Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erkan vitaminsizini oynatmayacağı sözü alınsın öyle gelsin Ersun.
    Eşek degil ya oynatmaz herhalde...

Yorum

• Ersun için içimde zerre kadar sorun yok gelsin çok isterim

Yok ahlakmis değer mis hikaye madem öyle özer saplamasi ne bu takımda kaptan leminin bize kapatmasi parasız oynarım diyen kimdi

Caner bize.geldi de bi istemiyoruz abdullah tan sonra cozulemeyen sol beke ilaç olur ilaç başka. Adam alabilirsan ayrı

Ersun takımı sampiyon yapsinda isterse sarp sınırından ukrayna sınırına kadar tüm devuskileri sıraya dizsin adamın ipsolsinden bana ne ....

Bu kadar ruh vardiysa bizim taraftarlar da gençler maçı sonrası dayak atsalardi takıma ulan yenilgi sonrası kahraman gibi karşıladilar bu takım ögunun suçu neydi cami de dayak yedi adam cenaze de???

Gecsinlsr bu ayakları be kadar öz evlatci zerzavatci varsa her maçta kalın kalın yadediyorim ben merak etmesinler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 21.04.2016, 08:38.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hoca tamamsa pazardan itibaren transfer de başlar.
        Burak UEFA ile ilgili bu hafta sonuna karar çıkmazsa transfer vs. olmaz bence ama sen bir haber mi aldın?
        Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Yerli teknik adamlar Turkiyede daha basarili. Son sampiyonlara bakmak yeterli

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Paşam var mı duyumun
            Bu arada son yazımda dolayi yine ceza alabilirim twitter üzerinde yazarım yine sana

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arka sayfalarda bir hesabimiz vardi

11 milyon € bonservis 15 milyon eurolukta maas bütcesinin acilmasini bekliyorum
              İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bak böyle yapıyorsunuz içime bir umut ışığı doğuyor,yapmayın böyle
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arka sayfalarda bir hesabimiz vardi

11 milyon € bonservis 15 milyon eurolukta maas bütcesinin acilmasini bekliyorum
                Normalde ndoye ve cardozo beraber rahatlıkla 10miyona cine satılabilir.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun için içimde zerre kadar sorun yok gelsin çok isterim

Yok ahlakmis değer mis hikaye madem öyle özer saplamasi ne.s2me bu takımda kaptan leminin bize kapatmasi parasız oynarım diyen kimdi

Caner bize.geldi de bi istemiyoruz abdullah tan sonra cozulemeyen sol beke ilaç olur ilaç başka. Adam alabilirsan ayrı

Ersun takımı sampiyon yapsinda isterse sarp sınırından ukrayna sınırına kadar tüm devuskileri sıraya dizsin adamın ipsolsinden bana ne ....

Bu kadar ruh vardiysa bizim taraftarlar da gençler maçı sonrası dayak atsalardi takıma ulan yenilgi sonrası kahraman gibi karşıladilar bu takım ögunun suçu neydi cami de dayak yedi adam cenaze de???

Gecsinlsr bu ayakları be kadar öz evlatci zerzavatci varsa her maçta kalın kalın yadediyorim ben merak etmesinler

caner şerefsizi hariç tüm dediklerine katılıyorum krutoy.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Usta ilk göreve basladigindaki aciklamalarindan sonra Ersun hayırlı olsun demistim sonra bir ara şüpheye düşer gibi oldum ama suan yine eminim..Sen aldigimiz gönderdiğimiz topcular var diyorsan veya fb macindan sonra gideceklere karar vereceksen senin hocan bellidir ve ona göre hareket ediyorsun demektir..Ersun gideceklerin listesini zaten coktan vermistir..Usta en doğru karari verdi..Sabretmeyi basarabiliriz insallah. .

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Usta ilk göreve basladigindaki aciklamalarindan sonra Ersun hayırlı olsun demistim sonra bir ara şüpheye düşer gibi oldum ama suan yine eminim..Sen aldigimiz gönderdiğimiz topcular var diyorsan veya fb macindan sonra gideceklere karar vereceksen senin hocan bellidir ve ona göre hareket ediyorsun demektir..Ersun gideceklerin listesini zaten coktan vermistir..Usta en doğru karari verdi..Sabretmeyi basarabiliriz insallah. .
                      başkan şöyle göz kararı bakıp anında bir 10 kişiyi gönderebilir, pek de yanılacağını düşünmüyorum

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        caner şerefsizi hariç tüm dediklerine katılıyorum krutoy.
                        Eyvallah reis caner noktasında şerefsiz ona sonsuz katılıyorum benim derdim ozerinde şerefsiz olduğunu kabuk etmeyen tarafta guruhu

Düşün aga iskender takımı ağlayarak terkediyor düştüğümuz durum bu

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak UEFA ile ilgili bu hafta sonuna karar çıkmazsa transfer vs. olmaz bence ama sen bir haber mi aldın?
                          İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Paşam var mı duyumun
                          Bu arada son yazımda dolayi yine ceza alabilirim twitter üzerinde yazarım yine sana

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bak böyle yapıyorsunuz içime bir umut ışığı doğuyor,yapmayın böyle
                          Toptan cevap vereyim abilerim. Herhangi bir duyumum yok. Başkanın dediklerinden yola çıkarak yazdım mesajı. Ersun Yanal ismi beni de heyecanlandırıyor ama transfer konusunda tam yetki verilmeli kendisine. Yunus Mallı'yı kapsaydık keşke geçen sezon :/
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eyvallah reis caner noktasında şerefsiz ona sonsuz katılıyorum benim derdim ozerinde şerefsiz olduğunu kabuk etmeyen tarafta guruhu

Düşün aga iskender takımı ağlayarak terkediyor düştüğümuz durum bu

Haklısın,
                            İskenderin haberini okudum çok üzüldüm,çok kızdım,
                            başkan kangreni biliyordur,neşteri vuracaktır diye tahmin ediyorum,
                            bi takımın hücum bölgesinde oynayan oyuncusu,10 numaralı formayı giyen oyuncusu gol atamıyorsa,gol attıramıyorsa 1 dakka bile durdurmamak lazım,yerim öyle öz evladı,Niğdeliyim ama öz evlat benim.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başkan şöyle göz kararı bakıp anında bir 10 kişiyi gönderebilir, pek de yanılacağını düşünmüyorum
                              Orasi öyle benden bir halt olmaz diye bangır bangır bağıran adamlar var çünkü...ama yine de ben hocayla anlastigini düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haklısın,
                                İskenderin haberini okudum çok üzüldüm,çok kızdım,
                                başkan kangreni biliyordur,neşteri vuracaktır diye tahmin ediyorum,
                                bi takımın hücum bölgesinde oynayan oyuncusu,10 numaralı formayı giyen oyuncusu gol atamıyorsa,gol attıramıyorsa 1 dakka bile durdurmamak lazım,yerim öyle öz evladı,Niğdeliyim ama öz evlat benim.
                                İşte bu nokta net..

Yorum

Yükleniyor...
                                X