Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dortmunda oynayan Mchitarjan cok iyi oyunkurucu keske bizde olsaydi ortasaha sorunu yasamazdik süperligde
    Bir dönem şöyle bir haber vardı;

FIFA Menajeri Mithat Halis, Metalurh Donetsk`de oynarken Özkan Sümer’in keşfettiği Mkhitaryan`ı neden almadığını açıkladı.Menejer Mithat Halis Özkan Sümer’in , Metalurh Donekste forma giydiği dönemde tespit ettiği ve beğendiği Mkhitaryan`ı Ermeni olduğu için tepkilerden çekinerek transfer etmediğini belirterek” . Metalurh Donetsk`de oynarken Özkan Sümer Mkhitaryan`ı keşfetti. Ama belkide bu nedenle oluşacak tepkilerden korktuğu için dünyaca ünlü bu futbolcuyu sırf bu nedenle transfer etmedi.

O dönem benim duyduğum da tam tersi ermeni lobisi engel olmuş transfere

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim Vukcevic nasıl oynuyor
      çok iyi oynuyor. tam ihtiyacımız olan oyuncu. oyunu başlatan, topu kullanan önünde boşluk bulduğunda topu taşıyan bir oyuncu.boyuna göre baya çevik. türkiye'ye gelen oyuncuların temposu düşüyor gerçi ama şuan ki seviyesi çok iyi. okay'dan beklediğim her şeyi yapıyor. braga takım olarak iyi. şans golü attı shakhtar.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Orta saha adam gibi olmadıktan sonra aminu olur waris, göbeğin hallolması gerek kilit açacak ofansif ortasaha gerek
        Kesinlikle, ileriye çıkacak ne orta saha oyuncusu var ne de bek var. 3 4 kişiyle hucum ediyoruz son iki üç senedir.
        Bu anlamda steau bükreş deki sulley muniruyi bi kaç avrupa maçında denk gelmiştim beğendim, biraz araştırdım bence düşünülebilecek bir oyuncu. bu ganadan son zamanlarda iyi oyuncular çıkıyor gibi. ayrıca gana diyince aklıma geldi bi ara asamoah gyan adı geçiyordu. bence tekrar düşünüllebilir.

Yorum

• nuri icin hafta sonu neler denmisti?
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Shakhtar takım oyununu mükemmel bir şekilde oynuyor bireysel olarak baktığın zaman stoperleri Rakitsky,sağbekleri Srna ve Sol Açıkları Taison dışında üst düzey diyebileceğimiz bir oyuncu yok ama adamlarda mükemmel bir uyum var.

Bragada uyum konusunda iyi bir takım genel olarak iyi oynadılar ama şanssız goller yediler.
            En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 07.04.2016, 23:42.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir dönem şöyle bir haber vardı;

FIFA Menajeri Mithat Halis, Metalurh Donetsk`de oynarken Özkan Sümer’in keşfettiği Mkhitaryan`ı neden almadığını açıkladı.Menejer Mithat Halis Özkan Sümer’in , Metalurh Donekste forma giydiği dönemde tespit ettiği ve beğendiği Mkhitaryan`ı Ermeni olduğu için tepkilerden çekinerek transfer etmediğini belirterek” . Metalurh Donetsk`de oynarken Özkan Sümer Mkhitaryan`ı keşfetti. Ama belkide bu nedenle oluşacak tepkilerden korktuğu için dünyaca ünlü bu futbolcuyu sırf bu nedenle transfer etmedi.

O dönem benim duyduğum da tam tersi ermeni lobisi engel olmuş transfere

bizim süperligde israelden oyuncu oynamadimi hic ?? ermeni oynasa ne yazar neyse bunlar cok derin konular ..

dortmunda nuri sahin oyuna girdi 20 dakikadir Ismini duymadim girdi gireli
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bragadan Vukcevici çok beğendim gelecek sezon kesinlikle Trabzonsporda olmalı.İnanılmaz disiplinli bir oyuncu ve konsantrasyonu üst düzeyde.Baskı altında dahi hata yapmayacak kadar soğukkanlı ve top tekniği olan bir oyuncu.Pres altındayken doğru düşünüyor,uzun mesafede çok hızlı olmasa da oldukça çabuk hareket ediyor ve kısa mesafede topla yaptığı dribblinglerle rakiplerinden kurtulabiliyor ve takımını rahatlatıyor.Konsantrasyon ve oyun disiplininden dolayı oyundan hiç düşmüyor.Kısa ve uzun mesafeli pasları da oldukça isabetli.Saha görüşü ve oyun zekası çok iyi olduğundan dolayı da oyunu çok iyi açabiliyor.Vukcevici alıp yanına disiplinli ve yetenekli bir oyuncu daha koyarsak ortasaha sorunumuz kalmaz.

Artıları : Çabukluk,Çeviklik,Pozisyon Bilgisi,Hırs,Disiplin,Oyun Görüşü

Eksileri : Yok

Braga takımının sezon sonuna kadar her maçı izlenmeli duruma göre Vukcevicle beraber 2-3 oyuncu daha alınabilir.
                En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 00:40.

Yorum

• Bi ara Sercan Sararer vardı terimin avrupadaki her gurbetçi oynasın akımında o da milli formayı giymişti ve çok etkileyici bir performans göstermişti o dönem.Transfermarktan baktım 26 yaşında bundesliga 2de oynuyor.Bence uygun bir bonservisle alınabilir fmde hala çok iyi..
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Aleksandr Samedov'la bi temas olmuş ama ne ciddiyette onu bilmiyorum. Türkiye'den başka ilgilenen de varmış.

Yorum

• Scarione halen sozlesme uzatmadiysa Kasimpasayla bence alinmali. Rotasyon ve hamle oyuncusu.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Beşiktaş Topal + Gönül + Caner paketi yapabilir, hele hele şampiyon olursa kesin yapar, Topal + Gönül bitti sayılır, Caner İnter'le ön sözleşme imzalamış cayarsa tazminat durumları var. Ama atla deve değil. Hatta Ben Arfa da bitti diyorlar. Şampiyon oldukları gün açıklanabilirmiş. Daha şimdiden harıl harıl çalışıyor adamlar. Erdal Torunoğulları canavar bi adam, her yönetime lazım böyle biri.

Bunun dışında Bilal Başakcıoğlu - Kerem Demirbay - Alper Ademoğlu'yla da ilgileniyorlar. Çağlar Söyüncü'yle de anlaşılmış sene sonu için.

Eğer Caner olmazsa Şenol Eren Albayrak'ı da istiyormuş.

Hatta bizde denilen Ndiaye de Beşiktaş'a okeymiş, 3.5 milyon gibi bi rakam söyleniyor ama orada hatır gönül durumlarından dolayı öncelik bizde sanırım, ha oyuncu Beşiktaş varken Trabzon'a ikna edilir mi bilmiyorum.

Eren Derdiyok %90 Fenerbahçe'de, 3 milyon civarı bonservis.

Bu arada ben Trabzon'un yerinde olsam Caner'i yoklarım bi, Beşiktaş işi olmazsa Trabzon bağlayabilir, karısından da boşandı artık derdi sıkıntıyı atmış efendileşmiştir, tabanca gibi sol bek

Ama bu Beşiktaş şampiyon olursa önümüzdeki iki üç sene süpürür yani. Daha şimdiden müthiş iş görüyorlar, takır takır iş gören bi yönetimleri var. Caner - Topal - Gönül üçlüsünü alırsa, ki %80 alacak gibi seneye Şenol Hoca o takımı uçurur O yüzden bu yıl şampiyon olmamaları lazım, biraz kaos olsun bi sallansınlar, diğer türlü yeni stad şampiyonlar ligi vs. derken Gs'nin, hatta omurgasını kaybetmiş Fener'in aradan çıktığı yerde önümüzdeki 2-3 sene net kafadalar.

Bizim yönetime acil Torunoğlları cinsinden iş bitirecek birini bulmamız lazım. Nevzat falan o işi yapacak adamlar değil, Şengöçgel olabilir belki. İho sebepli biraz yüksek meblalardan yürüse de o da çok iyi iş görmüştü. O bu işlerde devreye girebilir.
                        En son gometra tarafından düzenlendi; 08.04.2016, 04:23.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel yazıyorsun renktaş takip edelimde reytingin artsın. İnşallah daha yüksek yerlere gelirsin.
                          Sağol Sercan. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• waris önceki yonetimin yaptıgı en dogru hamlelerden biriydi.Yatırım transferiydi.Malesef kaymagını Fransız takımı yiyecek.Benim izledigim waris yuksek bir rakama cok iyi bir takıma transfer olacak potansiyele sahip.

Eger Vahid hocanın işine karısılmasa ve devre arasına kadar sabredilip,devre arası eksikler tamamlansa sonraki sezon ligde tozu dumana katardık.

Ama malesef yonetimin basiretsizliği yuzunden fırsatı kacırdık.Bu sezon cop muamelesi yapılan bu kadro ilk haftalarda estirdi.Sonra hakem faciası ve teknik direktör basiretsizliği yuzunden takım geriledi.

Bu iş konsantre olma,isteme işi.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Janko yu haftalarca klubeye mahkum ettik.Oynadıgı maclarda adama dogru durust pozisyon hazırlamadık sonra gol atmıyor diye dalga gectik.Peki simdi Janko neler yapıyor.

Aynı seyler Cardozo icinde gecerli.Adama 3.lig topcusu muamelesi yapıyoruz.Ama adam hala takımın en cok gol atan oyuncusu.Kac senedir sistemsiz oynuyoruz.Ondan sonrada oyunculardan üst duzey performans bekliyoruz.

Bu ne yaman çelişkidir.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                waris önceki yonetimin yaptıgı en dogru hamlelerden biriydi.Yatırım transferiydi.Malesef kaymagını Fransız takımı yiyecek.Benim izledigim waris yuksek bir rakama cok iyi bir takıma transfer olacak potansiyele sahip.

Eger Vahid hocanın işine karısılmasa ve devre arasına kadar sabredilip,devre arası eksikler tamamlansa sonraki sezon ligde tozu dumana katardık.

Ama malesef yonetimin basiretsizliği yuzunden fırsatı kacırdık.Bu sezon cop muamelesi yapılan bu kadro ilk haftalarda estirdi.Sonra hakem faciası ve teknik direktör basiretsizliği yuzunden takım geriledi.

Bu iş konsantre olma,isteme işi.
                                İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Janko yu haftalarca klubeye mahkum ettik.Oynadıgı maclarda adama dogru durust pozisyon hazırlamadık sonra gol atmıyor diye dalga gectik.Peki simdi Janko neler yapıyor.

Aynı seyler Cardozo icinde gecerli.Adama 3.lig topcusu muamelesi yapıyoruz.Ama adam hala takımın en cok gol atan oyuncusu.Kac senedir sistemsiz oynuyoruz.Ondan sonrada oyunculardan üst duzey performans bekliyoruz.

Bu ne yaman çelişkidir.
                                Janko ve Cardozo örneğine katiliyorum biz ikisini de kullanamadik..

Çelişki noktasina gelince de abicim yukarıda Vahid i asagida Cardozo yu överek Vahid e sabredilmesi gerektiğini yazmissin..Bu Vahid degil miydi Cardozo yu oynatmayip daga gecer gibi son dk larda oyuna alan arkadas...Vahid in en guzel yani dogrulari soylemesiydi onun disinda gelmesi dahi en büyük hataydı. .

Yorum

Çalışıyor...
                                X