marin ve douglas kiralık gelmeli. boşa para saçmaya gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
azizle ancak aykut iti veya ismail piyonu anlaşır
bu adam sene sonunu göremez
gs bu sene yine şanslı ama şl onları aşağı çekebilir
bjk en büyük şansı şenol güneş en büyük şanssızlığı da şenol güneş banko ikinci olurlar
bizim ne yapacağımızı taraftar bile bilmiyor ama bu bir hava işidir bir gazla gidebiliriz ama sonrasını kestiremiyorumadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
dunki attigimiz golden sonra en soldaki elemanin yuz ifadesine bakarmisiniz
1:22:36 baslatin
Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haftadan alınması gereken ders:
Çok forvet be hucumcuyla çıkınca çok hücum yapmıyorsunuz. Orta saha ne kadar dengeliyse o kadar takımsiniz.
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledunki attigimiz golden sonra en soldaki elemanin yuz ifadesine bakarmisiniz
1:22:36 baslatin
https://www.youtube.com/watch?v=Zlz6Np97mLA
Yorum
-
Daha 2. haftadan 3 istanbul takımınada üstünlük kurduk. Bu takıma olumlu mu yansıyacak olumsuz mu bence kilit nokta bu. Eğer şu tablo ile şampiyon takım havasına girerse takım istersen git 10 milyon ver Gervinhoyu getir...
Haftaya da fener-AntalyaBi puan kaybı daha olur mu dersiniz?
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTraşlı Muffin iptal olmuşIbrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehahaha ara ara izliyorum
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha 2. haftadan 3 istanbul takımınada üstünlük kurduk. Bu takıma olumlu mu yansıyacak olumsuz mu bence kilit nokta bu. Eğer şu tablo ile şampiyon takım havasına girerse takım istersen git 10 milyon ver Gervinhoyu getir...
Haftaya da fener-AntalyaBi puan kaybı daha olur mu dersiniz?
"Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin'i Mbia önerdi diyen arkadaşlar için bu resmi asayım .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum