İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Halil Altıntop
Daraltma
X
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHapçı mıdır nedir arkadaşElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
hiçbirşeye üzülmüyorum kimseye beddua etmem.....ama bu halil için geçen seneden beri bir ayağı kırılsa 6 ay oynamasa dedik karşımıza aslan kesildi forumdaki arkadaşlar...Yahu 1 tane olumlu hareketi yok ama hocası(manevi babası) oyundan almıyor arkadaş....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Peşmerge ve hapçı yakıştırmalarını yapacaktım, benden önce davranmış renktaşlarım.
Sokağın köşesini bile 3 kez ileri geri yapmadan dönemez bu herif. Lütfen sana dünyalar kadar değer veren hocana da rica et de beraber gidin bu takımdan.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeşmerge ve hapçı yakıştırmalarını yapacaktım, benden önce davranmış renktaşlarım.
Sokağın köşesini bile 3 kez ileri geri yapmadan dönemez bu herif. Lütfen sana dünyalar kadar değer veren hocana da rica et de beraber gidin bu takımdan.Ötesi yok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu seneki günah keçisi....
Yorum
-
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE YAZDIM....Şenol güneş'in diyet borcu var Halil'e...
Adama oynama garantisi vermiş...Adam Eskişehir'e gitmeyip bize neden geldi daha az para verdiğimiz halde....
Dolayısı ile adama söz vermiş...Hermaç oynatma garantisi var diye...
Daha çok beklersiniz kesmesini......
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum