı ilişkileri dillendirilmişti o dönem.

Transferlerle yıldızı parlayınca da yönetimden adam göndermek için farklı lobiler yapmaya başladığı söylenmişti arka taraflarda.

2. yönetim listesine bu yüzden yazılmadı.

Bence o dönemden bir kayıp varsa Hayrettin Bey'dir.

Onu tekrar görmek isterim yönetimde.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle yanlış anladın. Ben kesin sistem olması gerektiğinin en ateşli savunucallarındayım. Lakin bizde bu sistem olayı 5-6 yılda bir geliyor oda en fazla 1_2 yıl sürüyor. Son 3_4 sezon yine hüsran. Waris de janko da bizde iş yapmazdı şuan gelsinler yine söveriz sistem oturttuğumuzda ise bu adamlara gerek yok anlıcağın her halükarda fos transferle.
                soru su janko ve waris sitemi olan bir takımda takımda ust duzey katkı veriyorlar mı?

Cevap su an oynadıkları takımlara bakınız.Bu adamlar neye gore fos oluyorlar.Kriter tam olarak nedir?
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  soru su janko ve waris sitemi olan bir takımda takımda ust duzey katkı veriyorlar mı?

Cevap su an oynadıkları takımlara bakınız.Bu adamlar neye gore fos oluyorlar.Kriter tam olarak nedir?
                  Attıkları gollere bakmak bence yeterli. Anca takır takır işleyen takımlarda bu golleri atarlar ki zaten takım işledikten sonra bu adamlara dünyanın parasını vererek almak, ve sonrasında bak sistem olunca nasıl oynuyorlarmış demek saçma bunu anlatmak istiyorum.

Yorum

• Sistem yoksa Ronaldoyu getir olmaaaz. Deniz Yılmaz gözümüzün önünde.. Adam 9 haftada parasını 4 kez çıkardı verdiği katkıyla..
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Nevzat Aydın, Yes'in Visca haberini yalanladığına göre kadrolarınızdan bu elemanı çıkarın.
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Nevzat Aydın durdurulamıyor yine. Bu iş Janko-Emerson'a doğru gidiyor bence.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ya beyler Visca, Ndiaye, Umar, Derdiyok falan bu transferleri unutun. Bu aç takımlar hepsine 5 milyon € çekerler.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

gönül tamamda, caner ve topal hayatta gitmez jimnastige
                            gönülde aslen jimnastikli oldugundan

bu dedikodular sadece oguzhana yapilana misilleme
                            bu oyuncular azizeden izin almadan tuvalete gidemeyen kuklalar

bizim yönetimde bir torunogullari ariyorsan oda tuncay bekiroguludur, pazarlik masasinda torunogullari ona ciraklik yapamaz
                            colman transferi örneklerden sadece biridir

Topal ve Gönül'ün görüşmeleri bile yapıldı. Caner zaten İnter'le ön sözleşme imzalamış. Beşiktaş şampiyonlar ligine giderse o işi bitirir.

Asıl Oğuzhan bu transferlere yapılan misilleme, daha doğrusu üfürme.

Yorum

Tuncay Bekiroğlu, Colman alındığı dönem yönetici dahi değildi?

Karıştırıyor olmayasın?
                              Mahmut Aksu abi transferi.
                              En son Burak tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 14:55.
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yurticinden pahalli ve yüksek maas kazanacak yabancilar almak isteseydik scout ekibi kurmazdik.

Yorum

Çalışıyor...
                                X