imzala artik selcuuuuk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam sen orhanı şuan da 2 milyona falan alabileceğimizi düşünüyorsun herhalde..Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Abi herkes Sadece Başlığa girip heralde Bilgisayarın Başından kalkmış baksanıza Sizden başka ne yazan var ne soran soru soruyorum 48 üyeden ses yok12 yaşındayım ama Forumda Bende kendi düşüncelerimi ver sorularımı paylaşmayı çok seviyorum.
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu Mukavelesi bitmiyormu Orhanin?
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi herkes Sadece Başlığa girip heralde Bilgisayarın Başından kalkmış baksanıza Sizden başka ne yazan var ne soran soru soruyorum 48 üyeden ses yok12 yaşındayım ama Forumda Bende kendi düşüncelerimi ver sorularımı paylaşmayı çok seviyorum.
klose adlı topçunun hiçbir zaman gündemimize girmediğini bildikleri için cevap yazmak istememişlerdir. nerden çıkardın bu klose işini ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi herkes Sadece Başlığa girip heralde Bilgisayarın Başından kalkmış baksanıza Sizden başka ne yazan var ne soran soru soruyorum 48 üyeden ses yok12 yaşındayım ama Forumda Bende kendi düşüncelerimi ver sorularımı paylaşmayı çok seviyorum.
klose konusu kapanali cok oldu bir yeldi geldi gecti kaldiki brozek i aldik daha fazlasina ihtiyac oldugunu dusunmuyorum# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklose adlı topçunun hiçbir zaman gündemimize girmediğini bildikleri için cevap yazmak istememişlerdir. nerden çıkardın bu klose işini ?And you'll never walk alone!
Yorum
-
durust olmak gerekirse eger selcuk'un imzalamak konusunda naz yaptigini ve gonulsuz oldugunu dusunuyorum bu konu bir an once kapanmalidir yoksa hem sezonun ikinci yarisinda bize faydasi olmayacak hemde taraftarin gozunde gun gectikce daha da dusecek. Ya imzalamali selcuk yada gonderilmelidir ...# 61 Onur Recep Kivrak
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklose konusu kapanali cok oldu bir yeldi geldi gecti kaldiki brozek i aldik daha fazlasina ihtiyac oldugunu dusunmuyorumAnd you'll never walk alone!
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol abi de çok fena sert tepki verdiniz ya...
estagfurullah neden tepki vereyim fakat soruna cevap verilmedigini dusundugunde alindigini dusundum o yuzden cevap vereyim dedim gerekli sekilde... Cevap alamiyorsan bu kâle alinmadigindan degil verilecek bir cevap olmadigindandir ...
# 61 Onur Recep Kivrak
Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledurust olmak gerekirse eger selcuk'un imzalamak konusunda naz yaptigini ve gonulsuz oldugunu dusunuyorum bu konu bir an once kapanmalidir yoksa hem sezonun ikinci yarisinda bize faydasi olmayacak hemde taraftarin gozunde gun gectikce daha da dusecek. Ya imzalamali selcuk yada gonderilmelidir ...öLüMüNe TRaBZoN+SPoR
-uLTRa61-
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol abi de çok fena sert tepki verdiniz ya...Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
herhangi bir sakatlık olmaz ise fb maçına çıkacağını düşündüğüm kadro
-----------------sezer-------------------selçuk--------------
-------------------------------------------------------------
yattara-------------------engin-------------------------burak
-------------------------------------------------------------
--------------------------umut-------------------------------
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.