Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yapma Cafer Abi ben maceraya hic gerek yok al Makukula'yi iste...
    Daha cevigini ve hizlisini alabiliriz diye düsünüyorum.

Ben simdi yatmak,herkese hayirli geceler.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben yapmıştım,ama Reyes değil Aguero'ydu.
      Çok matraktı ama herkes ciddiye almıştı.
      - Nesi matraktı...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında Tolunay Hoca ile iyi ilişkileri de kullanarak Gaziantep ile güzel bir takas gerçekleştirilebilir.
        Serdar ve Olcan'a karşılık Sezer, Zafer, Tayfun + para versek.

Gaziantep beklenene çıkışı yapamadı. Bu yıl Avrupa'yı bile zorlamaları zayıf. Sıcak bakabilirler.

Böylece ne olur. Serdar Kurtuluş ile hem alternatif sağ bek hem de Serkan'ın da Serdar'ın da orta saha da oynayabilmeleri sayesinde alternatif bir orta saha oyuncumuz olur.

Olcan da sol açık oynar. Çok sıkı bir operasyon olur
        Antep bize adam satmaz. ALlayıp pullayıp en az 5 Milyona BJK ye satar onlar...

Yorum

• Ben Sadri Şener'in torunuyum .
          Dedem Belgrad'da şuan .
          Partizanlı yöneticiler ile Cléo için görüşüyor .

Buyur Gökhan abi

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adam 31 yasinda, 4 senedir takim takim geziyor, sonunda yine Partizana geldi.. Partizanin altyapisindan gelmis bir oyuncu..

Bu arada Sasa Ilic Partizanda oyniyor.. Cleo'ya olumsuz seyler der TS üzerine

Yok artik Ilic.......

Yahu ne zamandan beri Partizan'da bu Adam..?
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Türkiye Ligi'nden transfer yapmak çok ama çok zor. Uçuk bonservis bedelleri dolayısıyla bana pek sıcak gelmiyor. Bonservisi elinde olanları veya düşük fiyata alınmış oyuncuları da nedense taraftar beğenmiyor! İlla adının geçtiği haberde bol sıfırlı meblağlar yazmalı.

Geçen seneki yılbaşı hediyemiz Sezer Badur ve Murat Tosun'dan geriye kalan Murat'ın jeneriklik golü ve Tos7 geyiği...

Gökhan Ünal olayına ise olumlu bakıyorum. O zaman çevreye verilen mesaj, sonrasındaki takasla gelen Burak Yılmaz...

Ama bugünün şartlarında ligimizde müthiş denilebilecek, fark yaratacak bir oyuncu -şahsen- göremiyorum. Emenike aşağı, Emenike yukarı... Eski Anakaragücü'lü Augustine gibi bize bir boy küçük -bence-.

Bize şapkadan çıkacak tavşan lazım. Örnekleri için Szymkowiak, Stepanov ara transferlerine bakabiliriz.

Kısacası henüz basına sızmamış bir ismi Bordo-Mavili formayla görürsek şaşmamalıyız.

(Jaja da böyle olmadı mı? )
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Peki ya Forvet...?
                Alacaklar, kralını alacaklar evelallah.
                Cleo olur, Brandao olur, onlar olmadı Makukula olur

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neden 7 yıl
                  7 uğurlu sayım da ondan

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türkiye Ligi'nden transfer yapmak çok ama çok zor. Uçuk bonservis bedelleri dolayısıyla bana pek sıcak gelmiyor. Bonservisi elinde olanları veya düşük fiyata alınmış oyuncuları da nedense taraftar beğenmiyor! İlla adının geçtiği haberde bol sıfırlı meblağlar yazmalı.

Geçen seneki yılbaşı hediyemiz Sezer Badur ve Murat Tosun'dan geriye kalan Murat'ın jeneriklik golü ve Tos7 geyiği...

Gökhan Ünal olayına ise olumlu bakıyorum. O zaman çevreye verilen mesaj, sonrasındaki takasla gelen Burak Yılmaz...

Ama bugünün şartlarında ligimizde müthiş denilebilecek, fark yaratacak bir oyuncu -şahsen- göremiyorum. Emenike aşağı, Emenike yukarı... Eski Anakaragücü'lü Augustine gibi bize bir boy küçük -bence-.

Bize şapkadan çıkacak tavşan lazım. Örnekleri için Szymkowiak, Stepanov ara transferlerine bakabiliriz.

Kısacası henüz basına sızmamış bir ismi Bordo-Mavili formayla görürsek şaşmamalıyız.

(Jaja da böyle olmadı mı? )

Alinacak kisinin adi burda mutlaka gecmistir cünkü burda adi gecmeyen Forvet kalmadi....

Basini bilemiyorum...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben sadri Şener'in torunuyum .
                      Dedem belgrad'da şuan .
                      Partizanlı yöneticiler ile cléo için görüşüyor .

Buyur gökhan abi :d :d :d
                      :d:d:d:d:d:d:d:d
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Antep bize adam satmaz. ALlayıp pullayıp en az 5 Milyona BJK ye satar onlar...
                        O devir bitti. demirören ile antep başkanı başka bir işler de yaptılar herkes biliyor.
                        bence o kadar uçuk rakamlara gerek kalmadan takas + makul bir ücretle en azından Serdar alınabilir...

Yorum

Yok artik Ilic.......

Yahu ne zamandan beri Partizan'da bu Adam..?
                          Niye, sana haber vermedi mi giderken 2010 OCak ayından beri Partizanda..

Yorum

• Bu saatten sonra transfer olmaz. Artık yarın akşam bekleriz yeni haberleri
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Gereken analizler görüşmeler yapılıyordur diye düşünüyorum biz bilmesek de olur nasıl olsa formayı sırtına alınca anlayacağız kimi aldıklarını

Yorum

• saat 24 de Can Karyagdi ligtv de konusacak diye biliyorum ben.Takip eden varmi?
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X