Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özer bunu haketmemiştir, bu yanlış karardan dönüleceğini umuyorum...
    Umarim saka yapiyorsundur!
    Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Bu adamı yedekte bile görmek istemiyorum ancak neden kadro dışı bırakıldı anlamış değilim. Saha içinde takıma ihanet ettiğini görmedim. Saha dışında neler yapıyormuş acaba yönetimden bir açıklama bekliyorum.

Yorum

• Yolun açık olsun.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Arkadaşlar bana kizmayin ama şu takimda o kadar takilacak topçu varken neden özere bu kadar gicik gidiliyor

merak ediyorum samimiyetle ha fayda noktasinda dersen bu takimda neler var neler

çalişkanlik mücadele dersen çok daha kötüleri mevcut

yok yanliş anlaşilmayim soruyorum bilmediğim bir şey var mi

külüp içerisinde lemi araciliğiyla baski oluşturuyor mu gibi

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar bana kizmayin ama şu takimda o kadar takilacak topçu varken neden özere bu kadar gicik gidiliyor

merak ediyorum samimiyetle ha fayda noktasinda dersen bu takimda neler var neler

çalişkanlik mücadele dersen çok daha kötüleri mevcut

yok yanliş anlaşilmayim soruyorum bilmediğim bir şey var mi

külüp içerisinde lemi araciliğiyla baski oluşturuyor mu gibi
            Malum takımda oynadı ya o yüzden. Tamam müthiş oynamayabilir ama şu takımda eli ayağı düzgün 3-4 futbolcudan biri olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Birazcık taraftarın gazını alma hamlesi gibi geldi bana bu karar. Erkan ve Özer bir süre sonra affedilir bence

Yorum

• Kardeşim bi yürüyün gidin dalga mı geçiyorsunuz eli ayağı düzgünmüş. 1 tane bile gol atamayan 10 numara mı olur, sağa sola boş boş koşmaktan başka bi halta yaramıyor.
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Fenerbahçe'de oynadığı zamanlardaki demeçlerinden dolayı bu kadar tepki gösteriliyorsa aynı tepki niye Ersun Yanal'a gösterilmiyor? İkiyüzlü Trabzonspor taraftarı...

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fenerbahçe'de oynadığı zamanlardaki demeçlerinden dolayı bu kadar tepki gösteriliyorsa aynı tepki niye Ersun Yanal'a gösterilmiyor? İkiyüzlü Trabzonspor taraftarı...
                  Suçu Trabzon kökenli olması...

Yorum

• Üzülme be Özer'im seneye Survivor'a gidersin.

Yorum

• Mesela adam Onur'a haksız diyebiliyorken Özer'e hak verebiliyor. Şimdi illa ben trolüm demesini mi bekliyoruz?
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mesela adam Onur'a haksız diyebiliyorken Özer'e hak verebiliyor. Şimdi illa ben trolüm demesini mi bekliyoruz?
                        Adının hakkını veriyor kardeş. İşin inanılmaz tarafı ise bu tiplerin halen forumda barındırılması.
                        Onur Recep Kıvrak

Yorum

• yetenek fukarasinin fener asigi lemi dayisi bir yolunu bulup bu futbolcu artigini basimiza musallat eder yine.

Yorum

• Osmanlısporda sana başarılar. Mümkünse deplasmana bile gitme Trabzona.

Yorum

• 10 numara gibi 10 numaraydı

Ligde en azından bu numarayla hiç bir takımda oynayabileceğini düşünmüyorum.Mücadele bi yere kadar Özer Konya ve Başakşehir maçlarında kaçırdıkların bile anlatıyor her şeyi
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bonservisi alınmadan önceki Özer ve alındıktan sonraki Özer arasında 125456288962745221566 fark var.
                                Keşke önceki Özer olarak kalabilseydin. Güle güle ...
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim