Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belki cok büyük bir oyuncu degil ama büyük oynadigi kesin bakalim seneye ''Normal'' ligdeki performansi nasil olacak. Tabi bir de transfer dönemindeki performansini merak ediyoruz inka et gelsin Hamit

Yorum

• Halil futbolcuysa ben cristiano ronaldoyum

10 dk izlemeye dayanamıyorum.Okadar yani.

Yorum

• Çağır şu ikizini
        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Beklentiyi karşılayamadı nerede oynadığı belli olmayan bir sezon geçirdi
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ne beklediniz bu Adamdan? Sagda solda neredeyse sol bek oynatildigi Maclar vardi.15 gol 15 Assist mi beklediniz?
            Hayret bisey.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Topu saklamasını biliyor bazen ağır kaldığı gerçek
              ( ゚д゚)

Yorum

• bizim takımda adettir. Forvet alırız sol açık oynar sol bek oynar. Halil'de çoğu zaman bunu kurbanı olmuştur. Muhteşem hoca sayesinde. Kendiside bunu dile getirmişti ben forvetim diyerek. Almanya'da forvet oynadım diye.

Vücut hareketleri oldukça iyi, topu biliyor, basıyor. Evet bazen ağır kaldığı doğru. Zaten Çok süretli bir oyuncuda değil. Ama ne zaman gidip beklere yardım etmekten kurtulur bence o zaman daha iyi bir Halil izleriz. Bunun içinde mevkisinde oynaması gerekiyor. Birde hoca lazım tabi.

Yorum

• 45 maçta forma giydi 7 gol attı 8 asist yaptı.

Sözleşmesi 2014 yılında bitiyor.

Yorum

• Şu an 1. forvetimiz.
                    6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• La oglum yap bi iyilik getir abiyuvn...
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Abidan ini gettir bize koçum

Yorum

• halil her türlü kalmalı takımda, hiç bir şey yapmasa geri koşularıyla genç hücum oyuncularına örnek olur..

Yorum

• halil tam bır profosyonel, bazı futbolcular vardır.çok verimli olmasa bile sempati uyandırır.halil verimsiz değil,hatta bana göre takımın en yararlı oyuncusu,böyle olmasa bıle ınsanda güven uyandıran bır yapısı var.gayet efendı bır ınsan.bır buraka bakın bır de halıle

Yorum

• Fenerin sayesinde abisi cinconda torunlarına yetecek kadar para alacak....

Yorum

• İlk olarak kalkanbalığı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerin sayesinde abisi cinconda torunlarına yetecek kadar para alacak....
                                Köy ağaları gibi bunlar, karşılıklı fıyat artırıp,zarar vermeye calısırlar.sonucta hıcbırı bısey kaybetmez para bol nasılsa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X