derhal bonservisi ödenip alınmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ankarasporddakı ozer degıl bu net gorunuyor ama orta sahamızın dınamosu suan o helekı gol attıgındakı sevıncı ızlemeye deger takımımızın yarı enerjısını o saglıyor takım oturdukca cok daha guzel seyler yapacagına ınanıyorum...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
bu mac birtane ilk yari bir pas hatasi, ikinci yarida yanlis topkontrolü haric en azindan savunma kilidini acamaya cabaliyanlardandi.
bir mac oynuyor bonsverisi alinsin diyor millet, sonra böyle bir mac sonra özer cop, bu takimda isi yok oluyor. hay allahim ya.
misal veriyorum keciören gibi takimlara karsi riskli paslar atmazsan ileri uca nasil kilidi bozacaksin?
yusufun ortalarinami güvenelim?
bu takimda sefa gibi adama 3,5 milyon bonservisi veriliyorsa simdiye kadar özere verilmiyen 1,5 milyon bonservis ayip bence. benim fikrim bu.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu mac birtane ilk yari bir pas hatasi, ikinci yarida yanlis topkontrolü haric en azindan savunma kilidini acamaya cabaliyanlardandi.
bir mac oynuyor bonsverisi alinsin diyor millet, sonra böyle bir mac sonra özer cop, bu takimda isi yok oluyor. hay allahim ya.
misal veriyorum keciören gibi takimlara karsi riskli paslar atmazsan ileri uca nasil kilidi bozacaksin?
yusufun ortalarinami güvenelim?
bu takimda sefa gibi adama 3,5 milyon bonservisi veriliyorsa simdiye kadar özere verilmiyen 1,5 milyon bonservis ayip bence. benim fikrim bu.

Yorum
-
Takımın en canlı ve en dinamik oyuncusuydu.
Bilhassa ikinci yarıda vitesi artırıp. Takımı atağa kaldırıp, pozisyonlara soktu.
Ama dönen topları alacak, pas kalitesini artıracak düzeyde olmadığımız için skor yapamadık.
Onun dışında Özer bu takımın olmazsa, olmazıdır.
Öyle bir iki pas hatası ile silinecek, dışlanacak bir oyuncu değildir.
Bizim asıl gayemiz orta sahada '' Özer, Erkan ve Mehmet'lerin '' sayılarını artırmak olmalı.
Yorum
-
Özer Hurmacı
İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan' yapılanın daha beteri yapılarak gönderilmeli. PTT 1. Lig de bile forma şansı bulamaz ama sinsiliği sayesinde bizim takımın as oyuncusu.
Sen art niyetli bir arkadassin. Bu yorumu hangi futbol perfonmansina gore soyledin cook merak ediyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum