Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ligde 3 istanbul takımı dışındaki oyunculardan visca hariç bonservis parası vermeye degecek oyuncu oldugunu düşünmüyorum burda alınması cok istenen ndiaye de göbek atarak yolladigimiz adriandan daha fazla katkı vermez bize. Bu tür oyuncular anadolu takimlarinda büyük takimlardaki gibi sert direncli savunmayla karsilasmiyorlar. 10 numara pozisyonununa adam ariyorsalar bu futbolcu giden 4-5 maçi cevirecek oyuncu olmalı sosa gibi mesela.

Bu ligde son 6 yılda selcuk colman jaja. Selçuk melo sneider ve atiba oguzhan sosa gibi merkez orta sahası iyi olan takimlar işi bitirdi. Attamah ndiaye falan maalesef bu isimlerin cok gerisinde kalıyor. Bütçe azsa vasat 7-8 oyuncu almaktansa kalite 2-3 oyuncu alınması taraftariyim ki seneye sampiyonluk hedefinde o oyuncu da kadroda olsun.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Attamah 1461 trabzon icin düsünülüyor olamasmi
      Böyle bir şey imkansız. Yazıldığı kadar kötü bir oyuncu değil. 1461'de oynayacak futbolcu hiç değil.

Bilmiyorum farkında mısınız ama 1461 bir alt lige yani 2.Lig'e düştü.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle bir şey imkansız. Yazıldığı kadar kötü bir oyuncu değil. 1461'de oynayacak futbolcu hiç değil.

Bilmiyorum farkında mısınız ama 1461 bir alt lige yani 2.Lig'e düştü.
        Abi, bir çok maçını izledim ama "bu adam Trabzonspor'da oynar" diyemiyorum. Kaliteli ve gelişime açık olabilir lakin bizim ayarımızda değil. Ayarımızda değil derken 11 için düşünülmemeli. Yoksa başkanının bahsettiği "4,5 ana yedek" kontenjanında yer alabilir.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi, bir çok maçını izledim ama "bu adam Trabzonspor'da oynar" diyemiyorum. Kaliteli ve gelişime açık olabilir lakin bizim ayarımızda değil. Ayarımızda değil derken 11 için düşünülmemeli. Yoksa başkanının bahsettiği "4,5 ana yedek" kontenjanında yer alabilir.
          Ben de ilk 11 için alındığını düşünmüyorum. Fakat ilk 11 için alınan birçok oyuncuya bakarsan yaş&performans olarak çok da boş bir transfer olmasa gerek. Defansif ortasaha ve stoper oynayabiliyor. Bonservis ücreti yok. Gelecek vaadediyor. Lawal'ı da Adana Demirspor getirdi Türkiye'ye mesela. Şuanki seviyesi ilk sezonuna göre çok iyi. Sabır işi biraz da. Ben Attamah'ın ölü yatırım olduğu fikrine katılmıyorum özetle. İlk 11'de oynar demiyorum ama faydalı olur diyorum.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Attamah bonservisi yoksa ve maximum 300 bin euro alacaksa gelsin.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Profili düşük adamlarla uğraşıyoruz. Zeki, attamah falan nedir. Kaybedilen zamana yazık

Yorum

• Attamah'tan ne istediğinize bağlı olarak performansı değişir. Belli bir seviyede mücadele eden, topu fazla iyi kullanamayan ama basit oynamayı iyi beceren bir oyuncu. Aytaç'tan farkı savunmada daha etkin olması, top saklamayı ve takım arkadaşlarını rahatlamayı becerebilmesi. Etkili bir pres beklemek saçma olur örneğin. Topa hakim bir takımda arkayı toparlayacak tipte bir oyuncu, o fiziksel özelliklere sahip. Stoper olarak düşünülmemesi lazım orada performansı yeterli değil. Bonservissiz, düşük maaşlı iyi bir yedek. Takıma katılmasında yarar var.

Yorum

• Başkan alınacak 5-8 oyuncu direk oynayacak dedi..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                  X