Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi oynadı diyemem ama böyle bir zeminde herhangi bir oyuncuyu eleştirmek büyük haksızlık olur.Top sürülmeyen,oyuncuların ayakta durmakta bile zorlandığı bir sahada oynandı maç.

Bunun dışında Ersun Hoca'nın Özer'e bir mevki belirlemesi lazım artık.Çocuğun her maç mevkisi değişiyor,bazen aynı maç içinde 3 farklı pozisyonda deneniyor..Tamam takımda Özer dışında birkaç mevkide oynayabilecek bir oyuncu pek yok,bu yüzden Özer üzerinde deniyor bunu ama çocuğa da yazık.Bu şekilde bir oyuncunun performans artırması çok zor,sonra haketmediği eleştiriler alıyor böyle olunca

Yorum

• İlk olarak torulli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ekici'nin oldugu yerde Özer lüks mü? Bilemiyorum ama Ekici & Özer A.Ş 'yi izlerken futbola aşık oluyorum.
      onu diyen halt etmiş,Gs maçında beraber oynamadı mı bu adamlar?Şov yaptığımız Gençler maçında da ikisi sahadaydı.Böyle yorumları ciddiye almamak lazım,futbol topu bilen adamlarla oynanır çünkü

Yorum

• Çok istekliydi yine takımın savascisi komandosu.
        hep ayni arzuyla oynaman dileğiyle tebrikler
        HAMİ_41

Yorum

• Hırsına, isteğine saygım sonsuz. Ama bişe eksik kalıyor Özer'de...
          Bilemiyorum...
          Hamiş

Yorum

• Kiralık devam edelim
            Bonservisini almak gibi bi hataya düsmeyelim

Yorum

• Bence çok çok kötüydü. Hatta sıfırdı bile diyebilirim. İnşallah bonservisi alınmaz. Soner, bu, Ferhat falan. Pamuk gibilerdi hep beraber.

Yorum

• Çok hırslı olduğu için çok şey yapmak istiyor. Böyle olunca da basit oynamayı unutuyor.
                Bugün de en çok hırs yapan oyuncuların başındaydı.
                Zemine rağmen iyi ayakta kaldı ama sonuç noktasında yine etkisiz kaldı..
                www.x.com/zykmda

Yorum

• bizim taraftar özer'den ne istiyor onu bi anlamış değilim. Bu takımın olmazsa olmazıdır bu adam. Formsuzdur dersin bugün kotuydu dersin daha ötesi nankorluk olur.

helal ozer aynen devam!!!...
                  #

Yorum

• Bugün çok istekliydi ve çok mücadele etti, önemli pas hataları yaptı ama zemin çok kötüydü.

Kadroya Ekici, Özer, Bosi, Cardo yazarım gerisini düşünerek yazarım.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• çok istekli eyvallah..AMA her maç aynı oyunu oynuyor..hiç kendini geliştirmiyor..top da eziyor bazen.. oyununa seviye atlatması lazım..hep belli bir çıtada oynuyor
                      #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• Takımın olmazsa olmazı. Gelmeden önce ben de kendisine karşı çok önyargılıydım ama benim gibi düşünen herkesi uyandıracak kadar iyi ve özverili oynuyor. Sakatlığı tekrar etmezse mutlaka bonservisi alınmalıdır.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• küçük maçların büyük futbolcusu demek isterdim.. ama onu bile haketmiyor. küçük maçların ortalama futbolcusu.. büyük ve kritik maçlarda hiç göremedim onu..

Yorum

• Tamam mücadele ediyor ama mücadelesinin hakkını veremiyor.Bal üretmeyen arı.
                            TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• Uefa listesine adi verilmemişti. 2.turda 1 oyuncu ekleme hakkımız var diye biliyorum. Bu kesinlikle özer olmamali.

Yorum

• Özer Hurmacı

Hayırlı olsun adamım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim