Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyundan alındıktan sonraki yüz ifaden unutulmaz..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyundan alındıktan sonraki yüz ifaden unutulmaz..
      Fotosu varsa koy buraya
      En son Sibel tarafından düzenlendi; 23.08.2015, 15:13.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyundan alındıktan sonraki yüz ifaden unutulmaz..
        Spiker bir kere Özer demedi düşünün nasıl haddini bilerek oynadığını
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Normalde bir takımın 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncu gol atar, asist yapar, oyunu yönlendirir, pozisyon oluşturur, top taşır, şut atar veya hücum varyasyonlarının içinde yer alır. Dün oynanan maçta hangi birini yaptı?

Pardon!

O haddini bildi, diğer haddini bilmeyenler had bildirdi.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Normalde bir takımın 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncu gol atar, asist yapar, oyunu yönlendirir, pozisyon oluşturur, top taşır, şut atar veya hücum varyasyonlarının içinde yer alır. Dün oynanan maçta hangi birini yaptı?

Pardon!

O haddini bildi, diğer haddini bilmeyenler had bildirdi.

Milletin goremedigini goren arkadaslar var sicak yuvamiz bmn de Adam 10 mac sonra gol atar, golluk iki pas verir sonra bu arkadaslar yine kabuklarindan cikip "ozer e dil uzatanlar nerede?" derler.

Dun Erkan in Yusuf un gosterdigi mucadelenin çeyregini gostermedi, resmen 10 kisi oynatti. Ayrica cikarken resmen sota ya trip atti, o yuz ifadesinin anlamini hepimiz biliriz. Neyse mactan sonra yorumlara bakayim dedim, "Adam mucadele etti kostu" ...

Neyse marin gelince hem ekici ye alternatif olacak hemde kanatlara, ozer den kotu olamaz.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Milletin goremedigini goren arkadaslar var sicak yuvamiz bmn de Adam 10 mac sonra gol atar, golluk iki pas verir sonra bu arkadaslar yine kabuklarindan cikip "ozer e dil uzatanlar nerede?" derler.

Dun Erkan in Yusuf un gosterdigi mucadelenin çeyregini gostermedi, resmen 10 kisi oynatti. Ayrica cikarken resmen sota ya trip atti, o yuz ifadesinin anlamini hepimiz biliriz. Neyse mactan sonra yorumlara bakayim dedim, "Adam mucadele etti kostu" ...

Neyse marin gelince hem ekici ye alternatif olacak hemde kanatlara, ozer den kotu olamaz.
              Ahhh ah.

İlk yarı sonunda en çok koşan oyuncuydu. Bu doğru ama birşey ifade etmiyor. Çünkü koşma ile etkin koşma farklı şeyler. Mesela 100 metrelik bir yarış koşusu düşünelim. Bunu kazanmaktaki belirleyici etmen erken bitirmektir. Ancak sonuncu olan da o yarışı bitirir ve koşmuş olur.

Yorum

• Kadro dışı kalması bile yeterli olmaz. Takımda sükunet sağlanmak isteniyorsa direk uzaklaştırılmalı. Kral olmak istiyor ama etrafı krallarla dolu olunca havası sönüyor. Dolayısıyla huzursuzluk çıkarıyor. Takımın selameti açısından uzaklaştırılması lazım. Takımda sükuneti bozan kimsenin gözünün yaşına bakılmamalı

Yorum

• Takımda durduğu her saniye, aldığı her milyon avro zarar!

Yorum

• Önceden iyi bir yedek diyebiliyorduk.

Yorum

• Adını duymadım maçta.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Geldiğinden beri gereksiz bi otorite kurma çabası takımın abisi olması gayreti içinde

Fakat bunlar için bazı şeyler yapmış olman lazım

Özer bu takım için yeterli değil belki alternatif olur fakat yıldız havalarında dolaşması anca taraftarda antipatiye neden olur
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          basladi yine geleneksel özere sallamalar.

trabzonsporu gercekten yüreginde tasiyan nadir futbolcularimizdan. bu asiri duygusallik onun bazi zaman aleyhine oluyor.
                          gecen mac okay toplardan saklanmayip mbia gibi oyunu arkadan eline alsaydi özerde forvet arkasinda defansdan top almak icin geri gelmezdi. böylece pozisyonuna uygun oynardi. ama futbolu bilmiyen taraftarlarimiz yine sallamaya zemin bulmus masallah.
                          zaten merak etmeyin istediginiz kadar sallayin. hami, vahid, ersun, sota hepsi özeri zaten bosuna oynatiyor. bi bildikleri yok diye oynatiyorlar.
                          "Şimdi de Fenerbahçe’deyim. 22-23 yaşında Fenerbahçe’de oynamak çok önemli, hayallerini kurduğunuz takıma geliyorsunuz."

Tamam çok büyük Trabzonsporlu kendisi..

Yorum

• madem o röpörtaji buluyorsun bunlarida bulsana

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

"Türkiye'de oynamak istediğin kulüp var mı?

Türkiye'de genelde futbolcuların üç büyüklere gitme sevdası var. Benim İstanbul aşkım yok. Ama sonuç olarak profesyonel futbolcuyum ve kendimi nerede daha rahat geliştirme olanağı bulursam oraya gitmek isterim.

"Trabzonspor'u şampiyon yapacağım" diye ağlardım

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor."

yeni bir takima gelen futbolcu baska ne dicek? buraya gelmekden cok üzgünüm hic sevmiyorum fenevi'mi diyecek?
                            birakin bu isleri.
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              madem o röpörtaji buluyorsun bunlarida bulsana

Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

"Türkiye'de oynamak istediğin kulüp var mı?

Türkiye'de genelde futbolcuların üç büyüklere gitme sevdası var. Benim İstanbul aşkım yok. Ama sonuç olarak profesyonel futbolcuyum ve kendimi nerede daha rahat geliştirme olanağı bulursam oraya gitmek isterim.

"Trabzonspor'u şampiyon yapacağım" diye ağlardım

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanırım?

Trabzonspor aşkı küçüklüğümden beri var. Orada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarını seyrederdik. Lemi dayımı izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip şampiyon yapacağım' diye ağlayarak çıkardım. Tatillerde Akçaabat'a geldiğimizde, en çok sevdiğimiz şey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamaktı. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcuların çoğuyla tanıştım. Ünal Hoca Ümit Milli Takım'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takımlarda. Onlarla birlikte çalışmak onur veriyor."

yeni bir takima gelen futbolcu baska ne dicek? buraya gelmekden cok üzgünüm hic sevmiyorum fenevi'mi diyecek?
                              birakin bu isleri.
                              Kısaca 'Yanar-Döner' bir arkadaş.. Uzatmaya gerek yok sen de aynısını diyorsun ben de

Mutluyum demek ayrı hayalim Fenerbahçe'ydi ayrı..

Yorum

• İyi bir yedek olur.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim