Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben oyuncuların kalitesine bir şey demiyorum Belki de hepsi bizde ilk 11 oynar Ama ne kadar kaliteli olursa olsun 8 tane üst düzey oyuncu transferine karşıyım...
    İlkay'ın,Ömer'in bize gelebiliceğini nasıl iddaa ediyosun,onu hiç anlamıyorum zaten..

Ayrıca kanatsız sistemle oynuyoruz,kanat oyuncumuz olmaması bundan kaynaklanıyo olabilir mi??
    Ömer değil ama İlkayın gelme olasılığı düşük ama neden olmasın diyerek yazdım zaten bunu ve kanatsız sistem diye bir terim olamaz kanatlarımız var ama orada oynayabilecek oyuncumuz yok ve bunu yapmamakta büyük bir eksiklik. Şuan halimiz ortada tüm maçları 1-0 gibi riskli skorlarla geçiyoruz ve bu da sistemimizdeki hatadan dolayı ortadan gitmek her zaman zordur çünkü takımın asıl kapandığı yer orta taraftır biz orayı açmak için kanatları kullanıyoruz ama sadece açmak için hiç rakibin sağ taraftaki açığını yada ne biliyim herhangi bir kanadın daki bir eksiklikten yararlanamıyoruz çünkü sağdan soldan topu alıp kendi götürebilecek oyuncumuz yok ortadaki oyuncular mı her zaman bizim gol yollarındaki etlinliğimiz olacak ne demek istediğimi anlamışsındır umarım
    İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
    bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu söylediklerin gayet olumlu insanin yüzünü güldüren cinsden haberler....yukarida ismi gecen adamlar bize sinif atlattiracak cinsden bu arada salihovic neye göre cok yavas alman liginde basarili bir adam bizim ligde mi yavas selcuk colmanda cok hizli adamlar degil sonucda..... insallah bu sefer elimizde sampiyonlar ligi kozumuzu iyi kullaniriz...
      E iyide o yavaş bu yavaş diyip gelecek oyuncuları da ağır oyuncu almak doğru mu olur sence Salihovic yerine Emana alınması taraftarıyım hem hızlı hem güçlü hem teknik hemde süper bir pasör daha ne diyim
      İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
      bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• Spartak Moskova'dan Alex Meschini olmaz mı ?

Pahalıya gelir gibi. Maliyet olur yani tek sorun.

Yorum

• http://www.transfermarkt.de/de/chris...ler_45858.html bu bir
          http://www.transfermarkt.de/de/goekd...eler_6871.html bu iki
          http://www.transfermarkt.de/de/aleja...ler_18958.html bu da üc
          özellikle sonuncu isim cok pahali olmaz
          valenciada zaten cok forvet var ve bu oyuncu hic sans bulmuyo
          bi oyuncuyu ikna etmek var.
          cok üst düzey bi oyuncu niye ispanyada tutunamadi anlamiyorum.
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            E iyide o yavaş bu yavaş diyip gelecek oyuncuları da ağır oyuncu almak doğru mu olur sence Salihovic yerine Emana alınması taraftarıyım hem hızlı hem güçlü hem teknik hemde süper bir pasör daha ne diyim

birincisi kendini bundesligada ispatlamis bir adam her türlü bizim ligde basarili olur sen kafani takma.. dua edelimde gelmeye ikna olsun... ikincisi matrix in mesajinda agir oldugunu iddia eden adamin futboldan pek anlamadigina dair birsey söylemis... buda sana gitsin direk... ücüncüsüde orta sahaya iki tane cok kaliteli adam almamiz lazim selcuk colmanin anina egerki avrupadada basarili olmak istiyorsak...

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.transfermarkt.de/de/chris...ler_45858.html bu bir
              http://www.transfermarkt.de/de/goekd...eler_6871.html bu iki
              http://www.transfermarkt.de/de/aleja...ler_18958.html bu da üc
              özellikle sonuncu isim cok pahali olmaz
              valenciada zaten cok forvet var ve bu oyuncu hic sans bulmuyo
              bi oyuncuyu ikna etmek var.
              cok üst düzey bi oyuncu niye ispanyada tutunamadi anlamiyorum.

gökdeniz vede noboa alinmali ben gökdenizin seve seve gelecegini düsünüyorum...

