Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Helal olsun renktaş bu forumda at gözlüğü ile maç seyredenlere gelsin
    Millete o pozisyonu esas alarak laf giydiriyorsanız o pozisyonu tekrar izledikten sonra milletten özür dileyecek misiniz?

Zira pozisyon anlatılan gibi gelişmedi birkaç sayfa önce yazdım pozisyonun nasıl geliştiğini.

Yok genel anlamda beğenmediyseniz de yanılıyorsunuz.

Beklerimiz neredeyse hiç boş alan bırakmadı. Constant kolay kolay çalım da yemiyor. Iyi kötü hızı da var.

Aynı maçı tekrar oynatıp Musa'yı Akbaş'ı İshak'ı koysak Constant'ın oynadığı oyunun değeri anlaşılırdı.

Yorum

• İlk olarak EmreK69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bi kerede milleti asaglayarak bi yazi yazamiyormuyuz burada? ne gerek var böyle yazilara
      Ben takımın şampiyon olmasını istiyorum.o yüzden sert eleştiri yaparım.yediğimiz gole bak costantin hareketine dikkat et qouerasma ya baskı yapıyor mu

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ağzı olan konusuyo iste kardesim

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rize'yle oynadıkları ilk maç sonrası Cavcav bu adamı fazla tutmaz demiştim adam bir maç sonra gönderdi

Resmen istikrara tepki olarak doğmuş adam. Teknik direktörlüğün çöplük dağlarını yaratan kişidir kendisi...
          Dünya üzerinde böyle bir takım yoktur

Yorum

• Marin'in Istanbul dan fotografi yok mu? hala düsmedi mi?
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              constant bence defansif anlamda pozisyon bilgisi cok az bir oyuncu. bjk macinda töre nin bombos kaldigi pozisyonda constant in nerede oldugunu hatirlayaniniz var mi? cavanda'nin yanindaydi Adam.

yanlışın var o pozisyonda kademeye giren tek oyuncuydu constant bir daha izle pozisyonu
              En son samet aslan tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 17:29.
              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

3 ay önce IHO: Ersun hoca bana en az 8 transfere ihtiyac var dedi. Bu akil Mantik isi mi ben her sene kadroyu bastan asagiya yenileyemem."
                Yahu adamın matematiği zayıf belki, vurmayın hemen. Sormak gerek ona kadar sayabiliyor musun diye.

Yorum

constant bence defansif anlamda pozisyon bilgisi cok az bir oyuncu. bjk macinda töre nin bombos kaldigi pozisyonda constant in nerede oldugunu hatirlayaniniz var mi? cavanda'nin yanindaydi Adam.
                  Usta bu yorum sana hiç yakışmadı.

Constant Sol bek , Son adam kaldığı pozisyonda iyi bile kapattı diyebilirim o pozisyona.

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

Pozisyonda constant ters kademeye girerek, töreye pas atan adamın, sanırım oğuzhandı, ayağına yattı ancak dokunamadı.. türkiyedeki birçok sol bekten daha iyi bir performansı ve mücadelesi vardı bence.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak USTA Abdurrahman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Usta bu yorum sana hiç yakışmadı.

Constant Sol bek , Son adam kaldığı pozisyonda iyi bile kapattı diyebilirim o pozisyona.
                      acikcasi ben maci izlemedim özetlerden görebildigim Kadar ile bu yorum. sadece bu pozisyonluk degil aslinda genel anlamda baktigimizda da constant ta pozisyon sikintisi var, daha dogrusu dönüsleri sikintili. bunu uzun vadede degerlendirmekte fayda var fakat suanki görüntüsüyle bende böyle bir intiba uyandirdi.
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        geçen sene sürekli eksiktik.normalde ideal kadroya yazmayacağımız 3, 4 oyuncu her maç forma buluyordu.

...............onur.............
                        ..zeki....yumlu..belkalem...ishak
                        ..................medjani
                        .....atik....ekici...constant....yusuf
                        .................deniz

................onur
                        ...zeki...belkalem...akbaş...musa
                        ............salih....medjani
                        .....atik.......constant......waris
                        ................yatabare

geçen senenin ilk iki lig maçının kadroları. bu kadro sıkıntısı bütün sezon devam etti. performans
                        yükseltebilen medjani, ekici, bosingwa, cardozo ve hakan var. çok kısır kalmış takım.

Gercekten berbat kadromuz varmis..
                        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• hasan tuncel de yazmış ,marin süleyman hurma ile birlikte istanbuldaymış
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            birader cavandaya ayıp olmadı mı?
                            Ben Maç canlı oynanırken Trabzonspor Beşiktaş maçının konusuna da yazdım. Dedim ki beni alt üst etti. Yani çok güzel oynadı. Benim yanılmam sıkıntı değil.

Yani söyleyip sonra unutan birisi değilim. Yazdıklarımın farkındayım yeri geldiğinde yanıldığımda özür dilerim. Bakın bu Cavanda konusunda yanıldığım anlamına gelmez. İnşallah diyorum böyle devam eder çok güzel oynar. Ben Cavanda'ya ayıp ettiysem alırım formasını sorun olmaz. Kasımpaşa maçında İstanbulda veya Başakşehir hallederim her türlü.

İlk olarak USTA Abdurrahman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belliki iyi niyetlisin , Yanlışlarının farkındasın iyi hoş güzel kardeşim düzeltmeye de bak kendini biraz da

Nihayetinde yazıyorsun , muhabbet esnasında söylenen laf değil bu.
                            Bak hocam benim kişisel düşüncem Bamba'nın ilk maçında Bamba'nın beğenilmesi gibi. Salih'in ilk maçında beğenilmesi gibi. Ama lig uzun bir maraton ve bu tarz hataya meilli topçular takımın başını yakıyor.

Diyorum ya örnek verdim Oğuzhan'ı arkadan ittiği pozisyon var. Yani Penaltı'yı çalsa hakem, Methiyeler dizilen Cavanda bir anda yok olurdu o maçta.

Bir sürü örneklerimde var. Mesela Benim 24 yıllık hayatımda en nefret ettiğim Futbolcu Constant'tır. Ama adam Beşiktaş maçında iyi oynadı. Ama bu performansı sürecek mi bilinmez. İnşallah sürer ama bana sorarsanız sürmeyecek.

Takım çok iyi giderken 2 - 2 yapmışken biz ben gelip bu konuya Cavanda öyle , şu adam böyle bunlardan topçu olmaz yazmam normalde.

Zaman lazım biraz. Bundan 2 ay önce takip ettiyseniz Ben Cardozo'nun Burak'tan daha verimsiz olduğunu yetersiz olduğunu söylerken Bana yüklenenler vardı , Şimdi Ndoye'den forma alamayacağını söylüyorlar. Ben bunu sezon başında söyledim taaaa.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 hafta cezan erken bitmiş
                              Bjk maçından sonra maç başlığın da "Çaktık mıı" yazmıştım küfür ettiğim gerekçesiyle ceza verilmiş haliyle ortada küfür olmadığı için itiraz ettim kaldırıldı
                              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                              Komünar..

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Marin as öyle mi?

Adam Sevilla'nın gruplardan sonra oynadığı 9 maçta 313 dakika oynamış. Ortalama 35 dakika oynayan adam nasıl AS oluyor? Ayrıca bu maçlarda ne asisti var ne de golü.

Marin'i eleştiriyorum...

M'Bia'nın gelmesini istiyordum
                                Cavanda'nın aynı şekilde gelmesini istiyordum
                                N'Doye yine olumlu baktım

Marin yerine taş gibi birini alsalardı hemen takıma oturtsaydık kötü mü olurdu?
                                Büyük ihtimal devre arası geri göndeririz.

Nokta. Marin aradığımız adam değil.

Hocam sen her yazginida marine karsi elestiri yapiyorsun.

Ön Yargili olma.
                                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X