Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marin ve douglas kiralık gelmeli. boşa para saçmaya gerek yok.
    Asyanın bahtının miftahı meşveret ve şu'radır..

Yorum

• azizle ancak aykut iti veya ismail piyonu anlaşır
      bu adam sene sonunu göremez
      gs bu sene yine şanslı ama şl onları aşağı çekebilir
      bjk en büyük şansı şenol güneş en büyük şanssızlığı da şenol güneş banko ikinci olurlar
      bizim ne yapacağımızı taraftar bile bilmiyor ama bu bir hava işidir bir gazla gidebiliriz ama sonrasını kestiremiyorum
      adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• dunki attigimiz golden sonra en soldaki elemanin yuz ifadesine bakarmisiniz
        1:22:36 baslatin
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu haftadan alınması gereken ders:

Çok forvet be hucumcuyla çıkınca çok hücum yapmıyorsunuz. Orta saha ne kadar dengeliyse o kadar takımsiniz.
          Kesinlikle febe 2 santraforla cikti orta saha zayif kaldi

Yorum

• Maçı canlı izleyen biri olarak şunu rahatlıkla Söyleyeyim bu fenerden bi cacık olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Aç oyuncular dururken toklara para basarsanız taraftarları suratınıza kusturursunuz..

Üstü örtülemeycek kadar gerçeksin 7

Yorum

• Douglas ve Papy yi çok tanidigmdan falan değil ama sartlandim suan...Savunmanin gobeginde de hiz güç noktasinda da agirlik koymaliyiz..Yalniz bu arkadaslar üst kalite cikmazsa Mustafa yine oynar benden söylemesi

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dunki attigimiz golden sonra en soldaki elemanin yuz ifadesine bakarmisiniz
                1:22:36 baslatin
                https://www.youtube.com/watch?v=Zlz6Np97mLA
                Traşlı Muffin iptal olmuş

Yorum

• Daha 2. haftadan 3 istanbul takımınada üstünlük kurduk. Bu takıma olumlu mu yansıyacak olumsuz mu bence kilit nokta bu. Eğer şu tablo ile şampiyon takım havasına girerse takım istersen git 10 milyon ver Gervinhoyu getir...

Haftaya da fener-Antalya Bi puan kaybı daha olur mu dersiniz?
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• Uğur Meleke Türkiye deki en iyi 2-3 futbol yorumcusundan biri.Onun da dediği gibi defansa bir takviye yapılmalı ama ön tarafa hücüm gücüne katkı yapacak 2 oyuncu lazım şampiyonluk için.Bunlardan biri Marin olabilir.Ya da bir solbek alınır Constant ileri çekilir.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Traşlı Muffin iptal olmuş
                      hahaha ara ara izliyorum
                      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Marin'i Mbia önerdi diyen arkadaşlar için bu resmi asayım .

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hahaha ara ara izliyorum
                          Ben bir programda çıkmasına bile şaşırdım açıkcası. Trabzonspor isminin çok etkisi olmuştur, hatta o işi bizim sayemizde almıştır.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha 2. haftadan 3 istanbul takımınada üstünlük kurduk. Bu takıma olumlu mu yansıyacak olumsuz mu bence kilit nokta bu. Eğer şu tablo ile şampiyon takım havasına girerse takım istersen git 10 milyon ver Gervinhoyu getir...

Haftaya da fener-Antalya Bi puan kaybı daha olur mu dersiniz?
                            bu savunma varken etoo kadıköyde çılgın atar
                            "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• ekici-mbia-marin uyum sorunu olmaz
                              "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Marin'i Mbia önerdi diyen arkadaşlar için bu resmi asayım .

Ben bu resimden anladığım Marin M'Bia nın sağ bacağı kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X