Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Link: http://www.goal.com/tr/news/232/spor...nda-de%C4%9Fil

Fenerbahçe
    'nin yetenekli sol kanat oyuncusu Caner Erkin, şampiyonluk yarışında mücadele ettikleri Trabzonspor'un 'Üç Büyükler' arasında bulunmadığına inandığını söyledi.

Fenerbahçe Dergisi'nin mayıs sayısında röportajı bulunan Caner "Ben Trabzonspor'un 'Üç Büyükler' arasında bulunduğunu düşünmüyorum. Bizim ezeli rakiplerimiz Galatasaray'la Beşiktaş. Onların yarıştan erken kopması Trabzonspor'un böyle öne çıkmasına sebep oldu. İnanıyorum ki Trabzonspor puan kaybedecek ve biz Ankaragücü maçında takımımızın karşısına şampiyon olarak çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Burada abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, ki Ersun Yanal ın Selçuk'u pazarlamasını normal karşılıyorsak...

Yorum

• caner fenerbahçe oyuncusu. artislik, agresiflik, hakeme taraftara oynama, rakibe saygısızlık her türlü pislik var maşallah. burada yükselmek için karakter de lazım. ersun hoca var diye oynar belki ama bir zahmet başka sol bek bulsunlar.

Yorum

• Kim olacaksa olsun. Anlaşılan Luce olmuyor, hayırlısı..

Yanal olabilir, kadro mühendisliği iyidir vesaire lakin inşallah Yusuf takıntısı yapmaz. Gerekirse Caner gelsin oynasın ama yusuf-özer-yumlu'yu seneye görmeyeyim takımda.

Caner için "karaktersiz ama topunu oynuyor" deriz. yusuf ve saz arkadaşları için ne diyeceğiz?
        En son Bilâl ÇOBAN tarafından düzenlendi; 20.04.2016, 14:40.
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Caner bize gelmez zaten. Piyasası var.

Gelmesin de zaten.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Caner bize gelmez zaten. Piyasası var.

Gelmesin de zaten.
            Avukat gelir gelmez mevzu değil de, en azından topçu izleriz. Gelmesin orası ayrı mevzu.

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avukat gelir gelmez mevzu değil de, en azından topçu izleriz. Gelmesin orası ayrı mevzu.
              Kesinlikle çok iyi bir oyuncu.

Tek sıkıntısı bazen ne yapacağını bilmiyor. (orta yapacak yerde pas verme, şut çekecek yerde çalım deneme v.b. gibi) Mesele Hasan Ali Kaldırım ona göre daha yeteneksiz ama daha verimli bir oyuncu gibi.
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Caner bize geldide istemiyoruz

InsAllah Ersun dogrudur, kadroyu kendi kurdugunda neler yapabilecegini biliyoruz. Tek sart onun istedigi ortamin olusmasi.

Luce felan zaten hayaldi.

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ersun mu?

Lucescu ne oldu vizyon başgan?

Yorum

• Caner zaten gelmez de gelse dahi onun gibi karaktersizleri takimda görmek istemiyorum...Ayni zamanda Okay gibi suya sabuna karismayan adamlarin takimda işi yok..

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kesinlikle çok iyi bir oyuncu.

Tek sıkıntısı bazen ne yapacağını bilmiyor. (orta yapacak yerde pas verme, şut çekecek yerde çalım deneme v.b. gibi) Mesele Hasan Ali Kaldırım ona göre daha yeteneksiz ama daha verimli bir oyuncu gibi.
                      Bana kalsa alırım doğu avrupa'dan zıpkın gibi genç bi bek lakin mevzum şu. Aldığı ücretin hakkını vermeyen, bize kriz geçirten, üstüne üstlük de "geceleri rahat uyuyoruz" diyen adamlar Caner'den daha mı ahlaklı.

Yorum

• ersun oluyorsa lucenin psg flörtü ciddilemisdir

caneri benim migdem kaldirmaz
                        onun gibi bi oyuncu gelirse uzaklasirim

ersun yanali kabullenmek yeterince zor, caner benim icin imkansiz
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.04.2016, 15:16.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun Yanal ?
                          Caner ?
                          Bir çok kişi mesajıma nefretle bakacak ama Caner Erkin'un futbolculuğunu tartışacak kimse yoktur diye tahmin ediyorum.Bir taşla 3-4 kuş vurulacak transfer olur.Gündem de bile yoktur ama olursa bence çok iyi olur.
                          Futbolculara duygusal bakmayın.Futbolcuya para verirsin oynar para vermezsen oynamaz.
                          Biz bu tür şeyleri aşmış bir camiayız. Bu değerler eskide kaldı. Özer bu takımda oynuyor. Ersun Yanal'ın ismi geçiyor. Şikeci Zafer Önder Ipek'in avukatı hâlâ bu kulüpte görevli.. Bütün bunlar varken bir de gelsin Caner oynasın, ne olacak? En azından sahada bir şeyler görürüz.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu yaz satacağımız oyunculardan ne kadar transfer geliri alırız

veya şöyle sorayım bi de , satacağımız oyuncular içinde max gelir elde edeceğimiz ilk 5 ten 10 milyon euro yu geçebilir miyiz

Yorum

• Caner Avrupa'nın sayılı sol beklerinden,en geç şampiyonadan sonra yurt dışına gider

Yorum

Çalışıyor...
                              X