Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o golü atacakin be özerim

Yorum

• Gol kacirdi diye mi cikartildi bu adam, neyi yapamadi da cikartildi, takimin en iyisi olan adami topu ileri tasiyan tek adami cikarmak ne ile aciklanir, cidden anlamiyorum. Deniz efendi,Erkan efendi macboyu ...ken neden Özer????!

Yorum

• medjani bile toplara daha iyi vuruyor, 2 senedir bir tane maç aldırmamışın takıma neyine savunayım senin ? boş kaleye gol atmaktan acizsin, o golü atsan belki bu gece farklı bir sonuç olacaktı.

engin baytar kadar katkı veremiyorsun, sen oynadığın sürece bu takım loser olmaya devam edecek bunu bir defa daha ispatladın.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• oğlum ağlayacağına ayağına gelen fırsatı değerlendirseydin ya.yine de çıkmamalıydı.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            medjani bile toplara daha iyi vuruyor, 2 senedir bir tane maç aldırmamışın takıma neyine savunayım senin ? boş kaleye gol atmaktan acizsin, o golü atsan belki bu gece farklı bir sonuç olacaktı.

engin baytar kadar katkı veremiyorsun, sen oynadığın sürece bu takım loser olmaya devam edecek bunu bir defa daha ispatladın.
            Hep bi marjinallik
            Ne losermış arkadaş her olumsuz başlığın altına loser çakıyorsun Bak gazeteci olacak adamsın klişeleşme bu kadar
            Çok da kızmamak lazım ya şu maçta en son kızıllacak adamlardan biriydi
            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 03.05.2015, 21:22.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hep bi marjinallik
              Ne losermış arkadaş her olumsuz başlığın altına loser çakıyorsun Bak gazeteci olacak adamsın klişeleşme bu kadar

ee öyle ama... takımda çok loser var, bunlardan kurtulmadığımız sürece kaybetmeye mahkum bir takım olacağız.

adam bomboş pozisyonda dalga geçer gibi topu stadın dışına yolluyor, 2 yıldır maç aldığını görmedim Trabzonlu olmasa zaten 10. luğa oynayan bir anadolu takımında izlerdik kendisini. futbolcu adama acımam ben, dünyanın parasını kazanıyorlar tamam takımı sahiplenmek ve hırs güzel şey, bir futbolcuda ilk dikkat ettiğim özellik hırsı ve kazanma arzusudur ama özer aldığı paranın hakkını vermiyor. takım katar kulübüne döndü, 1 milyondan aşağı alan adam kalmadı kadroya baksak yarısı ptt topçusu. bunların teker teker ayıklanması lazım ki gelecek sezon adına umutlanalım.

edit: yinede evet bu maç çıkmaması gerekirdi, erkan dururken özer in çıkması büyük hata. waris in son dakkalarda girmesi dahada büyük bir hata.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yaaa bırak git Allahını seversen. bonservisin alınsın diyordum, yok arkadaş kesinlikle alınmasın.
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bir işe yaramasan da çıkması gereken sen değildin.
                  Boş kaleye gol atamadın.Sağ ol.

Yorum

• Her zamanki gibi çalışkan ve faydalı... Tüm boşlukları kapadı, her yolu denedi. Emeğine yüreğine sağlık gerçek özevlat...

Yorum

• O kaçırdığın gol sonrası tribünde binlerce insanın içi yandı, ciğeri soldu Özer.
                      O pozisyonun bir açıklaması, tutar yanı yok...
                      Atacaktın!
                      Hamiş

Yorum

• özer bu takımın 10 numarası asla olamaz

Yorum

• sene basından beri gram faydası yok.
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bugün maçın en iyisiydi ama emeğinin karşılığı oyundan çıkartılmak oldu.
                            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                            Komünar..

Yorum

• İyi ki buraya yorum yazanlar futbol otoritesi değiller...

Özer'in size yaranması için ne yapması gerek?

Merak ediyorum artık...

Şunu kafanızın bir kenarına not edin artık, Özer şu takımda futbol oynamayı bilen 3-4 kişiden biri!

Saçma sapan eleştirilere artık sakin kalamıyorum maalesef...

Kusura bakmayın.

(Bu arada maçı çıplak gözle izleyenler kimin iyi, kimin kötü olduğunu destekleri ile kanıtladılar. Söze gerek yok!)

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi ki buraya yorum yazanlar futbol otoritesi değiller...

Özer'in size yaranması için ne yapması gerek?

Merak ediyorum artık...

Şunu kafanızın bir kenarına not edin artık, Özer şu takımda futbol oynamayı bilen 3-4 kişiden biri!

Saçma sapan eleştirilere artık sakin kalamıyorum maalesef...

Kusura bakmayın.

(Bu arada maçı çıplak gözle izleyenler kimin iyi, kimin kötü olduğunu destekleri ile kanıtladılar. Söze gerek yok!)
                                kardeş biz galiba senle aynı maçları izlemiyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim