Dün sanki normalden daha atik gibi gözüktü bana, karşı takım oyuncularının yavaşlığındanmıdır anlamadım ama hızlanması falan iyiydi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Halil Altıntop
Daraltma
X
-
İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün sanki normalden daha atik gibi gözüktü bana, karşı takım oyuncularının yavaşlığındanmıdır anlamadım ama hızlanması falan iyiydi
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir tek ben mi begenmiyorum bu uşağı acaba?
Yorum
-
İlk olarak kalkanbalığı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene forması garanti.. Çünkü Türk... yerli sıkıntımız var... Geçen sene burakın kötü oynadığı maçlarda bile yedek soyundu.. bu seneki takımda daha sorumluluk alan Halil bekliyorum...
Yorum
-
muhakkak ceza sahasında oynamalı.Kanat forvet yada kanat oyuncusu ozellikleri yok.
Santrafor yada hemen arkasında oynarsa cok katkı saglar.Futbolu bilerek oynayan bir oyuncuALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Forvet alınsada alınmasada Halil'in oynayacağını ve profesyonelliğini göstereceğini düşünüyorum. Burak'tan sonra kim oynarsa oynasın 30 ve üzeri gol beklentimiz muhakkak olacaktır ama 15i bulsan bile yetersin.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum