Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halil maça çok iyi başladı. İlk yarı ve 2. yarının bir kısmında çok iyiydi. Sonra yoruldu pas atamaz oldu. Son 15-20 dakika baya bitikti. Ama maç genelinde iyi işler yaptı.

Yorum

• Bu aksam etkili degildi ama arada bu tür performanslar olabilir.

Gecen hafta attigi gol ve sekli cok önemliydi,bunu bu aksam gecen haftanin sayesinde percinledik.

Halil fazla kanatlarda kaliyor ve savunmaya yardim etmek durumunda kaliyor,bu nedenle fazla etkili olamiyor.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• şanssızdı...

Yorum

• Vallahi son 3 yoruma %95 katılmıyorum.Ben şu ana kadar ki en iyi Halil'i izledim.Top kontrol edince herhangi bir telaşesi yoktu.Aldı verdi ekonomiye can verdi resmen.1-2 hatası var ama bu kadar kontrollü ve soğuk kanlı Halil Allah her maça nasip etsin.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• boşuna tekrardan seçilmedi milli takıma..
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Golü daha çok düşünmeli.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Faydalı....

Yorum

• O pozisyon gol olmaliydi, nasip..
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bugün çok iyiydi.Colmanla beraber gizli kahramanı oynadılar.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bugün çok iyiydi vucüt çalımları çok hoşuma gitti mili takıma alınması iyi gelmiş Halil'e..

Yorum

• Halil her maç üstüne birşeyler koyuyorsun.İnşallah çok daha iyi olacaksın
                        Dallas Mavericks
                        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Bu adam çok iyi bir orta saha oyuncusu bence. Hamit gibi oynuyor bizde, biraz şut çalışsın aynı hamit. Paslar, vucüt çalımları, topu sürüşü falan. Nereye koysan oynar, helal olsun sana HALİL.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bugün alanzinhoya müthiş bir pas verdi alanzinho golu kaçırınca alanzinhoya hareket yaptı aynı halil alanzinhodan daha net pozisyonda topu kaleciye nişanladı bekleyebilir aşırabilirdi köşeye atabilirdi maçta tek kızdığım alanzinhoya yaptığı el hareketi oldu

Yorum

• Bir iki tane cok iyi vücut calimi Alanzinho'ya attigi pas cok iyiydi. Ikinci yari cikarken bir iki tane Pas hatasi oldu ama ben bunu yorgunluga bagliyorum.
                              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak dimsag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bugün alanzinhoya müthiş bir pas verdi alanzinho golu kaçırınca alanzinhoya hareket yaptı aynı halil alanzinhodan daha net pozisyonda topu kaleciye nişanladı bekleyebilir aşırabilirdi köşeye atabilirdi maçta tek kızdığım alanzinhoya yaptığı el hareketi oldu
                                Halil maçlarda bunu çok yapıyor asla bir artniyeti olduğunu sanmıyorum...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X