Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• el hamdoui'len bizden haric daha villareal, bordeaux ve psv ilgileniyor...yani ya elimizi ccabuk tutmamiz lazim yada bu transferde suya düser, ama malesef simdiye kadar bizim yönetimin cabuk hareket ettigini görmedim...
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Yabancılar konusunda çoğumuz bir revizyon bekliyoruz ancak eldeki oyuncuların ayrılmaya pek niyeti yokmuş duyduğuma göre. Hatta kimisi gitmemekte diretiyormuş.
      BORDO MAVİ

Yorum

• Altuğ Atalay: Seedorf nerden çıktı?

Seedorf haberleride hikaye demekki...

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancılar konusunda çoğumuz bir revizyon bekliyoruz ancak eldeki oyuncuların ayrılmaya pek niyeti yokmuş duyduğuma göre. Hatta kimisi gitmemekte diretiyormuş.

ben mesela öyle birşey beklemiyorum, cale dışında. iyi teklif gelirse direk gönderilmeli. yattara zaten gitti, başka kim gidecek ? brozekler gönderilmez yeni geldiler, alanzinho iyi bir alternatif ? güzel teklif gelmedikçe onuda göndermeyiz. jaja zaten gönderilmez, colman a millet taktı bende taktım bu sezon ama gizli kahraman bence orta sahada pis işleri yapıyor ileri geri oynayan teknik bir orta saha oyuncusu, maaşına iyileştirme yap bak yeni sezonda nasıl çatır çatır oynuyor bu adam !

yattara ve teklif gelmesi durumunda cale dışında adam gitmez bu takımdan, gitmemelide ! kadroyu koruyup üzerine 2 tane adam gibi topçu yerleştirmek, şunu yapmak çok mu zor ?! fb yaptı işte geldikleri durum ortada, yenilmez birşey oldular..!
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Altuğ Atalay: Seedorf nerden çıktı?

celtic ilgileniyormuş, iskoçyalı bir arkadaş söyledi bugün internetten tanıyorum.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İbrahim Akın düşünülemez mi ?

Ben çok beğeniyorum bu uşağı. Şenol Hocamız adam eder

Yorum

• Bu takımın bir tık ileri gitmesi adına Selçuk,Egemen,Umut,Serkan gitmemelidir.

Üzerine koymak için iyi yerli oyuncular alınmalı.

Yabancılar umrumda değil,taşın altına elini sokan her zaman yerliler.

Gelen yabancıları gördükçe zaten içim kararıyor.

Bunca yıldır yapılamayanın bundan sonrada yapılabileceğine çok ihtimal vermiyorum.

İyi takım olmak için yabancılar şart değil.

Yabancılar olan kuru hayranlık hiç karnımızı doyurmadı.
                En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                Erdal Hoş

Yorum

Altuğ Atalay: Seedorf nerden çıktı?

Bak Sen..............
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• daha fazla ihtiyacımız olsa da yapılacak transfer sayısı üçü geçmemeli...kadronun iskeleti bozulursa takıın toparlanması çok daha güçleşir...

az ama nokta transferler gerkli.
                    avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• En az 10 tane Oyuncu Transfer ederiz diye düsünüyorum.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bak Sen..............
                        Uğur abi sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Yorum

• mantığa bak, yapacağımız transferleri sıralamadaki yerimiz tayin edecek!
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

Uğur abi sen ne düşünüyorsun bu konuda?
                            Seedorfla İlgileniyoruz.
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mantığa bak, yapacağımız transferleri sıralamadaki yerimiz tayin edecek!
                              EE hesap kitap bilmek gerek :P
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seedorfla İlgileniyoruz.
                                Abi Trabzonhaber.com.tr Sitesinden mi ögreniyorsun bunlari?
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X