Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ozer in enerjisini ve gucunu dogru kullanmasi lazim...

Bir de bazen en iyi oyun, basit oyundur.

Tabi arkada saglam bir ikilinin olmamasi da bunda etken .

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ozer in enerjisini ve gucunu dogru kullanmasi lazim...

Bir de bazen en iyi oyun, basit oyundur.

Tabi arkada saglam bir ikilinin olmamasi da bunda etken .
      özer gibi bir oyuncu takıma sarttır. super bir teknik degil. super yetenekte degil. ama azmi calıskanlıgı diger arkadaslarını oyunda gazlar. ayakta tutar.

kosmayan cardozo kosar. daha teknik mehmet hırslanır daha verimli olur. Genc oyuncular buna bakar ben neden kosmayayım der..

Ozerlersek yetenek anlamında soylemiyorum Özer bir Schweinsteiger dir. Özer bu takımın ev sahibidir.Bosi paşanın kariyerine saygım olmasa direk olarak derdim ki kaptan olmalı. Tabiki kaptan Onur u olursa aynı seyi demeyebilirim.

Ayrica kesinlikle bir fb deki özer degil. burda daha sahiplenici .böyle devam özer ben razıyım.
      13 Vitor Hugo

Yorum

• Maçın tekrarını izledim dün gece , maç saati dışardaydım. Eve gelip yorumları okudum Özer için öyle şeyler yazılmışki çok merak ettim bu kadar kötü nasıl oynadı diye özellikle izledim. Adam ara pas , şut , çalım herşeyi yaptı neredeyse ne bekleniyor anlamıyorum. Haksızlık edildi Özer'e son maçta.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Adamsin Özer!

Yorum

• Takımın bankosu.
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Takımda galibiyet için mücadele eden ve risk alan ender oyunculardan. Geçmişinde hangi takımda oynadığı veya ne dediği beni ilgilendirmiyor. Bir oyuncuyu hep geçmişiyle yargılayacaksak takıma kimse transfer edilemezdi. Bize geldiğinden beri karaktersizlik yaptığını gördünüz mü? Ee daha ne o zaman, bu adamı performansıyla değerlendirin yeter. Taraftara yakışmıyor takıntılı olmak.

Yorum

• Erciyes maçı için konuşacak olursak, Aykut'tan sonra Bosi ile beraber Özer maçın iyilerindendi. Fakat yeterli miydi bence hayır. Mehmet, Erkan ve Sefa'dan çok daha fazla mücadele etti. Ancak biraz daha sorumluluk alıp takımı hücuma kaldırması, yönlendirici olması gerekir. Pas trafiğini yönetmeli. İnşallah daha iyi olacaktır. Ayağına sağlık Özer.

Yorum

• İleri tuşu bozuk boş koşuların adamı.
                  Devam devam.

Yorum

• Özer Hurmacı

ben beğenmiyorum, fakat mücadelesini takdir ediyorum

ilk yarıda çıkarken az daha topu kaptıracaktı, şans eseri alamadılar, maça 1-0 yenik başlayacaktık, öte yandan Sefa'ya attığı pas güzeldi

isabetli orta konusunda da Yusuf ile yarışır
                    En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 31.01.2015, 00:27.

Yorum

• Çok zor bir şey değil Özer. Sadece biraz basit oynayacaksın o kadar..

Takımda en çok mücadele eden ve en çok sorumluluk alan oyuncuların başında ama son pas/vuruşlarda biraz daha basit olabilse keşke..
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Yorulmuyor herhalde
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• panik durumlarda oyunu rahatlatmaya,topu ayağında tutmaya çalışıyor.. ki gayet normal. form olarak düşüşte ama özer iyidir iyi
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• burda özere basit oyniycaksin diyenlere katilmiyorum
                            takimda basiti seven yeterince adamimiz var. sükürler olsun
                            özer dengeyi bozan olsun, beklenmedigi yapsin, yaptiklari süprizligini korusun

tek istegim topu yarim sn daha erken ayagindan cikarmasi
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Özer Hurmacı

Muthis bur onyargi var oZer'e. Dusunuyorum daha fazla ne yapabilir. Daha fazla mehmet ekici sutlari cekebilir ya da duran top kullanir. Ki onlari da yapsa trabzonsporda isi ne. Harikaydin ozer. Allah senden razi olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Farkli gözlerle izliyorum herhalde bazi maçlari

Gecen haftalar formsuzdu fakat dün cardozo ile beraber macin en iyisiydi
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim