Sahaya atlayan lavugun 18 yasindan kucuk yani 17 yasinda olmasi midemi bulandiriyor. Ben hep diyorum yine tekrarlayacam bizim asil dusmanimiz ne tupcu ne aziz ne fb ne gs ne bjk.bizim asil dusmanimiz yuzumuze gulen bizden icimizden gozuken kendi kisisel cikarlari icin bu camiayi bu kulubu uc kurusa satan alcaklar ve hainlerdir. Dusmanin en kotusu en tehlikelisi kendi icimizde olanlar nokta.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelsin başlasın, Türkiye'de dernek başkanı yaparız.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'ın Luce'yi getirecek maddi gücü yok, tıpkı bizim gibi.
Yorum
-
ÖZEL // Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu forması giyen Naokulma ile 200 bin Euroluk ön protokol sözleşmesi imzaladı. (via @akrksmng)
DUYUM:Konyaspor, Mersin İdman Yurdundan Welliton ile yeni sezonda transferi için söz kestiğini duydum.@TransferMerkez
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal, Trabzonspor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun
50.Yılda Ersun Hoca ile şampiyonluğaBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖZEL // Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu forması giyen Naokulma ile 200 bin Euroluk ön protokol sözleşmesi imzaladı. (via @akrksmng)
DUYUM:Konyaspor, Mersin İdman Yurdundan Welliton ile yeni sezonda transferi için söz kestiğini duydum.@TransferMerkezBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillet erkenden baslamis yeni sezon hazirligina ...Allahdan bizim böyle sorunumuz yok rahatiz yani
Herhangi bir duyumum yoktur.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
Yorum