Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonsporlulugumu kimseyle tartısmam benim sölemek istediğim trabzonspor 2 kupayla çok oluyoruz diyilcek takım değil herkesten özür diliyorum konuyu kapatalım sadece evdekilerin gülmesi sinirime dokundu sezon sonunu bende dört gözle bekliyorum kusura bakmayın saygılar

Yorum

• Çok yüklenmeyin adama belli ki İstanbul eziklerinin etkisinde fazlasıyla kalmış. Arkadaş ben şampiyon olamazsam falanca İstanbul eziği şampiyon diyen tiplerden. Olur öyle...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzonsporlulugumu kimseyle tartısmam benim sölemek istediğim trabzonspor 2 kupayla çok oluyoruz diyilcek takım değil herkesten özür diliyorum konuyu kapatalım sadece evdekilerin gülmesi sinirime dokundu sezon sonunu bende dört gözle bekliyorum kusura bakmayın saygılar
        ok yaydan çıktı sinirine dokunduysa buraya neden çok kötü olmuş diye yazıyorsun Birde: 2 kupa nereden çıktı yaa iyimisin sen??? Finaller başına mı vurdu?
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• yeter uzatmayın da adam kusura bakmayın dedi işte
          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
          -ismail-

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok yüklenmeyin adama belli ki İstanbul eziklerinin etkisinde fazlasıyla kalmış. Arkadaş ben şampiyon olamazsam falanca İstanbul eziği şampiyon diyen tiplerden. Olur öyle...
            arkadasım eger yanlıs düşünüyosam kusuruma bakmayın dedim istanbul takımlarının taaa ...

Yorum

trabzonsporlulugumu kimseyle tartısmam benim sölemek istediğim trabzonspor 2 kupayla çok oluyoruz diyilcek takım değil herkesten özür diliyorum konuyu kapatalım sadece evdekilerin gülmesi sinirime dokundu sezon sonunu bende dört gözle bekliyorum kusura bakmayın saygılar
              Anlasildi, sen Trabzonsporlu degilsin. Senden bir ricam, bilgisayarini kapatirmisin ?
              "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Yorum

Onların gülmesind sebep sensin bunu anladın inşallah. Fenerli arkadaşına de ki bize karşı 4 sene 7 ay boyunca galibiyetiniz yok. 20 küsür maç eder... Sen antu.com a gir pc nin kontrolünü de onu bırak bakalım ne kadar güleceksin ?
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Tekrar hatırlatağım size
                    1 Fenerbahçeliden en kötü şey antuya yazan 1 fenerbahçelidir (foxx61 ağabeyimin lafı )
                    1 cinconludan en kötü şey nedir TRabzonspor'luya gülebilen 1 cinconludur (Benim lafım )

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok güzel olmuş

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ok yaydan çıktı sinirine dokunduysa buraya neden çok kötü olmuş diye yazıyorsun Birde: 2 kupa nereden çıktı yaa iyimisin sen??? Finaller başına mı vurdu?
                        Sen sus haddini aşma. Her ne olursa olsun karşındaki abin yaşında. İşine bak.
                        Ayağa KALK!

Yorum

• lütfen kimse trabzonsporluluğuma laf etmesin ben kayseriden kalkıp maça gittim o takım için yoğun derslerim olmasına rağmen sadece o söz yanlıs geldi bana onu belirttim ama sölenmedik laf kalmadı anlayısınız için tskler...

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen sus haddini aşma. Her ne olursa olsun karşındaki abin yaşında. İşine bak.
                            iyi tamam Ben herkese dedim bu forumda büyüklerime karşı son derece saygılı konuşmaya çalışıyorum diye ama böyle bir olayla vallahi karşılaşmadım daha önce

Yorum

• Sayın arkadaşlarım ve Abilerim ;

TRABZONSPOR'umuza gülecek kişiler önce kendi takımlarını tartıya koysunlar baksınlar aramızdaki farkları.TRABZONSPORlu olmak ayrıca herkeze nasip olmaz.Birde bir TRABZONSPOR'lu her zaman takımının yanındadır.Bir TRABZONSPOR'lu hiç bir zaman iyi zaman taraftarı değildir.İyi günde ve kötü günde her zaman takımının yanındadır aynı bizler gibi.Bizler her zaman takımımızın yanındayız.Ben 17 yaşındayım bu yaşıma geldim geleli takımımı hiç bir yerde küçümsemedim,hiç bir zamanda her neresi olursa olsun küçümsetmedim.Ayrıca taraftar dediğin takımını her zaman her yerde desteklemelidir.Benim düşüncelerim bunlardır
                              En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 22:30.
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Herkes birbiriyle aynı görüşte olmak zorunda değil. Karşınızdakine saygı gösteremeyip hemen cimbomlu, fenerli damgasını yapıştırmak inanılmaz bir durum. Bu kadar komikleşmenin hiçbir anlamı yok. Buradaki herkes en az bir diğeri kadar Trabzonsporlu.

Arkadaşın dediği biraz yanlış anlaşılmış sanırım. Kötü bir niyeti yok.

Transfer konuşmaya devam edelim en iyisi.
                                En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 22:31.
                                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X