Şu egonu biraz indir Özer Bey.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kalbinde ki hisler ile bulunduğu yeri bir türlü birbirine oturtamayan, rahatsızlık yaşayan birisinin çırpınışlarını izliyoruz. Güzel bir insan analizi aslında dikkatle izleyin derim sahaya çıkışını, sahadan çıkışını her hareketlerini izleyin çırpınan zavallı bir insan göreceksiniz. Artık üzülmeye başladım.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Çoğu arkadaş olaya duygusal bakıyor..mücadele ise temel kriter Fatih Atik Özer'den çok koşup mücadele ediyor..Özer kırılgan, savruk ve güçsüz bu haliyle bizim ortasahanın yükünü kaldıramaz.Ligde her maçı izliyorum özellikle 3. bölgede son paslarda inanılmaz güçsüz kalıyor ve ataklara el freni oluyor. Hem zaten o kalibrede olsa idi ne fener bırakırdı ne de kasımpaşa verirdiTrabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
DEEP BLUE
Hey gidi Özer... Bu sayfalarda Bourceanu kütüğüyle mukayese edildiğini de gördü bu gözler... Git oğlum git... Bu taraftarın emeğe saygısını geçtim, futboldan zerre kadar anlamadığına inandım artık... Git de, kütüklerle dolsun takım... Dolsun ki, kurtulayım bu futbol işinden... Ahşap boyama işleri filan yapayım..
Yorum
-
Koşup yırtınması bir yana ,cesaretle rakibin arasına dalıp topu ileriye taşıması Ekici'de dahil hiç bir oyuncunun yapmadığı şey.
Eleştiri yapanlar teknik boyuttan ziyade 2010-11 sezonunda yaşananları gözönünde tutuyorlar sanırım. Evet kardeşim ,ben de unutmadım hatta sayfanın başında yazılarımda duruyor ama iki durumu birbirinden ayırt etmeniz gerekiyor.
Özer bu takımda her daim oynar.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Tamam anladık günah çıkarmaya çalışıyorsun. Ama bu senin her topa yırtık dondan fırlar gibi atlamanı, her topu ezmeni, her duran topu eziyete çevirmeni gerektirmiyor. Sade oyna, basit oynaki bir faydan dokunsun takıma. Yoksa bu kafayla bonservisinin alınmasını hak edecek bir futbol oynaman mümkün değil.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
bu takimin en kötü futbolcusu keske özer olsaydi. ozaman bu takim sampiyonlugun en büyük adayi olurdu.
söyleyin bana özer den fazla katki sagliyan ve onbirde oynamiyan kim var? söyleyinde bizde bilelim.
mehmet'le beraber ortasahanin vazgecilmezi özer.
hicmi futboldan anlamiyor bazilari? defansdan topu öne cikaran kim var? hersefer heryerde takim arkadaslarinin yardimina kosu top istiyen kim var? sonerimi koyalim oraya? salihimi koyalim? umursamaz hareketlerle oyniyan constantimi koyalim? iki metre pas atmakda zorlanan medjani'mi oynasin?
özerin yanina koy alex'i önlerinede koy memo'yu bak ortasaha nasil calisiyor.
ama yok bizim taraftarin gözüne batiyor 1,5 milyon bonservis bedeli. bu 1,5 milyon maloudanin gitmesine verilen para kadar. sefa'ya ödenilen paranin yarisindan az. siz daha neyin kafasini yasiyorsunuzki?
gecen sezonun ikinci yarisinda takimi ayakta tutan özer ve alex'di. be sezonda ortasaha'yi ayakta tutan özer ve mehmet'dir.
ama yok hala istemiyorsaniz tamam koyalim topdan anlamiyan bir salihi, medjaniyi. toptan kacip dursun, rakibin arkasina saklansin, sorumluluk üstlenmekden üsensin.
bu takimda ortasahaya bir isim yazilcaksa, ilk iki isimden biri özer'dir. digeride mehmet.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum