Fb bizim gecen seneki durumumuzu yaşıyor. Hocası hem takımı hem de ligi tanımıyor ve sürekli arayış içinde. İdealini yakalaması 4 haftayı anca bulur. Puan farkını açabildiğimiz kadar açmalıyız.
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Beşiktaş maçını Beşiktaşlıların arasında izledim. onca insanın arasında 3 Trabzonludan biriydim.
ilk golü attık kalktım ayağa doğal olarak sevinmek için tip tip baktılar. kimsede çıt yok.
beraberlik golü geldi cafe yıkıldı, bana bakıp bağırmalar çağırmalar vs.
eşitlik golü atıldıktan sonra öyle bir sevindiler ki kızmadım desem yalan olur çünkü ben çok daha saygılı sevinip kimseyi rencide etmemiştim.
sonra geldiler kendilerine yok işte bunlar azınlık yok bunlar hamsi. herkes bana bişeyler söylüyor halbuki dinlemiyorum kimseyi
o an dedim ki içimden 'Allah'ım biz golü attığımızda nasıl efendiliğimi bozmadan kimseyi rencide etmeden sevindim gördün, eğer ilahi adalet diye birşey varsa bu akşam bunu burada göster' dedim.
q7 atıldı bizimkiler tek kale oynuyor nasıl inanıyorum golün geleceğine..
ikinci gol bir geldi yine tabii ki abartıya kaçmadan kalkıp bağırdım gol diye
maç sonu hayatımda en mest olduğum anlardan birini yaşadım. bana o kadar laf eden bağırıp çağıran adamlar seslerini çıkaramıyor hakettiler diyorlardı. ben yine çoğunluk karşısında azınlık olan Trabzonsporluydum ve bu bana sonsuz gurur verdi. O duygu tarifsiz
Kağıt üzerinde 2010-2011 sezonu şampiyon kadromuz ile bugünkü kadroyu karşılaştırıyoruz ve daha iyi diyoruz fakat daha iyi dediğimiz kadroya yazılan Papy, Douglas ve Marin'in transferi yapılmış değil. kalan bir haftalık sürede ilk 11'e direk 3 oyuncu alınacağı ihtimalini vermiyorum, alınsa dahi takıma alışma zart zurt denilirz en az 4-5 maç verim alınamaz
NDoye ilk 2 maçında gayet verimli oldu, Mbia ilk geldiği maçtan itibaren makine gibi oynuyor nazar değmesin, Okay dediğimiz niye para verdik denilen 20 yaşındaki çocuk haftasonu canli izlediğim maçta Mbia'nin yaninda kilit isimdi. Cavanda Q7 ve Töre gibi oyunculara geçit vermedi nerdeyse ki bunlardan daha iyi kanat oyuncuları ligimizde daha fazla yok.
Şu alınan oyuncularin 4 5 hafta verim alınmaz mantığını anlamiyorum. Isimli kaliteli oyunculari aldin mi bak nasil oynuyorlar. Marin aranilan oyuncu, kiralik artik 5 milyon opsiyonla alinabilir. Elinde kalmayacak, her sekilde Almanya liginde kendine takim bulabilecek bir oyuncu. Stoperler için yorum yapamam ama çıkar oynarlar.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Tutup tutmayacağı soru işareti bir adam için elimizde 10 numara tutmuş oyuncuyu göndermeyi gerçekten anlamıyorum. Bu sene şampiyonluk yolunda medjani çok katkı verecektir. Diğerlerinin ne vereceği Meçhul. Içlerinden bamba çıkarsa çok ağlarız.
10 numara tutmuş topçu derken ? Karakterine hırsına saygım sonsuz ama kesinlikle yetersiz bir stoper. Mbia geldikten sonrada ne kadar yetersiz bir önliberoymusta demişizdir heralde. Bedavaya aldık kar edilmeli. Emeklerine , ozellikle ğsden aldigimiz 6 puan icin tesekkur edilip gönderilmeli.
Icerde veya deplasmanda farketmez degismeyecek olan tek bolge ortasahadaki Mehmet Ekici-Mbia-Okay uclusu , artik Yusuf'umu Erkan'i mi keser bilinmez ama Marin yuzde yuz kanat oynar
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Çok iyi bir sezon açılışı yaptık, gerçekten buna yıllardır ihtiyacımız vardı. Üstelik yendiğimiz takımlar iddialı olmasını beklediğimiz şampiyonluk yaşamış takımlar. Kalan 15 haftada bir ŞB, bir de GS maçlarımız zor kağıt üzerinde. Ki onlar da tökezleyerek girdiler lige...
Şimdi bu tablonun üzerine iyi stoper/stoperler ve Marin'i alırsak her şekilde keyifli bir sezon geçiririz. Marin bana fiziği itibariyle GS'li İliç'i hatırlattı, o bile şampiyonluk yaşayıp gitmişti. Bu ligde hızlı ve çabuk düşünen oyuncular her zaman iş yapar.
Bahtı aynı olur inşallah...
Marin, Erkan, Yusuf, Sefa, belki Bosi gelince Cavanda kanatlarımızda etkin ve yeterli olacaktır. Diğer taraflarımızın maşallahı var, nazar değmesin yeter...
Biz Zaten evimizde hep gol atarız. Orası kolay. Kapanan Takimlari ince bilekler sahip olan , duvar pasi yapacak , alip verecek teknik bir oyuncu gerekiyordu. O da Marin gelirse..
~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Ndoye , Moskova'da Caicedo ile çift forvet oynadı. Pavluchenko ile de daha çok süreleri paylaştı. Hull City'de Jelavic ile de oynadı , Hernandezle de...
Ndoye'nin önemli bir taktik avantajı var. Klasik bir hedef santrafor değil Ndoye. Daha çok sahte 9 gibi oynamayı seven kanatlara ve orta sahaya kadar gelip deplase olan ve kaleye yüzü dönükken de topla ilişkisi iyi bir santrafor.
Fazlası ile doğru bir analiz, özellikle son performans gösterdiği Hull City'de bu şekilde fazlası ile oynadı. Bu tarz oynamaya yatkın, iyi bir forvet Dame N'Doye...
NDoye ilk 2 maçında gayet verimli oldu, Mbia ilk geldiği maçtan itibaren makine gibi oynuyor nazar değmesin, Okay dediğimiz niye para verdik denilen 20 yaşındaki çocuk haftasonu canli izlediğim maçta Mbia'nin yaninda kilit isimdi. Cavanda Q7 ve Töre gibi oyunculara geçit vermedi nerdeyse ki bunlardan daha iyi kanat oyuncuları ligimizde daha fazla yok.
Şu alınan oyuncularin 4 5 hafta verim alınmaz mantığını anlamiyorum. Isimli kaliteli oyunculari aldin mi bak nasil oynuyorlar. Marin aranilan oyuncu, kiralik artik 5 milyon opsiyonla alinabilir. Elinde kalmayacak, her sekilde Almanya liginde kendine takim bulabilecek bir oyuncu. Stoperler için yorum yapamam ama çıkar oynarlar.
Hocam ne 5 Milyonu , 2.5 Milyon Euro Opsiyonu
~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Fb bizim gecen seneki durumumuzu yaşıyor. Hocası hem takımı hem de ligi tanımıyor ve sürekli arayış içinde. İdealini yakalaması 4 haftayı anca bulur. Puan farkını açabildiğimiz kadar açmalıyız.
Yorum