İlk olarak Burak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle. Takımın yapısı bu tür istatistikleri bence tolere edebilir bir hale gelir diye düşünüyorum ben. Skora katkıyı her oyuncu üstlenmeli. Kimin az ya da çok attığının önemi yok benim için. Ön planda takım olmalı. Javier Hernandez ilk sezonunda gol bile atamamıştı Meksika'da galiba.umarız gelecek sezon doğru hedeflerle başarabileceğimiz şeylerden biri olur. bu tip oyuncuların önemi her geçen yıl dahada artıyor.Hayırlısı olur umarım sezon sonuna kadar takip edilecek sanırım
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüz adam mode on: son vidyosu 2014 yılında yapılmış adam gelecek vaad etmiyordur. Görünen o ki patlama yaptığı yıllarda kapağı bi yere atamamış ve devamında da ortaya dikkat çekici bir şey koyamamış.
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcin Kaminski sol ayaklı stoper ile anlaşıldı diyor yerel gazetede
bir izleyin derim ben ce iş var bu uşakta ne dersiniz
aynı haberde bastos ta yazıyor
ben bunu daha çok beğendim
bu ikisi alınırsa kale gibi defans olur biri ayağı düzgün
yeri geldiğinde ileri sorumluluk alacak ileri top taşıma uzun pas çıkarma özelliği var
bastos çok güzel tekmeye kafa uzatıyor bence fena değil heleki bedelsiz ise
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı haberde bastos ta yazıyor
ben bunu daha çok beğendim
bu ikisi alınırsa kale gibi defans olur biri ayağı düzgün
yeri geldiğinde ileri sorumluluk alacak ileri top taşıma uzun pas çıkarma özelliği var
bastos çok güzel tekmeye kafa uzatıyor bence fena değil heleki bedelsiz ise
ikisininde sözleşmesi 30.06.2016 bitiyor
douglas kesin satılacak mustafa aykutta kadroda kalacak anlaşılan
Yorum
-
bastosun videosunu izlediğim kadarıyla iş yapacak gibi gözüküyor. en sevdiğim defans oyuncusu tipi top rakipteyken topu gördüğü anda hamle yapıyor. rakibe hamle şansı tanımıyor. direk ayagını topa sokuyor. rakibin pozisyonunu bozuyor.rakibine yakın duruyor. hani forvetlerin en sinir olduğu yapışkan defans oyuncusu tarzında bi adama benziyor. birde paslarına ve oyununa bakınca top tekniği bizim mevcut defans oyuncularını topla 2 yle çarp.En son ensarusta tarafından düzenlendi; 09.04.2016, 00:10.
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebastosun videosunu izlediğim kadarıyla iş yapacak gibi gözüküyor. en sevdiğim defans oyuncusu tipi top rakipteyken topu gördüğü anda hamle yapıyor. rakibe hamle şansı tanımıyor. direk ayagını topa sokuyor. rakibin pozisyonunu bozuyor.rakibine yakın duruyor. hani forvetlerin en sinir olduğu yapışkan defans oyuncusu tarzında bi adama benziyor. birde paslarına ve oyununa bakınca top tekniği bizim mevcut defans oyuncularını topla 2 yle çarp.
yazılan tüm topçular bu yıl söleşmesi bitiyor
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarcin Kaminski sol ayaklı stoper ile anlaşıldı diyor yerel gazetede
bir izleyin derim ben ce iş var bu uşakta ne dersiniz
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, ilk transferimize hayırlı olsun diyelim bence. Şahsi fikrim gelecek. Kendisi çok istiyor - http://bit.ly/1SFaYmM
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bu elemani izledim begendim büyük takimin bir stoperinin barindirmasi gereken ozellikleri var da diger Santos u izleyemedim bu arkadasin tam adi nedir..
Yorum
Yorum