Yorum

• Şapkadan jaja gibi üç tavşan çıksında..

Varsın olsun bende boşnak böreği yemeyeyim..

daha ne diyeyim...

emanha....emenha...
                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                --------------------------Novalis--------------
                ------------

Yorum

• 2-3 baba topçu alırız
                  Sadri Şener, transfer çalışmalarını bizzat yürüttüğünü de söylüyor. Yetkiyi ele aldığını belirten Şener, '2-3 tane baba topçu alacağız. Tabi ufaklardan da alacağız. Onları saymıyorum. Çok oyuncu da sıkıntı. Oynamayınca sızlanıyorlar. Ama Şampiyonlar Ligi için transfer yapacağız. Ancak başarılı olamazsak ekonomik sıkıntı riski de var. Ödemeler dengesine dikkat ediyoruz. 300 milyar 500 yüz milyar alan futbolcu tribünde bekliyor' açıklamasını yaptı.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Belki onuncu kez yazıcam ama Heerenveen'de ki Luciano Narsingh'i ne yapıp edip almamız gerektiğini düşünüyorum bu akşam da çok iyi performans sergiledi Hollanda'nın gelecekte önemli isimlerinden biri olacak gibi duruyor şuan pek bilinmiyor ama seneye birçok yerde adı geçecektir. Dün Spartak-Porto maçında da Spartak'ın santraforu Dzyuba 'yı da çok beğendim ligde ki performansını pek bilmiyorum ama bu sene Euro League'de takip ettiğim maçlarda iyi işler yaptı fizik gücü çok yüksek doğru yerlere koşuyor hızı da gol vuruşları da fena değil boyu 1.94 ama boyuna rağmen ağır bir oyuncu değil takip etmek lazım bu oyuncuyu.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Belki onuncu kez yazıcam ama Heerenveen'de ki Luciano Narsingh'i ne yapıp edip almamız gerektiğini düşünüyorum bu akşam da çok iyi performans sergiledi Hollanda'nın gelecekte önemli isimlerinden biri olacak gibi duruyor şuan pek bilinmiyor ama seneye birçok yerde adı geçecektir. Dün Spartak-Porto maçında da Spartak'ın santraforu Dzyuba 'yı da çok beğendim ligde ki performansını pek bilmiyorum ama bu sene Euro League'de takip ettiğim maçlarda iyi işler yaptı fizik gücü çok yüksek doğru yerlere koşuyor hızı da gol vuruşları da fena değil boyu 1.94 ama boyuna rağmen ağır bir oyuncu değil takip etmek lazım bu oyuncuyu.
                      Aaa Bak maçı izlemeyi unuttum yaptı mı yine asistlerini çok yetenekli bir futbolcu katılıyorum sana
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aaa Bak maçı izlemeyi unuttum yaptı mı yine asistlerini çok yetenekli bir futbolcu katılıyorum sana
                        Bu akşam golünü attı iyi maç çıkardı umarım takip ediyoruzdur
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Illahi Isvicreden adam alacagim diyorsaniz,

Basel den Yapi

Young Boys'dan Costanzo ve Henri arastirabilinir..

Su an bu oyuncular ucusa hazir diyebilirim..

Birde basel'de Shaqiri var ama o gitti.. Yoksa isvicrenin en iyisi o..

1. Shaqiri
                          2. Yapi
                          3. Costanzo
                          4. Henri

Bu kare asim benim

Yorum

• Shaqiri neregitti bildigimkadariyla 18 yasinda genc Gecen Sene U 17 de Dünyasampiyonu Oldular
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Turkish leaders Trabzonspor have had Espanyol, Fulham, Manchester City, PSG, Sevilla, Toulouse and Valencia out to see striker Burak Yilmaz...
                              Kaynak: http://www.fichajes.com/primera-divi...espanyol_30564

Ne kadar güvenilir bilemem.
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Hamit Altıntop Türkiye'ye gelebilirim demiş şampiyon olursak zor bir transfer değil bence hem yabancı yeri kaplamaz.

Başkan 2-3 tane baba topçu alıcaz diyor ama hangi yabancıyı nasıl yollucaz teklif gelicek mi orası muamma.
                                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 16.04.2011, 05:27.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X