İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun gelsinde erkan zengin ve ugur demiroku oynatir , ozaman gelmesin abi . zeki uzundurukan salliyodur yine .Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yaz satacağımız oyunculardan ne kadar transfer geliri alırız
veya şöyle sorayım bi de , satacağımız oyuncular içinde max gelir elde edeceğimiz ilk 5 ten 10 milyon euro yu geçebilir miyiz
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGEçebiliriz. Satılması muhtemel isimler, Cardozo, Ndoye, Yatabare, Douglas, Sefa. Yabancılar Avrupa'da az çok piyasası olan oyuncular. İyi bir pazarlıkla daha fazla rakama bile satabiliriz.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Beşiktaşa verilen satarken kazandığın parayı transferde kullanabilirsin tarzında bi ceza gelirse ve biz 5 oyuncudan 10 milyon euro kazanamayacaksak önümüzdeki seneyi de unutabiliriz bence.
Cardozo yu keşke satsaydık demeyiz inşallah sene sonunda . Çin takımları kontenjanları neredeyse doldurdu , artık talip olurlar mı bilmem .
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNdoye , Yatabare kiralık gittiği takımlarda da yokları oynadılar satmak zor bunları..
gittiginde takimi sonuncuydu
onlan bayaga tirmandilar, cok olmasada golleride var, as oynuyor
aynisi milli takimindada gecerli, son milli macinda 30 metreden takti"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyatabare gayet basarili
gittiginde takimi sonuncuydu
onlan bayaga tirmandilar, cok olmasada golleride var, as oynuyor
aynisi milli takimindada gecerli, son milli macinda 30 metreden takti
Yorum
-
İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi sen ne düşünüyosun , ne kadarlık satış yapılır bu transfer dönemi
11 milyon € bonservis 15 milyon eurolukta maas bütcesinin acilmasini bekliyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Hoca tamamsa pazardan itibaren transfer de başlar.
Yorum
Yorum