brozek kardeşler,mehmet çakır ve rotasyona yeniden dahil olan sezer ile beraber çok kapsamlı bir kadroya sahip olduk..transfer olmasa dahi çok büyük talihsizlikler olmaması durumunda bu kadro ligi götürebilir...ama keşke bütün ihtimalleri devre dışı bırakacak çok kaliteli bir orta saha oyuncusu alınsaydı.. inşallah sezon sonu yeni bir kingladze olayı yaşamayız...
Bir tek maç ile Sezer'in , Şenol Güneş'in oyun planı içine gireceğini sanmıyorum .
Şenol Güneş muhtemelen ilk yarıyı top oynamadan geçiren Tayfun Cora'yı Sezer ve Zafer gibi oyuncularımızdan daha çok önemsiyordur .
Melih bile son program'da o cümlelerle sov yapti resmen. Baska zaman duyamazsiniz bu laflari ondan.
Sinan Engin diyorki: Trabzon'da Cale ve kücük Ferhat varken o kanati sene sonuna kadar problem cikarmayacakken gidiyor Piotr i aliyor dedi.
Fener 2 cakma sol bek ilen oynuyor halen daha alacak birini dedi.
Altan atliyor hemen : Ben Caleyi begenmiyorum. Ferhat yetersiz. Piotr tanimiyorum. Santos ve Caner o 2sinden cok daha iyi.
FOTOMAC FANATIK AJANSSPOR LIGTV .. hepsi bu sitede yazilip cizilen Piyasa degerlerini haber yapiyor. Fenerbahce Trabzonspor'dan 2 kat daha pahali mesela. Bunu degistirebilirsiniz.
En son Gümüshane tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 23:01.
Melih bile son program'da o cümlelerle sov yapti resmen. Baska zaman duyamazsiniz bu laflari ondan.
Sinan Engin diyorki: Trabzon'da Cale ve kücük Ferhat varken o kanati sene sonuna kadar problem cikarmayacakken gidiyor Piotr i aliyor dedi.
Fener 2 cakma sol bek ilen oynuyor halen daha alacak birini dedi.
Altan atliyor hemen : Ben Caleyi begenmiyorum. Ferhat yetersiz. Piotr tanimiyorum. Santos ve Caner o 2sinden cok daha iyi.
hangi kanalda bu program
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum