Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nevzat aydın trabzonspor maçının olduğu anda yemek fotografı paylaşsın ama mümkünse transfer işlerine girmesin janko kazığı daha unutulmadı.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Usta akıllı adam diye arkamiza yaşlanmış dururken eğer Ronaldinhho anketini yaptirmissa vay halimize ama zannetmiyorum ki böyle sacma bir harekette bulunsun..
      Anketi yapan site bizim resmi Twitter hesabimiz degildi

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anketi yapan site bizim resmi Twitter hesabimiz degildi
        Yok kardes bazi arkadaslar baskanin yaptirmis olabileceğini söyledi o ihtimale dayanarak yazdim.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gercekten heycanlanmisdim
          alinirsa simdiden 7 forma sözü verdim
          yazik oldu
          en azindan bailey alsinlar

izleyen oldumu
          dün gulbrandssen norvec milli takiminda oynadi
          çok temiz goller atıyor. ısrarcı ve güçlü. ama attığı bir çok golü ligde bize vermezler. zira defans bu adamı arkasında yakın gördüğü an zıplar atar kendini yere. hakemler de çalar.
          istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok kardes bazi arkadaslar baskanin yaptirmis olabileceğini söyledi o ihtimale dayanarak yazdim.
            Baskan akli basinda birisi, yaptirdigini düsünmiyorum

Yorum

• renktaslar

Nevzat aydin teofilo sorusuna neden yok artik diye cevap Verdi ?? imkansiz alamayiz anlamindami ??

anlasilan teofilo ayarinda kaliteli yabancilar alinmayacak bu kesinlesti
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çok temiz goller atıyor. ısrarcı ve güçlü. ama attığı bir çok golü ligde bize vermezler. zira defans bu adamı arkasında yakın gördüğü an zıplar atar kendini yere. hakemler de çalar.
                bence tsl golcusu
                3kisi icin pres yapiyor, dokundugu defans sarsiliyor, bitmek bilmeyen enerjisi...

bu yaz 2-3 milyona al, seneye 20 milyona ingiltereye yolla

İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                renktaslar
                İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nevzat aydin teofilo sorusuna neden yok artik diye cevap Verdi ?? imkansiz alamayiz anlamindami ??

geldigi ve kactigi sürecte yönetimdeydi
                teonun nasil bir zirva oldugunu en iyi bilenlerden

ondan yok artik
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 21:57.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  renktaslar

Bence oyuncu ile alakası yok, o yalanları atan sitenin bu kadar fazla atmasına şaşırdı ... Tabii bu benim görüşüm

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    renktaslar

Belki de karakteri zayıf adam alınmayacak demek istemiştir [emoji6]
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Belki de karakteri zayıf adam alınmayacak demek istemiştir [emoji6]
                      Belkide sözlesmesinde yazan serbest kalma bedelini biliyordur

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya arkadaş cardozoyu aldın ne oldu 18 gol attı da ne değişti bizim komple iyi bir takıma ihtiyacımız var genç isimsiz yetenekli yabancı ve yerli oyunculara ihtiyacımız var .Tıpkı Atay başkanın 2004 te kurduğu gibi bir takıma ihtiyacımız var.Antalya etoyu getirdi de ne oldu kümeye oynuyor.Ustada bu kafadaysa İhodan gram farkı yoktur zaten oda ocakta gider.
                        Yusuf genc besir genc okay genc ben aslinda sizi direk 1461 e yonle ndireyim ugrasmayin siz buralarda biz ne zaman genc yabanci oyuncu buldukta bunu parlatip avrupaya bilmem kac katina sattik biz yasi genc her turku bir iki mac oynayinca yildiz adayi yaptigimiz icin bu haldeyiz

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bunlara anlatamazsın renktaş bırak boşver. bunlar cardozo'nun bonservisini de cebinden verdik sanıyorlar. passoligten gelecek paralara temlik koyularak alındı cardozo . ve 3 senelik . ronaldinho konusunda sponsor yoluyla karşılansın diyoruz biz . ronaldinho şuan serbest. bonservis ödemeyeceksin. sponsor bir firma bulup ve ronaldinho'ya da son senesini güzel ve unutulmaz bir sezonla kapatması için fırsat oluşturacak performansa dayalı sözleşme imzalatacaksın. sponsorun ödeyecek parasını sen R10'u izleme keyfine bakacaksın ( şimdi diyecekler ki adam performansa dayalı sözleşmeye gelmez diyorlar. sen adama gol başına 10 bin Euro oynadığın ve gol attığın ve asist yaptığın maç başına 100 bin Euro veriyorum maçın yıldızı olduğun her karşılaşma için 50 bin Euro veriyorum. de artı sana 1 milyon da garanti para veriyorum de bak o adam gelmiyor mu oynamıyor mu )
                          Maalesef buradakilerin cogunda yas takintisi var yasi kucuk olsun camurdan olsun mantiginda yusuf ne yapmis genc iste okay al sana genc istiyorsan sahada yuruyor turk bir oyuncuyu alicanda parlaticanda avrupali gelip senden kapacak ne zamam gorulmus al burak selcuk dediginiz adamlari hangi ust duzey avrupa takima bilmem kac milyon verip alir anca cine itelersin boyle warris e bile tahammul edemedik bunlar hala genc potansiyelden bahsediyorlar menajerlik oyunu oynuyoruz sanki burada

Yorum

• egitim sart
                            su bacaksizlara bak, nasil ingilizce konusuyorlar
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Pele diye biri varmış brezilyada

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maalesef buradakilerin cogunda yas takintisi var yasi kucuk olsun camurdan olsun mantiginda yusuf ne yapmis genc iste okay al sana genc istiyorsan sahada yuruyor turk bir oyuncuyu alicanda parlaticanda avrupali gelip senden kapacak ne zamam gorulmus al burak selcuk dediginiz adamlari hangi ust duzey avrupa takima bilmem kac milyon verip alir anca cine itelersin boyle warris e bile tahammul edemedik bunlar hala genc potansiyelden bahsediyorlar menajerlik oyunu oynuyoruz sanki burada
                                Ronaldinho yarim senedir bosta, neden bir avrupali kulüp senin akil ettigini akil edemiyor?
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

Yükleniyor...
                                X