Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ----ekici----vucevic---ndiaye---

umar--------transfer---------zralek

nasıl olur sizce?
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ----ekici----vucevic---ndiaye---

umar--------transfer---------zralek

nasıl olur sizce?
      Bana kalsa santrfor Muhammet oynatırım ve o paraya zrelak yerine daha etkili ve tehlikeli kanat forveti alırım, örnek luciano narsingh, leon bailey yada Arjantin'den cristian espinoza. Başka isimler de olabilir tabi.
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Zrelak - Bastos - Kaminski
        Hoca belli ve skut ekibimizle ortak hareket ediyorsa,
        stoperin birbirini tamamlayan oyuncular olması gerektiğini de biliyorlardır,
        kanat forvetin önemini de biliyorlardır,
        takımın şu an kangren bölgelerini de biliyorlardır,
        o sebeple hiç isimlere takılmıyorum ben,
        yeter ki 2. satırdaki düşündüğüm gibi olsun.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bana kalsa santrfor Muhammet oynatırım ve o paraya zrelak yerine daha etkili ve tehlikeli kanat forveti alırım, örnek luciano narsingh, leon bailey yada Arjantin'den cristian espinoza. Başka isimler de olabilir tabi.
          akla yatkın geliyor.Sonucta muhammet icin hatırı sayılır bir harcama yaptı.Muhammetin skora katkısı istenen seviyede olmazsa Skorer kanat oyuncuları ve merkez forvet gol yukunu paylasırlar.

Tıpkı sampiyon oldugumuz seneki gibi.

Yorum

• eskişehir kume duserse engin bekdemir mutlaka alınmalı.Hem kanatta hem de forvet arkasında mukemmel bir rotasyon oyuncusu olur

Yorum

eskişehir kume duserse engin bekdemir mutlaka alınmalı.Hem kanatta hem de forvet arkasında mukemmel bir rotasyon oyuncusu olur
              Aslimim o satılmışlar küme düşsün de nalet olsun onların topçusuna,
              şehrin altın anahtarını verseler gözümde değil
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• MARTİN BRAİTWAiTE henüz 24 yaşında Danimarka milli takımında da oynuyor, toulusede kulübünde forma giyen futbolcunun şuan değeri 3.5 m euro. Ben beğendim.

Yorum

akla yatkın geliyor.Sonucta muhammet icin hatırı sayılır bir harcama yaptı.Muhammetin skora katkısı istenen seviyede olmazsa Skorer kanat oyuncuları ve merkez forvet gol yukunu paylasırlar.

Tıpkı sampiyon oldugumuz seneki gibi.
                  yani muhammet kötü oyuncu degil ve bu ligde kendisini ispat etmis bir oyuncu. Onu hemen yedege atmak pek mantikli gelmiyor bana. Iyi bir takim icinde muhammet önemli bir parca olabilir. Bunu gösterdi ve bizde bile bunun sinyallerini verdi. Transfer önceligimiz bu iki kanat forveti olmasi lazim. Bizim ligde neredeyse hic saglam bek yok. Bu zafiyeti kullanacak oyunculara ihtiyacimiz var. Transfer bütcemizin büyük kismi bu iki tane cok iyi kanat forvete forvete harcamamiz lazim. Merkez orta sahaya Bragali Vukcevici aldikmi kadro baska takviyesiz bile ilk 3e girer ve sampiyonluk yarisinda müsade ettikleri kadar kalir.
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    MARTİN BRAİTWAiTE henüz 24 yaşında Danimarka milli takımında da oynuyor, toulusede kulübünde forma giyen futbolcunun şuan değeri 3.5 m euro. Ben beğendim.
                    İyi oyuncu ama o kadar bonservis ödeyemeyiz.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kaminski'yi çok beğendim. Ayaklarına hakim, akıllı oyuncu. Böyle adamlar istiyorum. Çakma yıldız, ölü oyuncu, pili bitik adam istemiyorum.

Yorum

• Dediğiniz gibi Kaminski-Bastos güzel tandem olur ama 2'sinden 1'i alınır bence. Stoper, sol bek gibi eksikler için bedava veya ucuz oyuncular tercih edilmeli. Gole yakın 10 numara, sağ forvet ve santrafor mevkileri için para harcanabilir.
                        En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 09.04.2016, 12:22.

Yorum

• Video görüntülerinden topcu alinmasina karsiyim ama Kaminski nin tekniği oyun görüşü yaşı bizim icin gayet iyi devamliligi da varsa sözleşmesi bitiyor zaten degerlendirilebilir...

Yorum

• Parayı defansa değil hücuma harcamak gerek. Ve defansa en az bir tane tecrübeli oyuncu alınması lazım.
                            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• bu oyuncular alınırsa yumlu oynar sonra suçlu yumlu olur.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu oyuncular alınırsa yumlu oynar sonra suçlu yumlu olur.
                                Onu her firsatta söyledik cok kalburüstü topcu alınmadığı muddetce Yumlu oynar,oynayacak,göreceğiz ama ben Kaminski yi beğendim yanina Zambrano gibi bir adamla ideal ikili olusturulabilir..

Yorum

Yükleniyor...
                                X