Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soner-Atik gibi göndermek istediklerimizi içeren bir takasa verirlerse alınabilir ama 4-5 milyon verilmeye değmez.Hele yabancı sınırı yokken.
    Takas içeriğini de Antep'in kabul edeceğini hiç sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cardozo ndoye forvetin hala muhammed den medet umanlar var hayret ki ne hayret
      Douglas la imzalanmış dediler tweeter duyumcuları. Bilginiz var mı acaba son durum hakkında ?
      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

nokta.

şu Muhammet bize gelse antepte oynadığı topu oynasa aynı böyle sıfır pres ile 2 hafta sonra görürüm ben buraları.

Yorum

• Canhan Ç.'ye göre şuan sözleşme imzalıyor Douglas -29 dk. önce-. Başka da yeni haber yok.

İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaş kusura bakmayın yeni geldim. Ne oldu bizim sitoper işi biri bi diyiversin
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

İstiyoruz ki bir fatih tekke'miz olsun abi fena mı?
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• muhammet demir cok agır sakatlıklar gecirdi cardoso ndoye muhammet demir hücum hattında 3 isim sezonu götürür.tabiki eger 2milyon euro gibi bir makul rakama bitecekse.

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaş kusura bakmayın yeni geldim. Ne oldu bizim sitoper işi biri bi diyiversin
                CAnhan douglas tamam imzayı atıyor dedi son anda kulüp fiyat yükseltmiş o yüzden gecikmiş.Papy de sıradan her güün oldugu gibi bugün de anlaştık

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @fatih bayraktar

Yarin arayabilirim seni.

Muhammed ozel bir oyuncu. Alinirsa 10 numara olur
                  Tamamdır abi
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kadroda N'Doye ve Cardozo var. Yeri geliyor Cardozo'yu tartışıyoruz siz diyorsunuz Muhammet'i alalım.

Beyler bundan sonra Pato, Remy falan konuşalım lütfen

3-4 milyona 2 tane Cavanda getirsek daha mantıklı.
                    İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siz bilmiyorsunuz bu işi yeni Fatih Tekke olur o, ne anlarsunuz siz

Yorum

• Muhammed Trabzon'luymuş neye göre kime göre? Hayali Trabzonspor'a gelmekse niye sözleşmesini uzattı Cenk hayalim BJK dedi uzatmadı bedavaya geldi...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ben bu muhammete alışamadım arkadaş, yani bu kadar üzerinde durulmasına şaşırıyorum.

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Douglas la imzalanmış dediler tweeter duyumcuları. Bilginiz var mı acaba son durum hakkında ?
                          Aksam yazdım buraya problem yok diye ünlü stoper de olmuyor gibi papy de gelir
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Muhammet bize gol atınca yırtına yırtına bağırıp sevinmesinin sebebini hep merak edicem çünkü diğer takımlara gol atınca yırtmıyor bir yerlerini.. İyi forvet lakin sırf bu davranışından dolayı bizim takımda görmek istemem..
                            Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Fb, Volkan + Sener + Fernandao = 8 M euro verdi. Fernandao 4,5 alindigi Brezilya piyasasi dururken, Muhammed'e 3 verirsek sacmaliktir. Keza Podolski gibi bir topcu su lige 2.5'a, N'doye 3.2'e getirilmis. Muhammed max 1 M euro + Ishak + Soner eder.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstiyoruz ki bir fatih tekke'miz olsun abi fena mı?
                                Keske ama Fatih Tekke olunmaz fatih tekke doğulur
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X