Halil maça çok iyi başladı. İlk yarı ve 2. yarının bir kısmında çok iyiydi. Sonra yoruldu pas atamaz oldu. Son 15-20 dakika baya bitikti. Ama maç genelinde iyi işler yaptı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Halil Altıntop
Daraltma
X
-
Bu aksam etkili degildi ama arada bu tür performanslar olabilir.
Gecen hafta attigi gol ve sekli cok önemliydi,bunu bu aksam gecen haftanin sayesinde percinledik.
Halil fazla kanatlarda kaliyor ve savunmaya yardim etmek durumunda kaliyor,bu nedenle fazla etkili olamiyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Vallahi son 3 yoruma %95 katılmıyorum.Ben şu ana kadar ki en iyi Halil'i izledim.Top kontrol edince herhangi bir telaşesi yoktu.Aldı verdi ekonomiye can verdi resmen.1-2 hatası var ama bu kadar kontrollü ve soğuk kanlı Halil Allah her maça nasip etsin.9 # Osvaldo'
Yorum
-
Bu adam çok iyi bir orta saha oyuncusu bence. Hamit gibi oynuyor bizde, biraz şut çalışsın aynı hamit. Paslar, vucüt çalımları, topu sürüşü falan. Nereye koysan oynar, helal olsun sana HALİL.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
bugün alanzinhoya müthiş bir pas verdi alanzinho golu kaçırınca alanzinhoya hareket yaptı aynı halil alanzinhodan daha net pozisyonda topu kaleciye nişanladı bekleyebilir aşırabilirdi köşeye atabilirdi maçta tek kızdığım alanzinhoya yaptığı el hareketi oldu
Yorum
-
Bir iki tane cok iyi vücut calimi Alanzinho'ya attigi pas cok iyiydi. Ikinci yari cikarken bir iki tane Pas hatasi oldu ama ben bunu yorgunluga bagliyorum."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak dimsag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün alanzinhoya müthiş bir pas verdi alanzinho golu kaçırınca alanzinhoya hareket yaptı aynı halil alanzinhodan daha net pozisyonda topu kaleciye nişanladı bekleyebilir aşırabilirdi köşeye atabilirdi maçta tek kızdığım alanzinhoya yaptığı el hareketi olduTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum