Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yaz satacağımız oyunculardan ne kadar transfer geliri alırız

veya şöyle sorayım bi de , satacağımız oyuncular içinde max gelir elde edeceğimiz ilk 5 ten 10 milyon euro yu geçebilir miyiz
    hayır.

Yorum

• ersun gelsinde erkan zengin ve ugur demiroku oynatir , ozaman gelmesin abi . zeki uzundurukan salliyodur yine .

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ersun gelsinde erkan zengin ve ugur demiroku oynatir , ozaman gelmesin abi . zeki uzundurukan salliyodur yine .
        Ben de bundan korkuyorum. Erkan'ı 1 dk. daha izlemeyi kaldırmaz bu bünye.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Bu yaz satacağımız oyunculardan ne kadar transfer geliri alırız

veya şöyle sorayım bi de , satacağımız oyuncular içinde max gelir elde edeceğimiz ilk 5 ten 10 milyon euro yu geçebilir miyiz
          GEçebiliriz. Satılması muhtemel isimler, Cardozo, Ndoye, Yatabare, Douglas, Sefa. Yabancılar Avrupa'da az çok piyasası olan oyuncular. İyi bir pazarlıkla daha fazla rakama bile satabiliriz.

Yorum

• Ersun'u getirmek doğrudur macera aramaya gerek yok.. Erkan'ı falan yollayacaksa gelsin..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              GEçebiliriz. Satılması muhtemel isimler, Cardozo, Ndoye, Yatabare, Douglas, Sefa. Yabancılar Avrupa'da az çok piyasası olan oyuncular. İyi bir pazarlıkla daha fazla rakama bile satabiliriz.
              Ndoye , Yatabare kiralık gittiği takımlarda da yokları oynadılar satmak zor bunları..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Beşiktaşa verilen satarken kazandığın parayı transferde kullanabilirsin tarzında bi ceza gelirse ve biz 5 oyuncudan 10 milyon euro kazanamayacaksak önümüzdeki seneyi de unutabiliriz bence.

Cardozo yu keşke satsaydık demeyiz inşallah sene sonunda . Çin takımları kontenjanları neredeyse doldurdu , artık talip olurlar mı bilmem .

Yorum

• gs'liler emre güral, nakoulma konuşuyorlar. allah düşürmesin şaka maka gs'de iş yaparlar.

Yorum

• Ersun yanal gelsin tabiki 3-4 sene kalsin takimin başinda şimdi size önerseler seneye 5.lik sonraki sene 3.lük

3. Senede de şampiyonluk kabul etmezmisiniz en uygun hoca buysa denemeliyiz

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ndoye , Yatabare kiralık gittiği takımlarda da yokları oynadılar satmak zor bunları..
                      yatabare gayet basarili
                      gittiginde takimi sonuncuydu
                      onlan bayaga tirmandilar, cok olmasada golleride var, as oynuyor
                      aynisi milli takimindada gecerli, son milli macinda 30 metreden takti
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ersun gelince takımı kim çalıştıracak. Ersun yatlarda gezer maçtan maça gelir Trabzona. daha önceki gibi çalışacaksa hiç gelmesin.

Yorum

• Erkan vitaminsizini oynatmayacağı sözü alınsın öyle gelsin Ersun.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yatabare gayet basarili
                            gittiginde takimi sonuncuydu
                            onlan bayaga tirmandilar, cok olmasada golleride var, as oynuyor
                            aynisi milli takimindada gecerli, son milli macinda 30 metreden takti
                            abi sen ne düşünüyosun , ne kadarlık satış yapılır bu transfer dönemi

Yorum

abi sen ne düşünüyosun , ne kadarlık satış yapılır bu transfer dönemi
                              arka sayfalarda bir hesabimiz vardi

11 milyon € bonservis 15 milyon eurolukta maas bütcesinin acilmasini bekliyorum
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hoca tamamsa pazardan itibaren transfer de başlar.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Çalışıyor...
                                X