Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu akşam muhtemelen oynayacak. Umarım fizik olarak diri olur, ceza sahasında kaleyi görünce şut çeker ve maç içerisinde amaç olarak korner direğine yönelmek ile takıma taç kazandırmak yerine gol atıp asist yapmayı tercih eder. Ümidim pek yok ama hadi hayırlısı...

Yorum

• Vittekten yapılmasını beklediğimiz oyunu aslında daha iyi yapabilicek yeteneklere sahip. İkiside yavaş, güç konusunda belki Vittek biraz daha şanslıdır ama , top saklama konusunda, futbol bilgisi konusunda Halil > Vittek büyük bir fark ile hemde. Umarım başarılı olur, yarı transferinde de ikizini yanına getirsin tadından yenmez
      Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Yürü git!
        Ikinci lig takimindan kovulan adam gelmis CL, EL oynuyor. Rezillik.

Yorum

• O neydi la.

Yorum

• Umut bulutu fazla elestirdigimizden oturu basimiza gelen birsey olduguna inaniyorum artik, adam topcu filan degil. Bir de dunyanin parasini oduyoruz bulunmaz hint kumasi gibi. Sapkasi elinde anadolu takimlarinin kapilarinda geziyordu, nerden geldi bize yahu...

Yorum

• Cok Kötü

Yorum

• Melekelerini yitirmiş bir santrafor ancak bu kadar olur. Özverili olduğu zaman seviliyor ama şu haliyle yılda 1.4 milyon euroyu hak ettiğini düşünmüyorum...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Çok iyi bir yedek olur diyordum ama bu akşam iğrenç oynadı.
                  En son Tolga tarafından düzenlendi; 23.08.2012, 23:51.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• rezil......

Yorum

• tek forvet oynayamaz.

Yorum

• Gördüm gördüm de arkadaş bu kadar kötüsünü de görmedim. Bu nedir ya

Yorum

• bugünler kendisine sürekli küfredilen,hotgörülen umut un laneti olmasın :-)

Yorum

• umut gitti halil geldi diye seviniyodum, umuttan daha kötü olamaz diyodum. hal ortada. adamın yürümeye mecali yok bırak koşmayı şut çekmeyi.
                            TRABZON SPOR

Yorum

• gelen gideni aratır dedikleri bu kesin
                              BoRDo MaVi

Yorum

• Adamın kapasitesi bu. Fazlasını beklemek ahmaklık olurdu zaten...Keyfinin geldiği haftalarda atar birer gol, sezonu 8-10 gol ile tamamlar. Daha fazlası master card.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X