İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlmaz illa bir eksik olacağız ve ağlayacağız ki hayattaki amacımıza devam edeceğiz !!
Kimse düşünmez kulübede sahada iki tane sağlam adamımızın olduğunu, biri yapamazsa diğeri yapar diyeceğimiz 2 adamımız var. Ama bizdeki zihniyet balı fazla bulan ayıdaki zihniyetle aynı.
ya dün akşam gol gelmese oyuna forvet olarak Cardozo girecekti.Cardozo ya bu.sattık diyelim kim girecek Deniz.
iç sahada cardozo-Ndoye çıkıyorsun.rakip defans hareket edemez yerinden yeminle.bilir ki en ufak bir açıkta bu adamlar affetmez.
varsın koşmasın cardozo.ndoye yanında koşsun işte.
ama bunu anlatamıyoruz.neymiş sürekli Cardozo gitsin.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Yumlunun sıfır riskli oynaması bariz olarak hoca tercihiydi.
Çünkü rakip 3. alanda kapacağı her topla gol pozisyonuna girebilirdi.
Yumlu dün hatasız oynadı , hocasının verdiği görevi yerine getirdi. Maç boyunca rakip hücumcular stoperlerimizi yalnızca 1 kez geçebildi .Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence taktik öyle.ayrıca herkes yusuf'u arıyor maçta, çünkü başka koşturacak nefesi iyi adam yok. araya koşu yaparsa daha etkili olur ama hollanda'nın klasik 4 3 3'ü. kanatlar üzerinden pozisyon hazırlanıyor. haksızlık ediliyor bu çocuğa bazen.çok iyi niyetli temiz bir insan.şımarıklık çok normal.zamanla oturur.
Özer'le değil de Okay'la takılsa çok iyi olacak.
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer'in topla oyunu 0 faydasız. Yusuf topla faydalı olacak niteliklere sahip olduğu halde aklını kullanamıyor. Topu istemesini olumsuz görmüyorum en azından hareket getirmeyi çalışıyor
Bunları idmandan sonra her gün 1 saat tutacan pas + orta kesme idmanı seri seri. Topu kaldıramıyorlar
Yusuf dediğim gibi bence Özer'e özeniyor. Özer'de liderlik etmeye çalışan bir oyuncu. Yusuf'ta geçen günlerde lider bir oyuncu olmak istiyorum demiş. Onun için öyle pas + orta + top tekniği çalışmak yerine, frikik çalışıyormuş maçlardan sonra. Frikik biraz hava işi olduğu için ilgisini çekiyor ama önce eksik olan şeylerini düzeltmeyi tercih edip en son bunları frikikle süslese kendisi için çok iyi olacak.
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazen bu taraftara cidden herşey fazla diyorum.
ya dün akşam gol gelmese oyuna forvet olarak Cardozo girecekti.Cardozo ya bu.sattık diyelim kim girecek Deniz.
iç sahada cardozo-Ndoye çıkıyorsun.rakip defans hareket edemez yerinden yeminle.bilir ki en ufak bir açıkta bu adamlar affetmez.
varsın koşmasın cardozo.ndoye yanında koşsun işte.
ama bunu anlatamıyoruz.neymiş sürekli Cardozo gitsin.
Yorum
-
Özer'le imzalanmadan itirazlarımı yapmıştım. Demek görüşümde değişiklik yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bana kalırsa özer içe kat eden oyuncu 4-3-3 ün orta sahası ya da forvet arkası 10 numara değil özeri buralarda oynatmak hem özere hem takıma yazık ersun hocada da bunu gördük, erkan özerin oynadığı mevkiye daha müsait, 2 si birlikte çıkacaksa özerin solda erkanın ortada oynaması daha mantıklı, ama genel olarak özer bu sezon güzel bir yedek rotasyon oyuncusu olur sonradan oyuna girip açtığı maçlarda olur ama kesinlikle 11 oyuncusu değil2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bize Cavanda'nın kanat versiyonu lazım. O da aynı şehirden Gervinho.
Bandajlarını sevdiklerimacaba Coolank'ın bahsettiği yıldız kim? merak etmiyor değil insan
Gervinho olsa Marin falan yanında amatör transfer kalır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum