İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes birbiriyle aynı görüşte olmak zorunda değil. Karşınızdakine saygı gösteremeyip hemen cimbomlu, fenerli damgasını yapıştırmak inanılmaz bir durum. Bu kadar komikleşmenin hiçbir anlamı yok. Buradaki herkes en az bir diğeri kadar Trabzonsporlu. Transfer konuşmaya devam edelim en iyisi.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 22:33.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın arkadaşlarım ve Abilerim ;
TRABZONSPOR'umuza gülecek kişiler önce kendi takımlarını tartıya koysunlar baksınlar aramızdaki farkları.TRABZONSPORlu olmak ayrıca herkeze nasip olmaz.Birde bir TRABZONSPOR'lu her zaman takımının yanındadır.Bir TRABZONSPOR'lu hiç bir zaman iyi zaman taraftarı değildir.İyi günde ve kötü günde her zaman takımının yanındadır aynı bizler gibi.Bizler her zaman takımımızın yanındayız.Ben 17 yaşındayım bu yaşıma geldim geleli takımımı hiç bir yerde küçümsemedim,hiç bir zamanda her neresi olursa olsun küçümsetmedim.Ayrıca taraftar dediğin takımını her zaman her yerde desteklemelidir.Benim düşüncelerim bunlardırAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam gerginlikten kaçıyorum ben.Hoşçakalın kendinize iyi bakın transfer olursa lütfen beni bilgilendirin.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes birbiriyle aynı görüşte olmak zorunda değil. Karşınızdakine saygı gösteremeyip hemen cimbomlu, fenerli damgasını yapıştırmak inanılmaz bir durum. Bu kadar komikleşmenin hiçbir anlamı yok. Buradaki herkes en az bir diğeri kadar Trabzonsporlu.
Arkadaşın dediği biraz yanlış anlaşılmış sanırım. Kötü bir niyeti yok.
Transfer konuşmaya devam edelim en iyisi.
adam haklı beyler, dağılın !En son Fatih tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 22:36."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunu pek algılamafan yazmışsınız yorumunuzu. Sap başka saman başka yani... Transfer konuşalım.
Bence daha transfer olmayacak. İç transferler halledilsin, yeterli.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan Engin gibi bir Serefsiz tanimiyorum ya ona Göre Bursanin Ileri hattinda Trabzondan cok Alternativ varmis...trabzonun herseyini kötüliyor adam yaPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence siz arkadaşın dediğini pek algılayamamışsınız. Birçok kişinin bence sen de onlardan birisin diyerek Bank Asya 1. Lig diye imalarda bulunması sadece komik.
Bence daha transfer olmayacak. İç transferler halledilsin, yeterli.
Ben halen bir orta saha transferi bekliyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltan Tanrikuluyu görmedin galiba.AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
Sinan Engin iş ciddiye binmeden önce hep bizim lehimizde konuşurdu. Gerçek yüzlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, artık o herifleri dinlemenin de pek bir anlamı kalmadı. Eskiden gülmek için iyi geliyorlardı. Adeta bir taraflarını yırtıyorlardı Trabzonspor şöyle iyi, şöyle güzel derken. İçleri gidiyordu. Benim de içimin yağları eriyordu. Altan Tanrıkulu denen amigo, görevini yapmaya başladı. Sinan Engin de kendine geldi. Markus Merk'ten şaşmamak en iyisi.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo fenerli ne dediPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum