Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marcin Kaminski ile Bastos tam birbirini tamamlıycak oyuncular gibi gözüküyor videolardan. Kaminski; ayakları iyi uzun boylu. Bastos; agresif, çabuk oyuncu.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Marcin Kaminski ile Bastos tam birbirini tamamlıycak oyuncular gibi gözüküyor videolardan. Kaminski; ayakları iyi uzun boylu. Bastos; agresif, çabuk oyuncu.
      Aynen öyle birbirini tamamlayacak topcular..Kaminki yi cok tuttum ama Santos cok sinmedi içime...Büyük takimin bu 2 özellikte stoperleri olmali...Kaminski insallah degerlendirilir..

Yorum

• Kaminski soru işareti, Polonya milli takımına bile seçilememişse demek ki o kadar da iyi bi adam değil. Polonya'nın milli stoperleri belli sonuçta, oyuncu havuzuna bil girememiş. Tek vdyoyla karar vermek çok sağlıklı değil bence.

Bastos da Dougls tarzı bi adam, ama ondan daha hızlı daha hamleli. Şahsen ben hala Djilobodji'nin kiralanmasından yanayım bu konuda. Ama Bastos alınır yanına ayağına hakim bi stoper koyulursa iş yapabilir.
        En son gometra tarafından düzenlendi; 09.04.2016, 00:57.

Yorum

• Polonya deyince Kapustka geliyor aklıma hep, şu adamı kaçırmasak keşke.
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• arkadaslar bence basında çıkan haberlerin çoğu asılsızdır. bu scout ekibi bir iki aydır topçu izliyor ve izlemeye devam ediyor. şimdiden ellerindeki liste epey genişlemiştir ve genişlemeye devam ediyor. sonuçta bu havuzdan seçim yapacaklar ama seçimi yeni gelecek hoca yapacak. şuan için şunu aldık bunu alıyoruz gibi çıkan haberler gerçeği pek yansıtmayacaktır. ha belki basında çıkan isimlerin bazıları scout ekibinin elindeki listede olabilir ama dediğim gibi bu geniş listedeki isimlerden kimler gelecek konuşmak tartışmak için erken. bence basına farklı isimler servis edip ters köşe yapacaklar. gönül isterki hakim ziyech gibi oyuncuları alabilsek ama çok zor. genç bir oyuncu avrupa da bu seviyeye gelmişse piyasa yapmışsa kariyer hedefi açısından bize gelmesi bizi tercih etmesi imkansız gibi, birde avrupa kupalarına gidemezsek siz düşünün. artı artık birçok avrupa kulubu bu tür oyunculara parayı basıp anında alıyor. bizim yarışmamız imkansız haliyle. biz hakim ziyech gibi oyuncuları 2-3 sene önce keşfedersek alabiliriz. yani bir tık altı adamlara bakmamız lazım. muharrem usta yeni stada seyirci çekme taraftara heyecan katma adına paraya kıyıp en azından bir tane yıldız oyuncu mutlaka alacaktır. bakalım bu oyuncu hakim ziyech gibi yıldızı yeni parlamış 25 yaş altı adammı olacak yoksa yaşı 30 a yaklaşmış tüm dünyada tanınan tarzda bir adammı olacak bekleyip göreceğiz.....

Yorum

• Bence hocayla da anlasildi onun istegine göre bakiliyor oyuncular.
              Bakalim hayirlisi ama iyi olacak insallah kulüp yapisi iyiye dogru gidiyor.

Envoyé de mon ASUS_Z00AD en utilisant Tapatalk
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet, ilk transferimize hayırlı olsun diyelim bence. Şahsi fikrim gelecek. Kendisi çok istiyor - http://bit.ly/1SFaYmM

bu eleman klübünde sol bek oynuyormuş çogunlukla yalnız

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu eleman klübünde sol bek oynuyormuş çogunlukla yalnız
                  İlginç, transfermarkt profilinde yan mevki olarak bile gözükmüyor sol bek.
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlginç, transfermarkt profilinde yan mevki olarak bile gözükmüyor sol bek.
                    Özel okula yazdırılıp okuma kafası olmadığı anlaşılınca sanayiye çırak verilen çocuk gibi olmuş, allahtan kaleye geçirmemişler

Yorum

• adam okudum kadar aradimiz tip olabilir.pahali degilse alinabilinir.adam solbek degil sol bekte oynamis.origin sol acik ama iceri kat eden.forvet olarak da oynadi yardimci forvet olarak oynuyormus savasci vs.sol tarafta her yerde oynamis.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Adam zyrek'ın bana göre muhammet beşirden hiçbir farkı yok sırf yabancı sevdasına bu adama para vermenin alemi de yok. Gelirse çok gereksiz transfer. İlla bir genç forvet olacaksa bende tek isim hodzic olmalı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam zyrek'ın bana göre muhammet beşirden hiçbir farkı yok sırf yabancı sevdasına bu adama para vermenin alemi de yok. Gelirse çok gereksiz transfer. İlla bir genç forvet olacaksa bende tek isim hodzic olmalı.
                          oyuncu dogru yanlis herkezin kendi fikri var.ama oyuncuyu muhammed ile kiyaslamak yanli.genc olmalari haric stilleri benzemiyor bile.adam daha cok yardimci forvet geziyor kanatta oyniya biliyor muhammed daha cok golcu sayilir iisini nitelikleri ayri.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Zrelak tarzı bir oyuncu senelerdir ülkemizde aslında. Aynı memleketten Stoch bu stile yakın aslında ama Fener vermez bence. Hem daha olgun. Zrelak'ı bizim bekleme kapasitemiz yok malesef.
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zrelak tarzı bir oyuncu senelerdir ülkemizde aslında. Aynı memleketten Stoch bu stile yakın aslında ama Fener vermez bence. Hem daha olgun. Zrelak'ı bizim bekleme kapasitemiz yok malesef.
                              ümit milli mac dısında 90 dakika izlemedim.Ama bana kalırsa özellikle iki kanat oyuncumuzun cok etkili isimler olması gerekli.

Bu sezon kanat oyuncuları yuzunden deniz,cardozo,muhammet gibi oyuncuların hepsi verimsiz oldu.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• bana kalırsa sag taraf icin umar ve sol taraf icin zralek dusunuluyor.Merkez forvet transferi ise biraz daha kaliteli olacak.

Ortasahada ndiaye-ekici-vukcevis uclusu dusunuluyor.

Aslında bakdıgınız zaman oldukca yırtıcı bir kadro olur.ama uretkenlik konusunda soru işaretleri var.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Çalışıyor...
                                X