Hocam ayıp oluyor ama , ben kişisel olarak insanlara saldırmıyorum burada. Fevri bir insanım sinirlendiğimde futbolculara giydiririm. Çok ani net yorumlarım olur sonra gider tartıştığım insanlardan özel mesaj yoluyla özür dilerim. Ben bu forumda sanırım 1 kere ban yedim. Yada yememişte olabilirim.
Ben Forumun istanbulda halısaha maçlarına da geldim. Haber ekibinde numaramda vardır. Trol yakıştırması ayıp. Kimseyle dalga geçmiyorum bireysel olarak tartışmakta istemiyorum. Konu dağılmasın. Benim kişisel yorumlarım vardır. Kişisel olarak beni bağlar.
Belliki iyi niyetlisin , Yanlışlarının farkındasın iyi hoş güzel kardeşim düzeltmeye de bak kendini biraz da
Nihayetinde yazıyorsun , muhabbet esnasında söylenen laf değil bu.
Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.
constant bence defansif anlamda pozisyon bilgisi cok az bir oyuncu. bjk macinda töre nin bombos kaldigi pozisyonda constant in nerede oldugunu hatirlayaniniz var mi? cavanda'nin yanindaydi Adam.
Helal olsun renktaş bu forumda at gözlüğü ile maç seyredenlere gelsin
€ kuru böyle giderse biz sene sonu gelmeden iflas ederiz
Ya da her maçı kazanıp ligden efsane gelir almamız lazım, taraftar geliri dipte zaten.
2-3 sene de üst üste şamp ligine katılmamız vs.
yoksa ülkenin ekonomisi ışık vermiyor.. e bize de yansıyacak haliyle..
constant bence defansif anlamda pozisyon bilgisi cok az bir oyuncu. bjk macinda töre nin bombos kaldigi pozisyonda constant in nerede oldugunu hatirlayaniniz var mi? cavanda'nin yanindaydi Adam.
Yorum