Aynı lawal yanılmıyorsam gerizekalıca bir top kaptırdı ortasahada dönüşü çok ters yakalandı takım.
Bu haftanın oyuncusu bana Sorarsanız kesinlikle Donk. Ben böyle bir defans görmedim hayran kaldım adam 40 metre çalımlarla gidiyor duvar pası yapıyor şuraya bakarak şuraya pas atıyor defans arkasına arapası atıyor. Topun dibine girerek orta açıyor. Forvete baskıya gidiyor.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
marin gelirse ,erkan yada yusuf ,kesik yer,ekici de özeri keser, artık gadromuz yeterli diyebilirmiyiz,deriz,bence yatabarede kalsın ,yoklukda iyi gider,
marin bremeni bundesligada 3. lüge tasidi
sampiyonlar liginde oynadilar, o sene bütün takim düsüs yasadi, tasiyamadilar o yükü
bremen takimi degismeye gitti, uzatmayan oyuncularin hepsini yolladi ve daha beter oldu, 2-3 sezon küme düsmeye oynadilar
tm verilerine göre uydurmak basit
önemli olan dogruyu bilip yazmak
bunu Marin'i Sevilla'nın Avrupa maçlarında doğru dürüst oynamamasına rağmen as diye tanıtan kişinin söylemesi ilginç
artı Marin son senesiydi ama Gladbach performansından çok uzaktı o dönem
8 milyona satılmasının sebebi de son yıl değil ondan önceki yıllar yaptığı çıkıştır
Aynı lawal yanılmıyorsam gerizekalıca bir top kaptırdı ortasahada dönüşü çok ters yakalandı takım.
Bu haftanın oyuncusu bana Sorarsanız kesinlikle Donk. Ben böyle bir defans görmedim hayran kaldım adam 40 metre çalımlarla gidiyor duvar pası yapıyor şuraya bakarak şuraya pas atıyor defans arkasına arapası atıyor. Topun dibine girerek orta açıyor. Forvete baskıya gidiyor.
Evet topu aklı sıra saklamaya çalışıyordu Lawal, onunda Constant vari hareketleri var ve onlardan biriydi kaptırdı.
Donk konusuna katılıyorum, ön liberoya koyacaksın Felipe Melo hareketliliği getirir.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Donk Lawal benim istedigim topculardi..Koysan siritmaz oturtsan sıkıntı çıkarmaz maliyeti de uygun daha ne olsun..
Şuan mevcut formu ile takımdaki en iyi isim Mbia ve onu keşke Lawal gibi bir isimle tamamlasaydık. Madem Banega olmuyor ve olmadı bari böyle bir hamle düşünülseydi.
Lawal için açıkçası Soner, Atik, Musa ve bir miktar para çok ideal bir transfer anlaşması olacaktır. Ne de olsa 2 yıllık sözleşmesi var daha. Hem elimizdeki kadronun şişkinliğinin gazını almış oluruz hem de inanılmaz bir orta saha oyuncusu kazanmış oluruz. İstenirse bazı oyuncular kiralık bile verilebilir.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum