Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• derhal bonservisi ödenip alınmalı.
    ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• Rakip rahat çıkamıyorsa Özer ve Cardozo sayesinde...
      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Özer Hurmacı

Bu macin en iyi oyuncusuydu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• ankarasporddakı ozer degıl bu net gorunuyor ama orta sahamızın dınamosu suan o helekı gol attıgındakı sevıncı ızlemeye deger takımımızın yarı enerjısını o saglıyor takım oturdukca cok daha guzel seyler yapacagına ınanıyorum...
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Başkan bu transfer döneminde bonservisini alacağız dedi. Böyle yürekten oynayan, formayı sahiplenen adamlar lazım bize.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bir Özevlat bu kadar mı sevilir... Emeğine, yüreğine sağlık koçum...

Yorum

• Özer Hurmacı

En yakın rakibine 1kmden az fark atmışsa başarısız sayıyorum ben Özeri artık
                ( ゚д゚)

Yorum

• Özer Hurmacı

Takımın en kötüsü , dua etsin yerine adam alınmadı veya bourcena dönmedi.. Bu haliyle Konya - Akhisar da belki oynar
                  Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• bu mac birtane ilk yari bir pas hatasi, ikinci yarida yanlis topkontrolü haric en azindan savunma kilidini acamaya cabaliyanlardandi.
                    bir mac oynuyor bonsverisi alinsin diyor millet, sonra böyle bir mac sonra özer cop, bu takimda isi yok oluyor. hay allahim ya.
                    misal veriyorum keciören gibi takimlara karsi riskli paslar atmazsan ileri uca nasil kilidi bozacaksin?
                    yusufun ortalarinami güvenelim?

bu takimda sefa gibi adama 3,5 milyon bonservisi veriliyorsa simdiye kadar özere verilmiyen 1,5 milyon bonservis ayip bence. benim fikrim bu.
                    2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu mac birtane ilk yari bir pas hatasi, ikinci yarida yanlis topkontrolü haric en azindan savunma kilidini acamaya cabaliyanlardandi.
                      bir mac oynuyor bonsverisi alinsin diyor millet, sonra böyle bir mac sonra özer cop, bu takimda isi yok oluyor. hay allahim ya.
                      misal veriyorum keciören gibi takimlara karsi riskli paslar atmazsan ileri uca nasil kilidi bozacaksin?
                      yusufun ortalarinami güvenelim?

bu takimda sefa gibi adama 3,5 milyon bonservisi veriliyorsa simdiye kadar özere verilmiyen 1,5 milyon bonservis ayip bence. benim fikrim bu.

Yorum

• Volkan' yapılanın daha beteri yapılarak gönderilmeli. PTT 1. Lig de bile forma şansı bulamaz ama sinsiliği sayesinde bizim takımın as oyuncusu.

Yorum

• Takımın en canlı ve en dinamik oyuncusuydu.

Bilhassa ikinci yarıda vitesi artırıp. Takımı atağa kaldırıp, pozisyonlara soktu.

Ama dönen topları alacak, pas kalitesini artıracak düzeyde olmadığımız için skor yapamadık.

Onun dışında Özer bu takımın olmazsa, olmazıdır.

Öyle bir iki pas hatası ile silinecek, dışlanacak bir oyuncu değildir.

Bizim asıl gayemiz orta sahada '' Özer, Erkan ve Mehmet'lerin '' sayılarını artırmak olmalı.

Yorum

• Gayret gösterdi, çaba sarf etti bişeyler yapmaya çalıştı da ne yaptı anlamadım.

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Volkan' yapılanın daha beteri yapılarak gönderilmeli. PTT 1. Lig de bile forma şansı bulamaz ama sinsiliği sayesinde bizim takımın as oyuncusu.

Sen art niyetli bir arkadassin. Bu yorumu hangi futbol perfonmansina gore soyledin cook merak ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Özer bu takımın en yetenekli oyuncularından biri. Bonservisi alınmalı.
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim