Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçı 2. yarı seyrettim, halil 45 dakika yaptığı pas hatalarıyla bende sinir falan bırakmadı!!!

Yorum

• Ilk yari gayet iyi mac cikardi ikinci yari pas atmasini unuttu...

Yorum

• Yalnız dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Halil ligde 3 maçta forvet oynadı hepsinde de gol attı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ilk yari iyidi sonra deli etti beni

Olsun gol icin tskler ve tebrikler...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk yarı eh, ikinci yarı sıfır.

Yorum

• ikinci yarı beni deli etti günahkar etti bu kadar bıkkın bir adam görmedim. Sanki hayattan bezmiş sanki hastalıklı gibi anlayamıyorum.

Yorum

• En fazla 60 dk lık gücü var.Ama bu 60 dk da çok iyi oynuyor.Biraz daha ekonomik kullanmak gerek Halili
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İkinci yarı o kadar kötüydü ki ilk yarıdaki kredisini tüketti eksi hanesine geçti.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Çok anlamlı goller atıyor. Yakışıyor ama.

Yorum

• Pas hatasi....

Yorum

• trabzonspor'da kendini bulan oyunculardan biri. keşke daha önce gelseydim diye düşünüyordur. ilk yarının en faydalı oyuncularından biriydi.
                        https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Son vuruş tekniğini beğeniyorum. Santrafor bögesinde ısrarla oynatılmalı. 10 gol barajını rahat geçer.

Yorum

• Halil gün geçtikçe kendini geliştirmeye devam ediyorsun göster kendini güveniyoruz sana )
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Trabzonspor ile kanı uyuştu Halil'in. Ben inanıyorum daha da iyi olacak.

Yorum

• Gol dışında fazlasıyla pas hatası yaptı..Yediğimiz gol,yaptığı bir pas hatasının sonucudur..

Ama herşeye rağmen ilk yarıda en fazla verim aldığımız oyuncuların başında gelmektedir..Tebrikler Halil..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X