Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gelismelere uzagim, yediginiz ictiginiz marko marin iniz sizin olsun bana lutfen 2 zenci stoperi bitirdik diyin, ne oldu bu transferler sicak gelisme var mi ?

Ayrica marin gelince kim kesik yiyecek diye dusunmeyin, bu adam kanatlara ve ekici ye alternatif olacak. Yusuf ve Erkan ile forma rekabetine girer, Ekici yokken Özer iskencesinden kurtarir sonucta kiralik topcu, tutmazsa yollariz. Yani marko marin gelecekte formayi kapacak diye bir sey yok bu adam iyi alternatif olacaktir.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Salih Uçan
      Tamamdır o zaman . Onun opsiyonu yalnız 11 m euro yanılmıyorsam . Marin bize yüksek ihtimal bedava gelir bence. Opsiyonda 2. 5 m euro civarı olur
      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Salih'in kiralanma bedeli 4.75 milyon euro. Opsiyonu ise 11 milyon euro. Ancak Marin'den 5 yaş küçük ayrıca Marin gibi 2 senede 3 takıma kiralanıp piyasası düşmedi...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Salih de 2 yıllık 4 milyon euro'ya mı ne kiralanmıştı.Opsiyonu aynı civardaysa normal
          Profesyonel futbolcumuz Olcan Adın'ın Galatasaray A.Ş.'ye transferi konusunda, taraflar arasında anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Galatasaray A.Ş., kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000.-EUR+KDV ödeyecektir. Ayrıca profesyonel futbolcu Salih Dursun, 1.750.000.-EUR+KDV satınalma opsiyonlu olarak, iki futbol sezonu için bedelsiz kiralanmıştır.

Salihin bonservisi alınmaz heralde. Olcanı iyi paraya satmışız buarada.

Yorum

• marko marin alınmaz bence
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Profesyonel futbolcumuz Olcan Adın'ın Galatasaray A.Ş.'ye transferi konusunda, taraflar arasında anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Galatasaray A.Ş., kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000.-EUR+KDV ödeyecektir. Ayrıca profesyonel futbolcu Salih Dursun, 1.750.000.-EUR+KDV satınalma opsiyonlu olarak, iki futbol sezonu için bedelsiz kiralanmıştır.

Salihin bonservisi alınmaz heralde. Olcanı iyi paraya satmışız buarada.
              Hocam Salih'ler karıştı heralde. Arkadaşlar Salih Uçan'dan Fenerden Roma'ya kiralanan dan bashediyor.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Türkiye süper liginde Cavandayi bütün bir maç geçecek,sahadan silecek bir topçu yok. Allah o kanattan oynayan rakip takımların ileri kanatçılarına sabır versin ve bol bol kulakları da çınlayacak.
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Salih'in kiralanma bedeli 4.75 milyon euro. Opsiyonu ise 11 milyon euro. Ancak Marin'den 5 yaş küçük ayrıca Marin gibi 2 senede 3 takıma kiralanıp piyasası düşmedi...
                  Chelsea para koparmayı garantilemek için kiralama bedelini yüksek tutup bonservisi ucuza bağlayabilir anormal değil derim

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gelismelere uzagim, yediginiz ictiginiz marko marin iniz sizin olsun bana lutfen 2 zenci stoperi bitirdik diyin, ne oldu bu transferler sicak gelisme var mi ?

Ayrica marin gelince kim kesik yiyecek diye dusunmeyin, bu adam kanatlara ve ekici ye alternatif olacak. Yusuf ve Erkan ile forma rekabetine girer, Ekici yokken Özer iskencesinden kurtarir sonucta kiralik topcu, tutmazsa yollariz. Yani marko marin gelecekte formayi kapacak diye bir sey yok bu adam iyi alternatif olacaktir.
                    İki zrnci de yarın geliyormuş şehre.Marin şu an İstanbuldaymış.Bence marin iki üç maça yusufu keser.Akhisar maçında da brn olsam ekicin yerine onu oynatırıek.Ekciyi riske etmeye değmez

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kadronun 3 ası demek ayrı 17 kişilik as kadrodan biri demek ayrı

ayrıca attığı 2 gol playoff turu 2 asisti de gruplarda

gruplardan sonraki 9 maçta yani en önemli turlarda 30 Dakika'nın üzerinde oynadığı 3 maç var ve hiçbir istatistiği yok

bence as felan değildi yoksa 3-4'e bonservisi alınırdı Sevilla o kadar dert etmezdi
                      resimde 3 oyuncu = 3 as

senin icin bidahinkine bütün takim resimi bulup 30 asi yazarim merak etme

yararli olmasaydi tekra kullanilmazdi
                      final dahil adam oynatildi
                      bütün sezon 1500 dakika kullanildi

as olmak icin daha ne yapmak gerek
                      bu adam positiv performans gösterdigini o sezon bunla belgeler

sevilla son 3 sezonda bizden fazla transfer yapan az takimlardan biri
                      kimi niye alip yolladiklarini kendi taraftari kestiremiyor, ben ilgilenme bilen ilgilenmiyorum
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Marin hızlı ve bileklerinr hakimbirn oyuncı bizim gibi durarak oynanan bir ligte fazlasıyla iş yağar diye düşünüyorum.En kötü ceza alanın önünde frikik kazandırır ara paslar salar

Yorum

• Marin'e kiralama bedeli ödenmez, maaşının da yarısı falan ödenir maksimum.

Hurma'nın maksimum teklifinin bu olduğu 2-3 hafta önce söylenmişti.

Yorum

• Marin'e ucuz opsiyon beklememek lazım daha 8 ay önce Anderlecht'e kiralandığında satın alma bedeli 6 milyon euroydu...
                            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 17:10.
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İki zrnci de yarın geliyormuş şehre.Marin şu an İstanbuldaymış.Bence marin iki üç maça yusufu keser.Akhisar maçında da brn olsam ekicin yerine onu oynatırıek.Ekciyi riske etmeye değmez

Titriyorum yeminle ilk kez heyecan yaptim bak marko da cok ise yarayacak iyi olan formayi kapar ama gercekten yarin 2 zenci stoperimiz gelirse, ikisini birlikte alabilirsek ciddiyim istanbullulara yeni tapeler yaptiririz.

Lutfen gelsin bu adamlar, sanmiyorum sanki olmayacak gibi geliyor bu kadar iyi haberin ust uste gelmesi sasirtici, yok eger zencilerimize kavusursak rakipler dusunsun takim tam hayalimdeki yaratik 11 liye dogru gidiyor, psikopat 11 imiz olur rakibi sahada direk yeriz.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi
                                Hocam ayıp oluyor ama , ben kişisel olarak insanlara saldırmıyorum burada. Fevri bir insanım sinirlendiğimde futbolculara giydiririm. Çok ani net yorumlarım olur sonra gider tartıştığım insanlardan özel mesaj yoluyla özür dilerim. Ben bu forumda sanırım 1 kere ban yedim. Yada yememişte olabilirim.

Ben Forumun istanbulda halısaha maçlarına da geldim. Haber ekibinde numaramda vardır. Trol yakıştırması ayıp. Kimseyle dalga geçmiyorum bireysel olarak tartışmakta istemiyorum. Konu dağılmasın. Benim kişisel yorumlarım vardır. Kişisel olarak beni bağlar.
                                birader cavandaya ayıp olmadı mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X