Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• seze'in trabzona gelme ihtimali kulüpleri bağlı olabilir ama sezer beşiktaş'ta oynamak istiyor.bize geleceğine ihtimal vermiyorum.kahlenberg ise hazırda tutuluyor bugün yine danimarka gazetelerinde adı bizimle geçiyor.
    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Al sezeri ol sampiyon
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak cvl55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet piotr'un ilk 18 de yer alma şansı diğerlerine göre daha yüksek..
        Engine alternatif Mehmet Çakırı, Colmana alternatif , Barış Ataşı yazsaydın daha iyi olurdu. Tabiki Colman ve Barış farklı yapıdalar. Ancak , Colmanın yokluğunda, Selçuk Colmanın görevini, Selçuğun görevini ise Barış veya Ceyhunun yapma ihtimali var.
        Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
        Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
        Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• sezer bizi şampiyon yapmaz aksine şampiyonluktan oluruz
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• çok haklısın ben o gözle bakmadan orta sahadaki alternatifler olarak değerlendirmiştim. senin yaklaşımın tam oturuyor tabi. sevgi ve saygılar.

Yorum

çok haklısın ben o gözle bakmadan orta sahadaki alternatifler olarak değerlendirmiştim. senin yaklaşımın tam oturuyor tabi. sevgi ve saygılar.
              sezer iyi futbolcu ama topsz oyunda hiç yok bir çok maçını izledim sadece top kendine gelince iyi görünüyor ama topsuz oyunlarda sahada geziniyor

Yorum

• eskişehirspor başkanı beşiktaşa söz verdik diyor ve öncelik onlarda diyor.bence trabzonspora gelme ihtimali çok fazla degil.zaten bize lazım olan adamın da o olduguna inanmıyorum ortasaha göbekte oynayan top kapabilen ve defans ortasaha arasında köprü olusturabilecek deneyimli bi ismin gerekli oldugu kanısındayım.
                Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sezer iyi futbolcu ama topsz oyunda hiç yok bir çok maçını izledim sadece top kendine gelince iyi görünüyor ama topsuz oyunlarda sahada geziniyor
                  aynen katılıyorum yetenek olarak fazlasıyla yetenegi olabilir ama form durumu olarak pekte iyi degil.

Yorum

• İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aynen katılıyorum yetenek olarak fazlasıyla yetenegi olabilir ama form durumu olarak pekte iyi degil.

ah bea, şimdi bu takımda SZYMEK olacaktı ki..

Yorum

• Sezer Öztürk, Ofansif ortasahanın her bölgesinde oynayabiliyor ancak M.Çakır alındı ise Sezer'e fazla gerek yok. Kadroyu şişirmenin bir anlamı yok. Defansif olarak çok kötü bir oyuncu. Takıma katkı yapacağını sanmıyorum.
                      Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                      Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                      Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                      Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

ah bea, şimdi bu takımda SZYMEK olacaktı ki..
                        kahlenbergte forumda arkadasların anlattıgı gibiyse seni sevindirir

Yorum

• İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezer şu anda Eskişehirde o pozisyonda oynuyor.. Normalde piyasaya ilk çıktığı zamanlar Selçuk gibi tam bir orta saha idi..Büyük bir takıma geldiğinde yine o pozisyonda oynayacaktır.. Zaten şimdi bile seyrederseniz Ne Sergen gibi nede Jaja gibi tam hucüma dönük bir futbolcu değil...
                          Küçük takımdan büyük takıma gelen futbolcularda stil mevki değişiklikleri olması normaldir... En yakın örnek Mehmet Topuz..Kayseride serbest adamdı hucüma dönüktü...Şimdi gayet iyi bir orta saha oldu....

Yorum

• yeni transferimiz mehmet cakir

Yorum

• İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sezer şu anda Eskişehirde o pozisyonda oynuyor.. Normalde piyasaya ilk çıktığı zamanlar Selçuk gibi tam bir orta saha idi..Büyük bir takıma geldiğinde yine o pozisyonda oynayacaktır.. Zaten şimdi bile seyrederseniz Ne Sergen gibi nede Jaja gibi tam hucüma dönük bir futbolcu değil...
                              Küçük takımdan büyük takıma gelen futbolcularda stil mevki değişiklikleri olması normaldir... En yakın örnek Mehmet Topuz..Kayseride serbest adamdı hucüma dönüktü...Şimdi gayet iyi bir orta saha oldu....

sezer veya kahlenbeg transfer edildi diyelim. mevcut takımımızdan kimi 18 dışına çıkarabiliriz? sezer bizdeki ilk 18 futbolcudan çok mu iyi?

Yorum

• Sezer değil de Kahlenberg transfer edilebilir bence..Malum Selçuk kem küm etmeye başlamış.en fazla 1-1.5 yıl daha bizde kalır ondan sonrası için Kahlenberg olabilir ya da Yekta..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X