fantike göre turgut dogan sahin galatasaraydaburda cok yazilmisti turgut, kacurduk yine
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfermark'a nolmuş ya herkes değerinin 2 katı olmuş
İlginç..
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfermark'a nolmuş ya herkes değerinin 2 katı olmuşsen türk liralı olana bakmısındır yani türk transfermarkt e
Yorum
-
İlk olarak BurakG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefantike göre turgut dogan sahin galatasaraydaburda cok yazilmisti turgut, kacurduk yine
Burda da hep söylemişimdir.Çok iyi bir oyuncu.Ve hep Trabzonspor'da görmek isterdim.
İlerde çok iyi yerlerde göreceğiz bu adamı buraya yazdım.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiego Bounanotte Malagaya transfer oldu sadece 3 Milyon euroya
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfermarkt ta en çok Alanzinho'nun değerine şaşırıyorum.
İlginç..
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezinhodan kazanıyor adam
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen türk liralı olana bakmısındır yani türk transfermarkt e
FIRTINA
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinhonun değeri en fazla 1.5 olmalıydı aşırı abartmıslar
alanzinho çok iyi bir oyuncudur
jaja yı görünce alanzinhoyu beğenmıyoruz tabi
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanzinhonun değeri en fazla 1.5 olmalıydı aşırı abartmıslarPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizde aşırı abartdınız
alanzinho çok iyi bir oyuncudur
jaja yı görünce alanzinhoyu beğenmıyoruz tabi
Yorum
-
kusura bakmayın ama topa vurmayı bilmeyen adama o bile fazla 2 top sürüyo diye benim begenmem gerekmiyo o mevkide oynayan oyuncunun asist ve gol yüzdesine bakarım geldiğinden beri hangi yüzdede olduguna bi bakın bana hak vereceksiniz alexin 5 maçta yaptıgını alanzinho bize geldiğinden beri yapamadı
Yorum
-
alanzinhoyu ben çok beğenırım hızlanması süper çok kolay adam eksiltebiliyor alanzinhonun sorunu şutlar ve egoistliği.alanzinho topu alıyor gidiyor gidiyor gidiyor ya alakasız şut çekiyor yada pas vereceği yerde çalım yapıp kaptırıyor.bunları aşsa güzel olur süper bir yetenek.jaja transfer olunca 2.plana atıldı oynasa kalitesini sahaya yansıtır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum