papy - douglas her ikiside alınacaksa birinin cok hızlı olması gerekir .. papy 1.92 boyunda .. pek hızlı bi stoper değildir sanırım .. ins douglas ağır deildir .. yoksa uyum konusunda sıkıntı yaşanır ikisi arsında
Aksine Papy bir stopere göre çok hızlı. Papy-Douglas her bakımdan birbirini tamamlıyor bence. Biri süratli, bacak boyu uzun ve kısmen tekniği iyi diğeri adam yiyen ve duvar stoper tipinde
cr7, courtois, ekici, yusuf ve sayilan öbür oyuncular hepsi bir mesajla 10 tane bir birinden güzel kizlarla bulusabilir. Öyle twitter dan yazismalarla ugrasmalara gerek yok. Mesajlar bence fake degil, ama o hesaplari yöneten kisiler kesinlikle o futbolcular degil.
Trabzonsporda Marin, Cardozo, Mbia, Bosingwa, Constant gibi dunyanin tanidigi oyuncular ayni anda kadroda olacakmis. Vay be, ne ilginc gunler goruyorum. Acaip duygular bunlar yahu. Ilginc bi heyecan
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler yeterince eğlendik ve sevindik. Felaket tellallığına başlıyorum. Hemen ayak uydurun.
10 kişi yenmek kolay. Bakalım 11 kişiyi yenebilecek mi bu takım? Gökhan Töre o golü atsaydı şimdi buralarda ağıt yakıyordunuz. Son olarak diyeceğim şu Bruno>Ndoye. Buyrun devam edin.
Gördüm ve arttırıyorum
cardoza ya Allah boy vermiş.(isim bilerek yanlıs yazılmıstır
constant cok vurdumduymaz
marin < aydin yilmaz
mbia<hurriyet gocer
cavanda < sarbi
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
cr7, courtois, ekici, yusuf ve sayilan öbür oyuncular hepsi bir mesajla 10 tane bir birinden güzel kizlarla bulusabilir. Öyle twitter dan yazismalarla ugrasmalara gerek yok. Mesajlar bence fake degil, ama o hesaplari yöneten kisiler kesinlikle o futbolcular degil.
Futbolcuların ta kendisi.
---
Bir olay anlatırdım da şimdi neyse : )
Yorum