Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi
    Hocam ayıp oluyor ama , ben kişisel olarak insanlara saldırmıyorum burada. Fevri bir insanım sinirlendiğimde futbolculara giydiririm. Çok ani net yorumlarım olur sonra gider tartıştığım insanlardan özel mesaj yoluyla özür dilerim. Ben bu forumda sanırım 1 kere ban yedim. Yada yememişte olabilirim.

Ben Forumun istanbulda halısaha maçlarına da geldim. Haber ekibinde numaramda vardır. Trol yakıştırması ayıp. Kimseyle dalga geçmiyorum bireysel olarak tartışmakta istemiyorum. Konu dağılmasın. Benim kişisel yorumlarım vardır. Kişisel olarak beni bağlar.
    Belliki iyi niyetlisin , Yanlışlarının farkındasın iyi hoş güzel kardeşim düzeltmeye de bak kendini biraz da

Nihayetinde yazıyorsun , muhabbet esnasında söylenen laf değil bu.

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 1- Esteban
        2- Cavanda
        3- Douglas
        4- Papy
        5- Alper
        6- Mbia
        7- Okay
        8- Marin
        9- N'Doye

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          constant bence defansif anlamda pozisyon bilgisi cok az bir oyuncu. bjk macinda töre nin bombos kaldigi pozisyonda constant in nerede oldugunu hatirlayaniniz var mi? cavanda'nin yanindaydi Adam.
          Helal olsun renktaş bu forumda at gözlüğü ile maç seyredenlere gelsin

Yorum

• € kuru böyle giderse biz sene sonu gelmeden iflas ederiz
            Ya da her maçı kazanıp ligden efsane gelir almamız lazım, taraftar geliri dipte zaten.
            2-3 sene de üst üste şamp ligine katılmamız vs.
            yoksa ülkenin ekonomisi ışık vermiyor.. e bize de yansıyacak haliyle..

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1- Esteban
              2- Cavanda
              3- Douglas
              4- Papy
              5- Alper
              6- Mbia
              7- Okay
              8- Marin
              9- N'Doye

Alper kim?
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Helal olsun renktaş bu forumda at gözlüğü ile maç seyredenlere gelsin
                bi kerede milleti asaglayarak bi yazi yazamiyormuyuz burada? ne gerek var böyle yazilara

Yorum

• KAP geldi mi bugün?
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alper kim?
                    Uludağ :/
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1- Esteban
                      2- Cavanda
                      3- Douglas
                      4- Papy
                      5- Alper
                      6- Mbia
                      7- Okay
                      8- Marin
                      9- N'Doye

3 ay önce IHO: Ersun hoca bana en az 8 transfere ihtiyac var dedi. Bu akil Mantik isi mi ben her sene kadroyu bastan asagiya yenileyemem."
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• CONSTANT ın yedeği olarak sadece ALper mi var? güvenebilir miyiz? eldeki yada alınabilecek stoperlerden sol bek oynayabileni var mı?
                        Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Cavcav Baxter'ı yollamış yuh yani

Yorum

• Musa Nizam var ya sol bek olarak.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              constant bence defansif anlamda pozisyon bilgisi cok az bir oyuncu. bjk macinda töre nin bombos kaldigi pozisyonda constant in nerede oldugunu hatirlayaniniz var mi? cavanda'nin yanindaydi Adam.
                              https://twitter.com/turkishgoals/sta...79514755186688 Defanstaki tek kişi Constant

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cavcav Baxter'ı yollamış yuh yani
                                Rize'yle oynadıkları ilk maç sonrası Cavcav bu adamı fazla tutmaz demiştim adam bir maç sonra gönderdi

Resmen istikrara tepki olarak doğmuş adam. Teknik direktörlüğün çöplük dağlarını yaratan kişidir kendisi...
                                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X