Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Halil Altıntop

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayattan bezmiş peşmerge imajıyla kalitesizliğiyle futbolculuk ile alakası olmayan icraatlarıyla bezdirdi güç falan kalmadı bende artık. şenol güneş'in futbolu hiç bilmediğinin en büyük kanıtlarından birisi bu adamdır.
    bende buna benzer seyler yazacaktim. Sen yazmissin. Helal olsun.
    "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• AS 950 senden daha seri be kardeşim.

Yorum

• Hapçı mıdır nedir arkadaş

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hapçı mıdır nedir arkadaş
          Vallahi daha iyi benzetme olamaz.Takımın kaptanısın.Traşını ol , saçını düzelt bir kendine bak oynadığın topa bak.Milyonlar alıyorsun hayattan bezmişin.Ne ayak bu adam anlayamıyorum
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• hiçbirşeye üzülmüyorum kimseye beddua etmem.....ama bu halil için geçen seneden beri bir ayağı kırılsa 6 ay oynamasa dedik karşımıza aslan kesildi forumdaki arkadaşlar...Yahu 1 tane olumlu hareketi yok ama hocası(manevi babası) oyundan almıyor arkadaş....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Peşmerge ve hapçı yakıştırmalarını yapacaktım, benden önce davranmış renktaşlarım.

Sokağın köşesini bile 3 kez ileri geri yapmadan dönemez bu herif. Lütfen sana dünyalar kadar değer veren hocana da rica et de beraber gidin bu takımdan.
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..
              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Herseyi gectim bir de kaptan yapmislar bu adami. Sanki cok iyi oynuyormus gibi. Olu gibi bir hali var. Besiktas istiyorsa derhal verilmeli, hatta karsiliginda hicbir sey istenmeden verilmeli.

Yorum

• sen kulübede otur nefes al ben yine sana uyuz olur yine söverim
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Ayakta duramayan takımın, ayakta duramayan kaptanı!
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Peşmerge ve hapçı yakıştırmalarını yapacaktım, benden önce davranmış renktaşlarım.

Sokağın köşesini bile 3 kez ileri geri yapmadan dönemez bu herif. Lütfen sana dünyalar kadar değer veren hocana da rica et de beraber gidin bu takımdan.
                      Ötesi yok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bu seneki günah keçisi....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu seneki günah keçisi....
                          Keçi bile bundan yetenekli

Yorum

• Halil Almanya'da rap kasedi yap, düğünlerde şarkı söyle, ne bileyim kpss ye falan gir kardeş, geç değil kendine daha iyi bir kariyer planı yapman lazım

Yorum

• 3 hafta önce performansından dolayı yuhalanan adam bu hafta Avni Aker de kaptan olarak sahaya çıkıyor. Şenol Güneş sen herkese muhalefet herkese inat ediyorsun ya Allah ta seni bildiği gibi yapsın.

Yorum

• ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE YAZDIM....Şenol güneş'in diyet borcu var Halil'e...

Adama oynama garantisi vermiş...Adam Eskişehir'e gitmeyip bize neden geldi daha az para verdiğimiz halde....

Dolayısı ile adama söz vermiş...Hermaç oynatma garantisi var diye...

Daha çok beklersiniz kesmesini......

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X