Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnstagramını kapamış canı sıkılıyormuş..
    4 yıllık sözleşmeyi kaptı ohhh

Yorum

• Kim dedi Özer mutsuz diye?

Yorum

• Yalnız ilk 11den biri sakatlanırsa sıkıntı

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olmaz illa bir eksik olacağız ve ağlayacağız ki hayattaki amacımıza devam edeceğiz !!
          Kimse düşünmez kulübede sahada iki tane sağlam adamımızın olduğunu, biri yapamazsa diğeri yapar diyeceğimiz 2 adamımız var. Ama bizdeki zihniyet balı fazla bulan ayıdaki zihniyetle aynı.
          bazen bu taraftara cidden herşey fazla diyorum.
          ya dün akşam gol gelmese oyuna forvet olarak Cardozo girecekti.Cardozo ya bu.sattık diyelim kim girecek Deniz.
          iç sahada cardozo-Ndoye çıkıyorsun.rakip defans hareket edemez yerinden yeminle.bilir ki en ufak bir açıkta bu adamlar affetmez.
          varsın koşmasın cardozo.ndoye yanında koşsun işte.
          ama bunu anlatamıyoruz.neymiş sürekli Cardozo gitsin.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün Yumlunun sıfır riskli oynaması bariz olarak hoca tercihiydi.

Çünkü rakip 3. alanda kapacağı her topla gol pozisyonuna girebilirdi.

Yumlu dün hatasız oynadı , hocasının verdiği görevi yerine getirdi. Maç boyunca rakip hücumcular stoperlerimizi yalnızca 1 kez geçebildi .
            Hocam maçı seyretmedim ama özetlere baktığımda nerdeyse her hatanın içinde Mustafa var. Ya ofsaytı bozuyor, ya elle kolla penaltıya frikiğe sebep olacak hareketler yapıyor, ya rakibi biçiyor. Talihliydik hakem üzerinde durmadı. Mustafa iyidir hoştur ama zirve için ipiyle kuyuya inilmez. Bize az hata yapan, daha aklını kullanan, daha kaliteli stoperler lazım. Elbette sen başka açıdan da bakmış olabilirsin ona saygım var
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Önümüzdeki hafta hangi oyuncular gelecek kesin bilgi var mı Marko narin papi douglus değişik isimler okuyorum

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence taktik öyle.ayrıca herkes yusuf'u arıyor maçta, çünkü başka koşturacak nefesi iyi adam yok. araya koşu yaparsa daha etkili olur ama hollanda'nın klasik 4 3 3'ü. kanatlar üzerinden pozisyon hazırlanıyor. haksızlık ediliyor bu çocuğa bazen.çok iyi niyetli temiz bir insan.şımarıklık çok normal.zamanla oturur.
                Aynen onu ben de farkettim. Özer, çok müsait topta bile öne kaçmak yerine top istiyor. Takımda kaçan hareketlenen bir tek Yusuf var, onunda top istemesi canımı sıktı biraz. Mehmet dönünce belki N'Doye'de hareketlenen, koşturan oyuncu olur. Bu maç organize işine girmek zorunda kaldı. Mehmet'in gelişiyle o da rahatlar.

Özer'le değil de Okay'la takılsa çok iyi olacak.

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özer'in topla oyunu 0 faydasız. Yusuf topla faydalı olacak niteliklere sahip olduğu halde aklını kullanamıyor. Topu istemesini olumsuz görmüyorum en azından hareket getirmeyi çalışıyor

Bunları idmandan sonra her gün 1 saat tutacan pas + orta kesme idmanı seri seri. Topu kaldıramıyorlar
                Özer'den faydayı geçtim zarar veriyor. Geldiğinde malum sebeplerden istememiştim ama fayda verir demiştim. Geldiği ilk dönem yarım sezon katkı verdi. Ondan sonrası hep zarar.

Yusuf dediğim gibi bence Özer'e özeniyor. Özer'de liderlik etmeye çalışan bir oyuncu. Yusuf'ta geçen günlerde lider bir oyuncu olmak istiyorum demiş. Onun için öyle pas + orta + top tekniği çalışmak yerine, frikik çalışıyormuş maçlardan sonra. Frikik biraz hava işi olduğu için ilgisini çekiyor ama önce eksik olan şeylerini düzeltmeyi tercih edip en son bunları frikikle süslese kendisi için çok iyi olacak.

Yorum

• Hatasız değildi ama kötü de oynamadı

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bazen bu taraftara cidden herşey fazla diyorum.
                    ya dün akşam gol gelmese oyuna forvet olarak Cardozo girecekti.Cardozo ya bu.sattık diyelim kim girecek Deniz.
                    iç sahada cardozo-Ndoye çıkıyorsun.rakip defans hareket edemez yerinden yeminle.bilir ki en ufak bir açıkta bu adamlar affetmez.
                    varsın koşmasın cardozo.ndoye yanında koşsun işte.
                    ama bunu anlatamıyoruz.neymiş sürekli Cardozo gitsin.
                    Olsun ya adamın beli sakat sanırsın ortopedi uzmanları hepsi.

Yorum

• Özer'le imzalanmadan itirazlarımı yapmıştım. Demek görüşümde değişiklik yok
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor Lovers ‏@TS_Lovers 33 dk.33 dakika önce
                        Trabzonspor, Douglas Teixeira transferi için Dinamo Moskova'ya 5 milyon Euro ödeyecek. (Yunus Emre Sel)

5 mi ?????????????????
                        http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Bize Cavanda'nın kanat versiyonu lazım. O da aynı şehirden Gervinho.

Bandajlarını sevdiklerim acaba Coolank'ın bahsettiği yıldız kim? merak etmiyor değil insan

Gervinho olsa Marin falan yanında amatör transfer kalır

Yorum

• bana kalırsa özer içe kat eden oyuncu 4-3-3 ün orta sahası ya da forvet arkası 10 numara değil özeri buralarda oynatmak hem özere hem takıma yazık ersun hocada da bunu gördük, erkan özerin oynadığı mevkiye daha müsait, 2 si birlikte çıkacaksa özerin solda erkanın ortada oynaması daha mantıklı, ama genel olarak özer bu sezon güzel bir yedek rotasyon oyuncusu olur sonradan oyuna girip açtığı maçlarda olur ama kesinlikle 11 oyuncusu değil
                            2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                            2021-2022
                            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bize Cavanda'nın kanat versiyonu lazım. O da aynı şehirden Gervinho.

Bandajlarını sevdiklerim acaba Coolank'ın bahsettiği yıldız kim? merak etmiyor değil insan

Gervinho olsa Marin falan yanında amatör transfer kalır
                              allah korusun bu adamın dini imanı hayatı her şeyi para
                              http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Mbia'yı gol aradığımız dakikalarda Fellaini gibi ceza sahasına gönderebiliriz. Kontra ataklar da topu taşıyan- yönlendiren oyuncu da olur, kaçan oyuncu da olur. Stoper de oynar, uzun bir süre oynamışlığı da var zaten. Ya galiba ben Mbia'yı klonlamak istiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X