Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    renktaslar Ertugrul Saglam hangi takimi calistiriyor suan ??
    kayseri düşmezse seneye kayseriye gider bence.

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç sonu Lucescu :" Shakhtar , Donetsk'ten yönedilir" diye açıklama yapmış.
    Fonseca da Braga kendi evlatlarına şans vermeli demiş.

Yorum

• Canberk 1461 Trabzon da idi
      Kovuldu
      Trabzonspor a mi simdi gelecek
      Kendisi solbek
      Yalandır kesin
      „Choose a lazy person to do a hard job.
      Because a lazy person will find an easy way to do it.“
      BILL GATES

Yorum

• Sabah sabah uyku sersemi samed yesilin transfer haberlerini okurken...

Ben: Okan kac zamandir Muhammet Demir haberi goremiyorum yonetim almaktan vazmi gecti acaba?
        Okan: aldikya abi muhammedi uyanamadin heralde sen...
        Ben: iyi da o zaman nerde bu adam okan.../hic bozuntuya vermem

GT-N8000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        En son Fuleli_61 tarafından düzenlendi; 15.04.2016, 07:46.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kardes o kadar da zor değil bizim ligde.. Bjk 2 senede aldı meyvesini. Bizde alabiliriz. Gs gecen sene aradan sıyrılıp sampiyon oldu. Bizim bundan önceki sampiyonluk surecimiz gibi bir surec yasarsak sen hedefini 3 senede koyarsın bakarsın ilk senede olursun
          Doğru diyorsun abi de bizim camiada sabır diye bir şey yok. bjk 3 yıldır beraber oynuyor, gs keza öyle, bir çekirdek kadroları var. Biz her sene 3 hoca ve komple takımı değiştiriyoruz. Buradaki yorumlara bakınca yine kadrodaki bütün oyuncuları yollayıp yerlerine yeni adam alalım diyenler çoğunlukta. Allahtan başımızda İHO gibi bir cahil yok. Usta'ya güveniyorum ama taraftarı hiç dinlememeli ve bildiğini okumalı.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ramiro carrera aslında tam aradığımız sağ açık, dengeli, genç, gol yüzdesi yüksek, oyun zekası var, çalım yeteneği var ve şuan piyasası 2.7 iyi bir pazarlıkla uygun fiyata alınsa yaş da 23, 7 yıl rahat et.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ramiro carrera aslında tam aradığımız sağ açık, dengeli, genç, gol yüzdesi yüksek, oyun zekası var, çalım yeteneği var ve şuan piyasası 2.7 iyi bir pazarlıkla uygun fiyata alınsa yaş da 23, 7 yıl rahat et.
              Sözleşmesi bitiyor galiba, bonservis ödemiyoruz.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sözleşmesi bitiyor galiba, bonservis ödemiyoruz.
                Oooo harika haber inşallah hemen bitirirler.

Yorum

• Takashi Usami iyi gider
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• genelde tarihe baktıgımda geçmiş sezonlara trabzonspor 2-3 sezon erkenden şampiyonluktan kopmussa sonraki 1-2 sezon şampiyonluk potasında olmus ve genelde de 3-4 puanla şampiyonlugu kaybetmiş bu takım yine 1-2 seneye şampiyonluga oynar önemli olan ipi gögüslemek

Yorum

• transferler kapma yetisecek mi bu sene bana biri bunu söylesin.
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        transferler kapma yetisecek mi bu sene bana biri bunu söylesin.
                        Ayıpsın ya, ne zaman yetişmedi ki [emoji16] Transfer sezonu bi başlasın, duyacağımız ilk cümle bu olacak
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayıpsın ya, ne zaman yetişmedi ki [emoji16] Transfer sezonu bi başlasın, duyacağımız ilk cümle bu olacak
                          ) o kesin. benim hatırladığım şu ana kadar sadece bir kez transferler kampa yetişti o sezonda da transfer yapmamıştık

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

) o kesin. benim hatırladığım şu ana kadar sadece bir kez transferler kampa yetişti o sezonda da transfer yapmamıştık

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                            Sadri Şener'in ilk geldiği dönem de(2008'di galiba) fena değildi bu konuda. Sonradan birkaç gereksiz transfer yapılmıştı ama ilk 11 adamlarının çoğu kampa yetişmisti.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

transferler kapma yetisecek mi bu sene bana biri bunu söylesin.
                              Trabzonspor'un sokağa atılacak parası olmadığından mütevellit ince eleyip sık dokuyacaklarmış

Yorum

• Nice teknik direktörü Claude Puel'in adı çıkmış basında

Nasıl olur tanıyan var mı ?
                                22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

Çalışıyor...
                                X