İlk olarak truva28 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar bana kizmayin ama şu takimda o kadar takilacak topçu varken neden özere bu kadar gicik gidiliyor
merak ediyorum samimiyetle ha fayda noktasinda dersen bu takimda neler var neler
çalişkanlik mücadele dersen çok daha kötüleri mevcut
yok yanliş anlaşilmayim soruyorum bilmediğim bir şey var mi
külüp içerisinde lemi araciliğiyla baski oluşturuyor mu gibi
Yorum
-
Malum takımda oynadı ya o yüzden. Tamam müthiş oynamayabilir ama şu takımda eli ayağı düzgün 3-4 futbolcudan biri olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Birazcık taraftarın gazını alma hamlesi gibi geldi bana bu karar. Erkan ve Özer bir süre sonra affedilir benceİlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bana kizmayin ama şu takimda o kadar takilacak topçu varken neden özere bu kadar gicik gidiliyor
merak ediyorum samimiyetle ha fayda noktasinda dersen bu takimda neler var neler
çalişkanlik mücadele dersen çok daha kötüleri mevcut
yok yanliş anlaşilmayim soruyorum bilmediğim bir şey var mi
külüp içerisinde lemi araciliğiyla baski oluşturuyor mu gibi
Yorum
-
Suçu Trabzon kökenli olması...İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'de oynadığı zamanlardaki demeçlerinden dolayı bu kadar tepki gösteriliyorsa aynı tepki niye Ersun Yanal'a gösterilmiyor? İkiyüzlü Trabzonspor taraftarı...
Yorum
-
Adının hakkını veriyor kardeş. İşin inanılmaz tarafı ise bu tiplerin halen forumda barındırılması.İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela adam Onur'a haksız diyebiliyorken Özer'e hak verebiliyor. Şimdi illa ben trolüm demesini mi bekliyoruz?
Onur Recep Kıvrak
Yorum
-
Bonservisi alınmadan önceki Özer ve alındıktan sonraki Özer arasında 125456288962745221566 fark var.
Keşke önceki Özer olarak kalabilseydin. Güle güle ..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum