seze'in trabzona gelme ihtimali kulüpleri bağlı olabilir ama sezer beşiktaş'ta oynamak istiyor.bize geleceğine ihtimal vermiyorum.kahlenberg ise hazırda tutuluyor bugün yine danimarka gazetelerinde adı bizimle geçiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cvl55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet piotr'un ilk 18 de yer alma şansı diğerlerine göre daha yüksek..Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak cvl55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok haklısın ben o gözle bakmadan orta sahadaki alternatifler olarak değerlendirmiştim. senin yaklaşımın tam oturuyor tabi. sevgi ve saygılar.[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
eskişehirspor başkanı beşiktaşa söz verdik diyor ve öncelik onlarda diyor.bence trabzonspora gelme ihtimali çok fazla degil.zaten bize lazım olan adamın da o olduguna inanmıyorum ortasaha göbekte oynayan top kapabilen ve defans ortasaha arasında köprü olusturabilecek deneyimli bi ismin gerekli oldugu kanısındayım.Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezer iyi futbolcu ama topsz oyunda hiç yok bir çok maçını izledim sadece top kendine gelince iyi görünüyor ama topsuz oyunlarda sahada geziniyorBazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Yorum
-
İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum yetenek olarak fazlasıyla yetenegi olabilir ama form durumu olarak pekte iyi degil.
ah bea, şimdi bu takımda SZYMEK olacaktı ki..
Yorum
-
Sezer Öztürk, Ofansif ortasahanın her bölgesinde oynayabiliyor ancak M.Çakır alındı ise Sezer'e fazla gerek yok. Kadroyu şişirmenin bir anlamı yok. Defansif olarak çok kötü bir oyuncu. Takıma katkı yapacağını sanmıyorum.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak cvl55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleah bea, şimdi bu takımda SZYMEK olacaktı ki..Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Yorum
-
İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum yetenek olarak fazlasıyla yetenegi olabilir ama form durumu olarak pekte iyi degil.
Küçük takımdan büyük takıma gelen futbolcularda stil mevki değişiklikleri olması normaldir... En yakın örnek Mehmet Topuz..Kayseride serbest adamdı hucüma dönüktü...Şimdi gayet iyi bir orta saha oldu....
Yorum
-
İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezer şu anda Eskişehirde o pozisyonda oynuyor.. Normalde piyasaya ilk çıktığı zamanlar Selçuk gibi tam bir orta saha idi..Büyük bir takıma geldiğinde yine o pozisyonda oynayacaktır.. Zaten şimdi bile seyrederseniz Ne Sergen gibi nede Jaja gibi tam hucüma dönük bir futbolcu değil...
Küçük takımdan büyük takıma gelen futbolcularda stil mevki değişiklikleri olması normaldir... En yakın örnek Mehmet Topuz..Kayseride serbest adamdı hucüma dönüktü...Şimdi gayet iyi bir orta saha oldu....
sezer veya kahlenbeg transfer edildi diyelim. mevcut takımımızdan kimi 18 dışına çıkarabiliriz? sezer bizdeki ilk 18 futbolcudan çok mu iyi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum