Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağ kanatta oynar mı?

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sağ kanatta oynar mı?
      kanat oyuncusu gibi olmaz

Yorum

• dön lütfenn dönn lütfennn
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Rica ediyorum tam sakatlığın geçmeden gelme. Lütfen. Bu senin Son Şansın. Git Kemiklerin güçlensin sonra oyna. Yok ben oynamak istiyorum demişsin hocaya. Bekle az sabret ya.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Özer kariyerin bittiğinde umarım seni sürekli sakattı kendini bir gösteremedi diye hatırlamayız.
              Dallas Mavericks
              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Özer Hurmacı

Constant-ozer + ekici bu orta sahayı ne zaman izleyeceğiz?

Yatabare-cardozo-sefa-ekici-ozer-constant-ishak-belkalem-yumlu-bosingwa-onur

Bu takım benim için rüya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Antep maçında riske etmeye gerek yok. Akhisar maçında sahada olsun
                  Çok borcun var bize Özer. Çok 3 puan borcun var..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Takım zaten şuan iyi durumdayken riske etmeye gerek yok...Milli maç arası tam anlamıyla hazır olduktan sonra dönsün..Allah kaza bela vermezse liderimiz olacak inşallah..

Yorum

• Tamamen hazır olunca dönsün çok katkısı olacaktır.

Yorum

• takıma girince hemen liderlik konumuna geçmemesi lazım.şuan o işi constant ve ekici yapıyor.direk 10 numara oynayacağını düşünmemeli.bu üçlü bir arada oynayabilirse topa sahip olma konusunda çok yol katederiz.ama bir arada oynatmak zor iş. rol paylaşımını düzgün yapmak gerekiyor.bu konuda özer'in biraz fedakarlık yapması lazım.yan rolleri kabul etmeli.sonra oynadıkça durum tekrar gözden geçirilir.vahid hoca gibi otoriter bir t.direktöre sahip olmak da avantaj.öyle kolay değil bu oyuncuları idare etmek. boşluğu buldular mı, kafasına göre takılmaya başlarlar.istanbul klüplerinde görüyoruz.

Yorum

• bu macin son yarim saatinde oynamasini bekliyorum
                          yavas yavas mac eksigini gidermeli
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Özer'in dönüşü özellikle Cardozo için çok iyi olacak. Özer ileride iyi pres yapabilen ve boş alan yaratan bir oyuncu, bir an önce görev vermesi lazım hocanın.

Yorum

• forma aşkını gösterdi,adam kaç aydır sakat döndü ve soner efendini 3 yıldır oynayamadığı topu oynadı.ah bide sürekli sakatlanmasa.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Her maç 11 oynamalı bu adam.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim